Kuyumcuların `altın TV`si 2 ocak`ta Türksat uydusundan yayına başlıyor...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ATmaCA_53
    Member
    • 12-11-2004
    • 1945

    Kuyumcuların `altın TV`si 2 ocak`ta Türksat uydusundan yayına başlıyor...




    Türkiye’nin ilk sektörel yayıncılık yapan kanalı Expo Channel TV, şimdi de JTC TV ile kuyum sektörünün sesi olacak. Jawellery Channel Turkey (JCT) 2 Ocak 2008’de yayına başlıyor.

    2 Ocak’ta yayına başlayacak olan Jewellery Channel Turkey (JCT), Türkiye’deki şirketlerin yüzde 99,2’sini oluşturan KOBİ’lerin ve dolayısıyla ülkemizin büyümesine temel olacak, gerekli haber, bilgi, donanım, teknolojik yeniliklerle, “Nasıl kurumsallaşılır? Toplam kalite nedir? Nasıl markalaşılır? Nasıl ihracat yapılır?” gibi her işletmeyi yakından ilgilendiren birçok konuda, lider şirketlerin üst düzey yöneticileri, akademisyenler ve sektör temsilcisi derneklerin yöneticileriyle KOBİ’lerin büyümesi için yol haritasını ortaya koyuyor, çözümler üretiyor, öneriler getiriyor...

    JCT, hayatın içindeki konuları görmezden gelip sınırlarla kendini daraltmayarak kültür ve sanata, kuyum sektör penceresinden bakıyor. JCT, Turksat 2-A uydusu ile Yunanistan’dan İngiltere’ye, İtalya’dan Norveç’e kadar bütün Avrupa’ya; Rusya’dan Ukrayna’ya, Kırım’dan Baltık Ülkeleri’ne bütün Slav Dünyası’na; Azerbaycan’dan Türkmenistan’a bütün Orta Asya’ya; Tunus’dan Mısır’a bütün Kuzey Afrika’ya; Ürdün’den İsrail’e, Suudi Arabistan’dan İran’a bütün Ortadoğu’ya olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında milyonlarca kişiye ulaşıyor.

    Hedef Kitleleri
    Kanal nihai tüketiciler, kuyumculuk sektörü mensupları ve yurtdışı alıcıları olmak üzere 3 hedef kitleye yönelik yayın yapıyor. Yani bir anlamda Türkiye’nin kuyumculuk ve mücevher kanalı olarak da adlandırabilir. İçeriğini ekonomi ve sektörel haberler ile piyasalar, pırlanta dersleri, sektörel eğitimler ve belgeseller, moda, life style, sektörden uzman konuklar, tasarım dünyası, magazin, teknoloji, spor, kültür/sanat, şirket haberleri, mücevherde son trendler, pırıltılı hayatlar, şimdi satış zamanı, yabancı dilde yayınlar vb. başlıklardan oluşan kanalın zengin içeriği, sektörün en önemli ve en etkin konularına ve sorunlarına değinerek, ilgili kişi ve kurumların yardımcısı oluyor.


    KAYNAK: KurumsalHaberler.com / Uydusat24.eu.tt
  • memoli1_80
    Junior Member
    • 02-11-2005
    • 167

    #2
    Konu: Kuyumcuların `altın TV`si 2 ocak`ta Türksat uydusundan yayına başlıyor...

    frekans bilgileri?

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X