Daewoo Elektronik şimdi Türkiye'de

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    Daewoo Elektronik şimdi Türkiye'de

    ,


    1971 yılında kurulan ve bugün dünya çapında 64 üretim tesisiyle kaliteyi insanların kullanımına sunan Daewoo Electronics, “hayallerini gerçeğe dönüştürmek” isteyen Türk kullanıcılara COMPEX 2007 fuarında merhaba dedi.

    Ürettiği teknolojiyle insan yaşamına üstün kaliteyi sunan dünya markası Daewoo Electronics, tüm ürün gamıyla Türk pazarına girdi. Demaks Elektronik Pazarlama A.Ş. distribütörlüğüyle Türkiye’ye adım atan Daewoo, LCD TV’den, nano silver teknolojisiyle üretilen beyaz eşyaya, notebook’tan klimaya kadar tüm teknolojik ürünlerini aynı marka çatısı altında sunacak. 1971 yılında kurulan Daewoo Electronics, Avrupa’da yapılanmasından sonra Türk tüketicisinin de kaliteli ve hesaplı ürünlere rahatlıkla ulaşması için Türkiye’de. Daewoo, 2008 yılında çeşitli elektronik marketlerin yanında ilk etaptaki 50 elegance şatış mağazasıyla Türk kullanıcısının hizmetinde olacak.

    Daewoo Electronics Türkiye Distribütörü Demaks Elektronik Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Murat Gelgeç, dünyanın en önemli teknoloji markalarına hizmet vermiş olan Daewoo’nun üstün teknolojiyi sunan kendi ürün gamıyla Türkiye’ye geliyor olmasının kaliteyi ve rekabeti artıracağını söyledi. Murat Gelgeç, bir evin ihtiyacı olabilecek tüm elektronik ve beyaz eşyayı Daewoo markasıyla Türk tüketicisine sunacaklarını belirterek “2008 yılında büyük alışveriş merkezlerindeki cornerların yanısıra açmayı planladığımız 50 seçkin mağazada bir evin ihtiyacı olan tüm ürünleri bulmak mümkün olacak.

    Daewoo, teknolojisi ve sürekli araştırmaya dayanan yenilikçi çizgisiyle Türk halkının beğenisine sunulacak. Daewoo’nun tamamı kendi fabrikalarında üretilen ve üstün teknolojiyle donatılmış kaliteli ürünlerine sahip olmak artık çok kolay olacak”dedi. Özellikle tüm beyaz eşyalarda aile sağlığı konusunda en ileri teknoloji sayılan nano silver teknolojisinin kullanıldığına dikkat çeken Demaks Elektronik Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Murat Gelgeç “Teknolojinin ve kalitenin yanında sağlıklı ortamlar sunmakta bir Daewoo geleneğidir. Bu yönde araştırma ve geliştirme çabaları sürmekte.

    Özellikle nano silver teknolojisi bu konuda bir ilktir.”diye konuştu. Daewoo, mükemmel tasarıma ve dizayna sahip, mikro görüntü işlemcili LCD TV’ler, plazmalar, DVD oynatıcı ve kaydediciler, ses sistemleri, bilgisayar ve haberleşme sistemleri, nano silver teknolojili tek ve çift kapılı buzdolapları, buharla yıkama yapabilen çamaşır, bulaşık makineleri, fırınlar, mikrodalga fırınlar, elektrikli süpürgeler, küçük ev aletleri, ocak ve davlumbazlar ve klimalara kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

    Daewoo’nun beyaz eşya ürünlerinin yanında ankastre seçenekleri de mevcut. Elektronik ve Beyaz Eşya ürünlerinde en ileri teknolojileri sunan güçlü bir firma olan Daewoo Electronics, üstün kalitesi ve tüketici memnuniyeti üzerine kurulu kurumsal değerlere sahip bir marka olarak nitelendiriliyor. Kalite odaklı, yenilikçi ve yüksek verimliliği olan, aynı zamanda ürünlerinde çevreye önem veren ve ekonomik olmaya gösterdiği özenle tüketicinin yanında olmayı her zaman ilke edinen Daewoo Türk kullanıcılarının da “hayallerini gerçekleştirecek”.

    www.rotahaber.com
İşlem Yapılıyor
X