NEXT & NEXTSTAR Hakkında....

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47396

    NEXT & NEXTSTAR Hakkında....

    Bildiğiniz üzere 3 günden beri süregelen bir next 8000 xcam cihazı hakkında fikir beyan edilmesi ve peşinden bazı forumlardan gelen fitne kişiler tarafından küfür boyutunda yazılar yazılmaya başlanmış olması ve neticesinde kişilerin cevap vermeleri sonucunda , açılan topic amacını aşmış ve bir çok kişiyi üzmüştür. Mach1 ve ulas55 ile görüşmem sonucunda ise ilgili topic i kaldırmıştım.

    Ardından bu kişilerden birinin (alit5) goldmaster bölümünde sırf olayları dahada kızıştırmak için açtığı topicde ilgili cihaz konuşulacağına yine next den bahis başlamış ve yine küfür boyutunda bu fitne kişiler tarafından konu ayrı ortamlara çekilmiştir. 1 saat kadar öncede bu topic tarafımdan kaldırılmıştır.

    Bazı forumlar gibi tek bir cihazın güdümünde olunmaması için elimizden geldiğince tüm cihazlara yer vermek istiyoruz, tek bir cihaza verilecek destek sizlerinde kabul edeceği gibi yanlı taraflı ve aldatıcı bilgiler verecektir.

    OZMENA Forum adına ben bu topic lerde 3. şahıs olarak adları geçen mach1 ve doktor dan ayrıca istenmeden adı karışan next firması ve ithalatçısından özür dilerim. Ayrıca mach1 in özellikle topicdeki masajda belirtildiği gibi bir insan olmadığı , amator bir ruhla maddi menfaat gözetmeden kişi ve firmalara yardımcı olduğu tarafımızdan bilinmektedir.

    Şimdiye kadar bir takım ayak oyunları ile OZMENA forumdan soğutulan adeta kendilerine düşman olduğumuz lanse edilen mach1 ve doktor dan bildiğiniz gibi herhangi bir teknik destek ve cihazları hakkında yardım almadık, çok istememize rağmen birileri tarafından hep OZMENA forumdan uzaklaştırılan mach1 ve doktor la tanışma fırsatımız olmadı , her seferinde birileri geldi ve bozdu.

    Tüm bu gelişmeler neticesinde yazmakta zorlandığımız ,sorulara yanıt veremediğimiz ve yanlış bilgi verilebilir düşüncesiyle NEXT destek bölümünü ve NEXT emu yazılım bölümünü, mach1 ve doktor la görüşünceye kadar kapalı tutulacaktır. Lütfen konu ile ilgili olarak pm den yada msn den soru yöneltmeyiniz.


    Not: Cİhazlara http://www.files-sat.com adresinden yazılım desteğimiz devam edecektir.

    Ayrıca topic açarak olumsuz düşüncelere neden olan ulas55 forumumuzdan süresiz olarak banlanmıştır.

    Forum Admin

    Özkan Dönmez
    Son düzenleme ozkandonmez; 15-12-2004, 00:00.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47396

    #2
    Konu: NEXT & NEXTSTAR Hakkında....

    Mach1 ve Doktor la yapılan irtibat neticesinde , yaşanan olaylar görüşülmüş, gerekli tedbirler alınmış ve olay tatlıya bağlanmıştır.

    Bundan böyle zaten cihaz ayrımı yapmayan forumumuzda hiçbir KİŞİLERİ ve FİRMALARI hedef alan karalamaya yada iftiraya yönelik bir mesaj a izin verilmeyecektir.

    mach1 ve doktor bundan böyle forumumuzda siz üyelerimize özellikle NEXT & NEXTSTAR bölümlerinde teknik destek vereceklerdir.


    Forum Admin

    Özkan Dönmez

    düzeltme
    KİŞİLEYİ ve FİRMALAYI
    Son düzenleme stone_heart19; 15-12-2004, 18:27.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X