Galatasaray Formula'da

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Galatasaray Formula'da

    Galatasaray Superleague Formula'da
    A.A. 8 Şubat 2008 Galatasaray Kulübü, Superleague Formula organizasyonuna katılmaya karar verdi.

    Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Playteam Sarafree ile birlikte otomobil yarışı Superleague Formula heyecanına katılmaya karar verildiği bildirildi.
    Scuderia Playteam'ın kurucusu ve sahibi Giambattista Giannoccaro, Galatasaray'ın organizasyona katılmasıyla hayalinin gerçekleştiğini belirterek, “Playteam, benzersiz Superleague Şampiyonası'na Galatasaray gibi büyük bir ortakla katılmaya artık hazır” dedi.
    Giannoccaro, Avrupa genelinde seyirciler için yüksek düzeyde ve müthiş bir yarış eğlence paketi yarattıklarına inandığını ifade ederek, “Galatasaray Kulübü taraftarlarının da Superleague Formula'nın başlangıcını yakından takip edeceğine ve bizi bu rekabet içinde tezahüratlarıyla destekleyeceğine eminim. Ben kaliteli futbola bayılırım. Galatasaray da en iyi futbol kulüplerinden biri ve Scuderia Playteam'de biz bunu en iyi yarış imkan ve kaynaklarıyla birleştiriyoruz. Bu yeni yarış için kafamda çizdiğim taslak yavaş yavaş gerçekleşiyor ve daha şimdiden bunun yüksek seviyeli ve çetin bir yarış olacağını görebiliyorum” diye konuştu.
    Scuderia Playteam'ın amacının Superleague Formula'ya, güçlendirilmiş ve yüksek performans gösteren bir otomobille katılmak olduğunu bildiren Giannoccaro, takım sürücülerinin sıralamaları onaylandığında, arabanın halka tanıtımının Galatasaray Kulübü futbol oyuncuları tarafından Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacağını ifade etti.

    CANAYDIN: “LÜTFEN BİZE KATILIN”

    Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ise “Playteam'le birlikte böyle bir proje içinde bulunduğumuz için çok mutluyum. Lütfen Martta projemizin ikinci adımı olan yarış takımının resmi tanıtımı için Galatasaray'ın evi, Ali Sami Yen Stadyumu'nda bize katılın” diyerek, sporseverleri yeni yarış takımının tanıtımına çağırdı.
    Organizasyonda, 750 beygir gücündeki V-12 motorlu tek sürücülü formula yarış otomobili, Galatasaray Kulübü'nün renklerini, ağustos ayında başlayacak yarış sezonunda taşıyacak.
    Galatasaray bu yarışta FC Porto, AC Milan, PSV Eindhoven, Olympiacos, Borussia Dortmund, RSC Anderlecht, Flamengo, FC Basel ve Sevilla takımlarıyla birlikte yarışacak.
    Superleague Formula'nın yarış takvimi şöyle:
    1. Yarış: 30-31 Ağustos-İngiltere
    2. Yarış: 20-21 Eylül-Almanya
    3. Yarış: 4-5 Ekim-Belçika
    4. Yarış: 18-19 Ekim-İtalya
    5. Yarış: 1-2 Kasım-Portekiz
    6. Yarış: 22-23 Kasım-İspanya


    kaynak:hürriyet
  • delphin
    Senior Member
    • 27-12-2005
    • 15279

    #2
    Konu: Galatasaray Formula'da

    “Playteam, benzersiz Superleague Şampiyonası'na Galatasaray gibi büyük bir ortakla katılmaya artık hazır” dedi.
    Bence izlenir güzel bir organizasyon bakalım neler olacak .

    arabanın halka tanıtımının Galatasaray Kulübü futbol oyuncuları tarafından Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacağını ifade
    Başarılar .

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X