F1'in Türkiye ayağı 9 Mayıs'ta

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    F1'in Türkiye ayağı 9 Mayıs'ta

    F1'in Türkiye ayağı 9 Mayıs'ta
    İstanbul / DHA 10 Ocak 2008 2008 Formula 1 Petrol Ofisi Turkish Grand Prix'si, bu yıl 9-10-11 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

    Bahar aylarında yapılacak olması nedeniyle yarışın bu yıl diğerlerinden çok daha heyecanlı geçmesi bekleniyor. Hava şartları geçen senelere kıyasla daha farklı olacağından, pilotların sürüş stillerinde ve araçların ayarlarında yaşanacak değişikler de yarış heyecanını arttıracak. Ayrıca 2008 sezonunda çekiş kontrol sistemlerinin yasaklanması ile birlikte pilotajın daha da fazla önem kazanması, bununla birlikte pilotların hata yapma riskinin artmas, bu yıl heyecanın dozunu daha da yükseltecek. Bütün bunların yanı sıra takım ve pilotlar arasında ortaya çıkan farklı rekabet koşulları da bu yılki yarışı hayli renklendirecek.
    Kimi Raikonnen Ferrari ile 2007 sezonunda ilk şampiyonluğunu elde etmişti. Bu yıl diğer pilotlar aynı şeyin gerçekleşmemesi için var güçleriyle mücadele edecekler. İlk akla gelen isim, geçen yıl Formula 1 kariyerinin ilk sezonunda şampiyonluğu kıl payı kaçıran Lewis Hamilton. Felippe Massa ise Ferrari'deki 2. pilot izlenimi kırıp şampiyonada kendisinin de iddialı olduğunu kanıtlamak istiyor.

    2007 sezonunda McLaren ile yıldızları bir türlü barışmayan Fernando Alonso kendisine iki dünya şampiyonluğu yaşatan eski takımı Renault'ya dönüşünü üçüncü kez şampiyon olarak kutlamayı hedefliyor. 2008 sezonu gridinde, genç pilotların Hamilton gibi bir giriş ve etki yapıp yapamayacakları da ayrıca bir merak konusu.

    Bütün bunlar bir araya geldiğinde 2008 sezonunun; şampiyonun son yarışta belirlendiği 2007 sezonundan bile daha heyecanlı ve çekişmeli geçeceği gözükmekte.

    Yarış 9 -10-11 Mayıs tarihinde, biletini 31 Ocak 2008'e kadar alanlara uygulanacak indirimli fiyatlar erken davranmayı cazip hale getiriyor. Ayrıca Platinum bilet alacaklara bu biletlerin sınırlı sayıda olduğunu hatırlatmakta da fayda var.
    Yarışseverler, biletlerinizi Biletix Internet sitesi www.biletix.com dan, Biletix Perakende satış noktalarından ve Biletix Çağrı Merkezinden (+90 216 556 98 00) temin edebilecek.
    Bilet alacaklar için tribün alternatifleri şöyle:
    Platinum Biletler
    Ayrıcalıklı bir F1 deneyimi isteyenler için Ana Tribünde, tam pit garajlarının ve start gridinin karşısında üzeri kapalı, pilotların ve pit aksiyonlarının daha iyi izlenebileceği çok özel bir konum.
    Gold Biletler
    Platinum'dan sonra üzeri kapalı, konforlu ve F1'in büyülü atmosferinin yakalanabileceği en keyifli seçenek.
    Silver Biletler
    Geçiş ve temas olasılığının yüksek olduğu adrenalinin üst seviyelerde dolaştığı en kritik virajları gören Tribün 1, Tribün 7 ve Tribün 8 biletleri .
    Bronze Biletler
    F1 heyecanını tribün ortamında yaşamak isteyenleri en ekonomik seçime ulaştıran Tribün 2, 3, 5, 6 biletleri. Ayrıca Tribün 3 biletleri 31.Ocak.2008 tarihine kadar daha da avantajlı fiyatlarla satışta.
    Açık alan biletleri
    F1 heyecanını yaşamak için koltukta oturmaya gerek olmadığını düşünenleri minimum maliyetle F1 keyfine ulaştıran alanlar.

    kaynak:www.hürriyetspor.com
İşlem Yapılıyor
X