Diriliş-Çanakkale 1915

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • galerihikmet
    Member
    • 12-12-2004
    • 612

    Diriliş-Çanakkale 1915



    Turgut Özakman'ın yeni kitabı önsiparişte

    ''Şu Çılgın Türkler'' kitabıyla satış rekorları kıran Turgut Özakman'ın 10 martta çıkacak ''Diriliş - Çanakkale 1915'' kitabı birçok internet alışveriş sitesinde önsiparişle satışı konuldu.


    Bilgi Yayınevi tarafından yayımlanan "Şu Çılgın Türkler" kitabıyla Türk tarihini ve kahramanlıklarını farklı bir dille anlatarak kitleleri etkileyip tarihi sevdirmeyi başaran Özakman'ın yeni kitabı daha çıkmadan yoğun ilgi görmeye başladı.

    Kitabın arka kapağı

    Tarihin en eski milletlerinden biri, ateşten geçerek, kan içinde, bir daha uyumamak, benliğini unutmamak, kandırılmamak, sömürülmemek, ezilmemek, ölmemek üzere çığlık çığlığa diriliyordu.

    Ünlü Yazar Turgut Özakman, şöyle anlatiyor:

    "Diriliş'i yazarken bazı şehitlerin omuz başımda durdukları, yazdıklarımı denetledikleri duygusuna kapıldığım çok oldu.

    Ey sevgili gençler! Bu savaşları, lütfen sabırla, dikkatle, düşüne düşüne okuyunuz. Bunları heyecanlı, kanlı savaş sahneleri anlatmak için, hele savaşı övmek için yazmadım. Bir milletin dirilişinin, uyanışının aşamalarını oluşturdukları için anlattım, bilmenizi istedim."

    Düşmanın hangi kanada yürüyeceğini tesbit etmek için uçağa ihtiyaç vardır. Ancak, Türk ordusunun sadece 4 uçak kalmıştır, onlarda yedek parça olmadığı için Ankara'da beklemektedirler. Keşfe çıkan tek uçak ise havada arızalanır ve düşer. Yunan ordusu taarruza geçmiştir.


    Bilgi Yayınevi
    Fiatı-22.00.ytl
    Mart-2008
İşlem Yapılıyor
X