Fenerbahçe-Trabzonspor (3-2)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    Fenerbahçe-Trabzonspor (3-2)

    Fenerbahçe ilk kez liderliğe oturdu
    F.Bahçe ezeli rakibi Trabzonspor'u Kadıköy'de ağırladı... Özellikle ilk yarısı nefes kesen maçtan galip ayrılan Sarı-Lacivertli ekip bu sezon ilk kez liderliğe yükseldi.
    F.BAHÇE: 3-2 :TRABZON

    Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda konuk ettiği Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek puanını 37 yaptı. Sarı-Lacivertli ekip bu sonuçla zirve yarışına giriştiği Galatasaray ve Sivasspor'un önünde maç fazlasıyla ilk kez liderlik koltuğuna kuruldu.

    Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
    Hakemler: Bülent Yıldırım, Cemal Gemici, Erdinç Sezertam

    Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Önder, Yasin, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Selçuk, Uğur, Alex, Semih

    Trabzonspor: Ahmet, Serkan, Erdinç, Çağdaş, Mustafa, Hüseyin, Ayman, Ceyhun, Yattara, Gökdeniz, Umut.

    MAÇ BAŞLADI

    Karşılaşmaya Fenerbahçeli futbolcular başladı... İki ekibe de başarılar diliyoruz...

    2. dakika. Trabzonspor atağı sağ kanattan etkili gelişti.Yattara'nın kontrol edemediği pozisyonda topu alan Gökdeniz ortasını yaptı. Volkan kale sahasına inen topu rakiplerinden çıkarak kontrol etmeyi başardı.

    4. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Alex ile köşe vuruşu kullandı. Ceza sahası içinde boşta kalan topu kale sahasında ayak koyan Ayman uzaklaştırdı.

    Sağ kanada açılan topu kontrol eden Deivid, uzaktan müthiş bir şut çıkarttı. Kaleci Ahmet'in çıkartamadığı meşin yuvarlak köşeden Trabzon ağlarıyla buluştu.

    Fenerbahçe, Deivid'in müthiş golüyle Trabzonspor karşısında skoru 1-0 yaptı.

    9. dakika. Trabzonspor yediği golün şokunu üzeriden atma çabasında. Bordo-Mavili ekibin sağ kanattan gelişen atağında topla buluşan Gineli yıldız Yattara şık çalımlardan sonra ceza sahasına etkili bir orta kesti. Umut'tan önce Fenerbahçe savunması kafayla tehlikeyi karşıladı. Pozisyonunun devamında ofsayt bayrağı kalktı.

    10. dakika. Trabzonspor beraberlik golü için Fenerbahçe kalesine yükleniyor. Ceyhun, savunmanın arkasına sarkan Umut'u güzel bir pasla kaçırdı. Umut, bomboş pozisyonda topu kontrol edemeyince mutlak bir gol fırsatını kullanamamış oldu.

    12. dakika. Trabzonpor beraberlik golüne çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topu önüne alan Gökdeniz ceza sahasına girmeden sert vurdu. Volkan yerden gelen topu kapanarak çıkarttı. Boşta kalan topa altıpas üzerinde Umut ayak koyamadı. Mutlak bir fırsatı kaçtı.

    13. dakika. Bordo-Mavili ekip bu kez Ayman ile Fenerbahçe kalesine yüklendi. Bu futbolcunun ceza sahasının dışından yerden gönderdiği sert şutu Volkan yatarak kontrol etti.

    15. dakika. Fenerbahçe atağında Hüseyin Alex'i indirdi. Trabzonspor'un Kaptanı Hüseyin Çimşir maçın ilk sarı kartını gören isim oldu.

    16. dakika. Alex Hüseyin'in faulü sonrası bir süre yerde kaldı. Bu futbolcunun oyuna devam etmesi sonrası, atışı kullanmak için topun gerisine Roberto Carlos geçti. Carlos'un yaklaşık 30 metreden gönderdiği sert top üstten auta gitti.

    17. dakika. Fenerbahçe 2. golü Semih Şentürk ile buldu. Trabzonspor savunmasından çıkarken Hüseyin kalecisi Ahmet Şahin'e hatalı bir geri pası çıkarttı. Araya giren Semih, topu kaleciden kurtardıktan sonra boş kaleye bıraktı.

    Fenerbahçe, Semih'in golüyle Trabzonspor karşısında skoru bir anda 2-0 yaptı.

    19. dakika. Trabzonspor'da rakibine sert giren Ayman sarı kart gördü.

    21. dakika. Trabzonspor golü Ceyhun ile buldu. Sol kanattan şık çalımlarla sıfıra kadar inen Yattara kaleye pralel bir top kesti.

    Volkan'ı geçen meşin yuvarlak Ceyhun'un önünde kaldı. Bu futbolcu boş kaleye topu bıraktı.

    Trabzonspor Ceyhun'un golüyle Kadıköy'de skoru 2-1 yaptı.

    24. dakika. Kadıköy'de zevkli ve çekişmeli bir maç oynanıyor. Fenerbahçe savunmasından hızlı çıktığı pozisyonda 3. gole Uğur Boral ile yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta Boral, Semih'i topla buluşturdu. Semih, ceza sahasına girmeden tekrak Boral'ı gördü. Boral, boş pozisyonda kaleye sokulup şutunu attı. Vuruş kötü olunca top kalenin yanından auta çıktı.

    26. dakika. Trabzonspor'da Serkan Balcı sarı kart gördü.

    29. dakika. Fenerbahçe 3. gole Deivid ile çok yaklaştı. Tek paslarla rakip ceza sahasına sokulan Sarı-Lacivertli ekipte Aurelio, ceza sahasının içine şık hareketlerle girerek pasını Deivid'e bıraktı. Deivid, çarprazdan uygun durumdaki arkadaşlarına pas çıkartmak yerine şutu deneyince top yan ağlara takıldı.

    32. dakika. Fenerbahçe Alex ile 3. golü buldu. Sağ kanattan Gökhan Gönül taç atışını uzun kullandı.

    Ceza sahası içinde yükselen Semih meşin yuvarlağı arka direğe indirdi. Pozisyonu takip eden Alex topu kaleci AhmetŞ Şahin'in yanından filelere bıraktı.

    Fenerbahçe Alex'in attığı golle Trabzon önünde 3-1 öne geçti.

    34. dakika. Trabzonspor Ceyhun ile 2. golünü attı. Fenerbahçe savunmasının büyük hatası sonucu uzaklaştırılamayan topu Gökdeniz kale sahasına çevirdi. Savunmadan seken meşin yuvarlağı Umut altıpas içinde Ceyhun'a çıkarttı. İlk golde olduğu gibi bomboş kalan Ceyhun, penaltı noktası üzerinde sert bir şuta topu Fenerbahçe ağlarına gönderdi.

    Trabzonspor Ceyhun'un golüyle skoru 3-2 yaptı.

    39. dakika. Kadıköy'de son haftaların en tempolu ve en gollü maçlarından birisi oynanıyor. Fenerbahçe'nin gollerine Trabzonspor yanıt vermekte geçikmiyor. İki ekipte gole dönük etkili ataklar yapıyor.

    43. dakika. Fenerbahçe 4. gole Deivid'le yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Semih'in pasıyla topla buluşan Brezilyalı golcü kaleyi gördüğü anda ceza sahasının dışından sert vurdu. Yerden giden top ters taraftan direğin yanından auta çıktı.

    45. dakika. Fenerbahçe'de sakatlanan Alex yerini Ali Bilgin'e bıraktı.
    Maçın ilk yarısı için normal süre sona erdi. Uzatmalar 1 dakika olarak gösterildi.

    Trabzonspor sol kanattan serbest atışı kazandı. Ceza sahasının hemen çarprazında topun gerisene Ceyhun geçti. Bu futbolcunun kale sahasına kestiği ortaya Erdinç kafayı vurarak topu üstten auta attı.

    45+1. dakika. Fenerbahçe sol kanattan hızlı bir atak geliştirdi. Semih, Erdinç'ten topu kurtardığı anda yerde kaldı. Hakem serbest vuruşu Fenerbahçe'ye verirken Erdinç'te sarı kart gördü.

    Meşin yuvarlağın gerisine geçen Roberto Carlos yaklaşık 25 metreden sert vurdu. Top kalenin üzerinden auta çıktı.

    Hakem bu ataktan sonra ilk 45 dakika için son düdüğünü çaldı. Fenerbahçe soyunma odasına Trabzon karşısında 3-2 önde gitti.

    MAÇIN İKİNCİ YARISI

    İkinci yarıya Trabzonsporlu futbolcular başladı.

    47. dakika. Fenerbahçe atağı sol kanattan gelişti. Carlos'tan pası alan Ali Bilgin arka direğe ortasını kesti. Trabzon savunmasında Erdinç kafayla Deivid'in önünden yükselerek tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

    Köşe vuruşunda Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Ceza sahasına inen topa Uğur Boral yükselip vurdu. Kaleye yönelen topa Semih hamle yaptı. Zor pozisyonda kaleci Ahmet Şahin iyi uzanarak topun yumruklayarak uzaklaştırdı.

    49. dakika. Maçın 2. yarısıda hızlı başladı. Fenerbahçe üst üste geliştirdiği ataklarda gole yaklaştı. Fenerbahçe yarı sahasından Ali Bilgin ile hızlı çıktı. Bilgin ceza sahasına girmeden sağ kanatta boş pozisyondaki Deivid'e pasını çıkarttı. Deivid topu önüne aldığı anda şutunu attı. Trabzon savunmasında Mustafa Keçeli zamanın ayak koyarak topu uzaklaştırmayı bildi.

    51. dakika. Fenerbahçe'de Aurelio sarı kart gördü.

    54. dakika. Fenerbahçe atağı sağ kanattan Ali Bilgin ile 4. gole yaklaştı. Semih'in pasıyla savunmanın arkasına sarkan Ali, ceza sahasına sokulduğu anda çarprazdan sert vurdu. Meşin yuvarlak kalenin yanından auta çıktı.

    56. dakika. Trabzonspor atağında rakibini arkadan çeken Fenerbahçeli futbolcu Deivid sarı kart gördü.

    57. dakika. Trabzonspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Sağ kanattan şık çalımlarla topu rakiplerinden kurtaran Yattara ceza sahasına yerden ortasını yaptı. Umut topun gelişine vurdu. Fener savunması ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

    57. dakika. Trabzonspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Bordo-Mavili ekipte sağ kanattan ceza sahasına giren Serken yerden sert vurdu. Volkan sağına kapanarak meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.

    58. dakika. Bordo-Mavili ekip üst üste geliştirdiği ataklardan sonuç çıkartamadı. Trabzon bu kez golü Gökdeniz ile kaçırdı. Savunmanın arkasına atılan derin pasa Umut hareketlendi. Volkan kalesini boşaltarak Umut'tan önce topu karşıladı. Kısa düşen top Gökdeniz'in önünde kaldı. Bu futbolcu boş kaleye 26 metreden vuruşu yaptı. Meşin yuvarlak üst direği sıyırıp üst ağlara takıldı. Fener adına şanslı anlar.

    62. dakika. Trabzonspor'un beraberlik golü için atakları sıklaştı. Fenerbahçe bu bölümlerde yarı sahasından çıkmakta zorlanıyor. Bordo-Mavili ekip sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yükleniyor.

    64. dakika. Fenerbahçe'de topu oyuna geç sokan Kaleci Volkan sarı kart gördü.

    65. dakika. Trabzonspor atağı sağ kanattan gelişti. Bu kanattan yine bindirme yapan Serkan yerden ceza sahasına ortasını kesti. Umut kale sahası içinde topu kontrol edemedi. Fenerbahçe savunması gelişi güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

    68. dakika. Maçta son bölümlere girildi. Fenerbahçe'nin 3-2'lik üstünlüğü sürüyor. Trabzonspor'da beraberlik golü için arayışta.

    69. dakika. Fenerbahçe 4. gole Semih ile çok yaklaştı. Trabzonspor savunmasında Çağdaş topu uzaklaştırmak isterken Uğur Boral'ın sırtına çarptırdı. Seken top savunmanın arkasında Semih'in önünde kaldı. Golcü futbolcu kaleci Ahmet Şahin ile karşı karşıya pozisyonda plase bir vuruş yaptı. Kaleciyi geçen meşin yuvarlak yan direğin dışına vurarak auta çıktı.

    72. dakika. Trabzonspor atağında Gökdeniz savunmasına arkasına derip bir top attı. Yattara bu pasa hareketlenen isim oldu. Tehlikeyi zamanında sezen Volkan çıkarak topu uzaklaştırdı.

    72. dakika. Trabzonspor'da Mustafa Keçeli yerini Adnan'a bıraktı.

    75. dakika. Fenerbahçe atağında ceza sahasının dışından topla buluşan Semih plase bir vuruş yaptı. Meşin yuvarlak direğin az farkla yanından auta çıktı.

    76. dakika. Fenerbahçe'de Selçuk Şahin sarı kart gördü.

    76. dakika. Fenerbahçe'de Uğur Boral yerini Vederson'a bıraktı.

    79. dakika. Kadıköy'deki maçta son 10 dakikaya Fenerbahçe'nin 3-2'lik üstünlüğü ile gerildi.

    80. dakika. Fenerbahçe 4. gole Semih ile çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Deivid ceza sahasına ortasını yaptı. Semih savunmanın arasından iyi yükselip kafayı vurdu. Ağlara gitmekte olan topu Kaleci Ahmet Şahin soluna iyi kapanarak kornere çeldi.

    81. dakika. Trabzonspor'da 2 golün sahibi Ceyhun yerini Ergin'e bıraktı.

    83. dakika. Fenerbahçe'de rakibine sert giren Roberto Carlos sarı kart gördü.

    84. dakika. Trabzonspor'da Erdinç yerini Tayfun Cora'ya bıraktı.

    87. dakika. Fenerbahçe son dakikalara girilen mücadelede topu rakip yarı sahada tutmanın çabasında. Sol kanattan gelişen atakta Vederson'un ortaya çevirmeye çalıştığı topa Yattara ayak koyarak kornere gönderdi. Köşe vuruşundan sonuç gelmedi.

    88. dakika. Fenerbahçe rakip yarı sahada pres yaparak Bordo-Mavili ekibin baskılı oyunun kırmaya çalışıyor. Maçın son dakikalarına girilirken Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda büyük bir heyecan yaşanıyor.

    89. dakika. Maçta son dakikalar oynanıyor. Fenerbahçe rakibinin yoğun baskısını bu anlarda kırdı. Sarı-Lacivertli ekip tempoyu düşürdü.

    90.dakika. Fenerbahçe atağında ceza sahasının dışında topu önüne alan Vederson sert vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Ahmet Şahin'in bakışları arasında top yan direği yalıyarak auta çıktı.

    Maçta normal süre tamamlandı. Hakem uzatmaları 4 dakika olarak gösterdi.

    90+1. dakika. Trabzonspor'da hakeme itiraz eden Çağdaş sarı kart gördü.

    90+2. dakika. Fenerbahçe rakip kaleye hızlı bir şekilde indi. Ceza sahasının dışında Selçuk yerden sert vurdu. Kaleci Ahmet Şahin üzerine gelen topu kapanarak kontrol etmeyi bildi.

    Fenerbahçe nefesleri kesen karşılaşmada Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek puanını 37 yaptı. Sarı-Lacivertli ekip, bu sezon Galatasaray ve Sivasspor'un önünde ilk kez maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmuş oldu.
  • senova
    Senior Member
    • 29-10-2006
    • 7485

    #2
    Konu: Fenerbahçe-Trabzonspor (3-2)

    emeğine sağlık dostum..

    kadıköyde Trabzon kadar bizi zorlayan olmadı..geçen hafta bize yapılan adiliğin faturası az kalsın bu maçta çıkyordu..hem edu hem lugano cezalı olması 2 gole mal oldu..

    maalesef yine aleyhimize oyununu kaderini etkileyecek bir hata yapıldı..trabzonun ilk golü baris ofsayttı..her türlü engele rağmen o kadar güçlü bir takımız ki kimse duramıyor karşımızda..helal olsun size çocuklar..

    Yorum

    • eren511
      Member
      • 29-07-2006
      • 2805

      #3
      Konu: Fenerbahçe-Trabzonspor (3-2)

      bu senede tek rakibimiz yine biz

      Yorum

      • CDD
        Senior Member
        • 06-07-2005
        • 5289

        #4
        Konu: Fenerbahçe-Trabzonspor (3-2)

        Deividin golü harikaydı.

        Yorum

        • martenzit88
          Member
          • 02-08-2004
          • 1891

          #5
          Konu: Fenerbahçe-Trabzonspor (3-2)

          kazasız belasız yola dewam..
          inşallah sezon sonunda gülen taraf yine biz oluruz

          Yorum

          • cemal344
            Senior Member
            • 03-11-2005
            • 3977

            #6
            Konu: Fenerbahçe-Trabzonspor (3-2)

            Tebrikler fenerbahçem inşallah başarılar hep bizimle olur.

            Yorum

            • delphin
              Senior Member
              • 27-12-2005
              • 15279

              #7
              Konu: Fenerbahçe-Trabzonspor (3-2)

              Çok güzel bir maçtı 90 dk izledim ilk yarı tamamiyle zevk dolu dakikalarla geçti 2. yarı biraz futboldan yoksun geçsede seyir zevki yüksek karşılaşma oldu kazanan fenerbahçeyi kutlarım skoru korumasını bildi trabzon ataklarını 2. yarıda mükemmel kesti

              Yorum

              • mach3
                Junior Member
                • 16-04-2007
                • 105

                #8
                Konu: Fenerbahçe-Trabzonspor (3-2)

                saol kardesım paylasımın icin

                Yorum

                İşlem Yapılıyor
                X