Bu Yaz kafasını kullanan aç kalmaz kesinlikle...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    Bu Yaz kafasını kullanan aç kalmaz kesinlikle...

    GEZİCİ ARAÇ TEMİZLİÐİ




    İzmirli A.R.D.İ.A.L Temizlik Hizmetleri şirketi bu alanda iş fikri geliştirmiş. Şirket, araçlara yerinde temizlik hizmeti veriyor. Bu hizmet sayesinde araç kullanıcılarının temizlik için ayrıca zaman yaratması ve yıkama istasyonlarında sıra beklemesi gerekmiyor. Araçlara, bulundukları noktalarda, otoparklarda verilen temizlik hizmetiyle şirket, araç sahiplerini önemli bir yükten kurtarıyor. Bu hizmet türü, aynı zamanda girişimciler için de güzel bir iş fırsatı yaratıyor.

    BARDAKTA MAKARNA




    Bardakta makarna, bardakta satış konseptinin bir seçeneği. Tekstilci Muharrem Yağız tarafından geliştirilen bu sistem dahilinde, kiralayacağınız 4 metrekare alanda arabadan bardakta makarna çeşitleri satabilirsiniz. Şirket, franchising sistemiyle çalışıyor. Franchising koşulları ise son derece uygun. Aldığımız bilgiye göre KDV hariç 15 bin dolarlık bir bütçe ile bu işi yapmak mümkün. Yazlık bölgelerde sıcak veya soğuk makarnaları bardak içerisinde en pratik haliyle satışa sunabilirsiniz. 15 bin dolarlık yatırım bedelinin 5 bin doları, isim hakkı bedeli olarak talep ediliyor. Geri kalan 10 bin dolar karşılığında ise girişimciye, araba ve gerekli ekipman veriliyor.
    KUMPİRDE SEÇENEKLER




    Kumpir markalaştı. Kendi konseptini kuran işletmeler, artık hem Türkiye genelinde hem de yurt dışında farklı bölgelerde satış noktaları açmaya başladılar. Yazlık bölgelerde yapılabilecek anlamlı işlerden bir tanesi bu. Kumpir satışından düşük maliyetle gelir elde etmeniz mümkün. Bu konuda faaliyet gösteren şirketler, hem alışveriş merkezleri ve işlek caddeler üzerinde corner’lar açıyor, hem de özel hazırlanmış gerekli donanıma sahip arabalarda satış yapma olanağı sunuyor. Tatil bölgelerine ise özellikle ikinci seçenek çok uygun.
    BARDAKTA MISIR SAT, KAZAN




    Son zamanların düşük maliyetli cazip işi bardakta mısırı, bu yaz tatil bölgelerinde de göreceğiz. Şirketler, bu doğrultuda gelen talepleri değerlendirmeye başladılar bile… Sektörde faaliyet gösteren belli başlı şirketlerden aldığımız bilgilere göre bardakta mısır satışı yapan bir satış noktası açmak için gerekli bedel, 5 bin dolar ile 10 bin dolar arasında değişiyor. Bu yatırıma tüm ekipman ile bardaklar ve belli miktarda mısır dahil. Şirketler, girişimcilerden oldukça yoğun talep alıyorlar.


    BUZLU İÇECEKTE FIRSAT




    Buzlu içecek işi, yaz sıcaklarına karşı birebir bir iş. Tatil bölgelerinde, deniz kenarında, plajlarda yapılabilecek bu iş, yatırımcısına iyi kazandırıyor. Bu bölgelerde buzlu meyveli çeşit çeşit meşrubat satabilirsiniz. Hem rengarenk haliyle gözalıcı olan, hem de yazın sıcağında serinlik sağlayan bu içecekler, oldukça yoğun talep görüyor.
    TAKIDA FIRSATLAR




    Takı, yazlık bölgelerde en fazla satılan ürünler arasında. İyi bir lokasyona konumlanmış, doğru konsepte ve fiyatlandırmaya sahip bir mağazanın iş yapmaması için hiçbir neden yok. Özellikle son yıllarda mağazalaşma ve konsept oluşturma konusunda adeta bir yarış içerisine giren şirketler, kendi markalarını ve satış ağlarını geliştirmek doğrultusunda girişimciye de yeni fırsatlar sunuyorlar.

    YAZ MODASINI SİZ SATIN




    Tatil bölgelerinde açacağınız küçük bir butikte, yaza uygun giysiler satabilirsiniz. Keten, şilebezi gibi yaz için uygun kumaşlardan üretilen ürünler, tatil bölgelerinde hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bilinen bazı markaların ötesinde, özellikle etnik çizgiler taşıyan kıyafetler ciddi alıcı buluyor. Söz konusu ürünleri uygun fiyatlandırmayla, işlek bir cadde üzerinde açacağınız bir mağazada satabilirsiniz.

    HAVUZ BAKIMINDA KAZANÇ




    Havuz bakım ürünleri, artık Türkiye’de de başlı başına bir sektör. Teknik ekipmanları, koruyucu kimyasal ürünleri ve dekoratif ürünleriyle birlikte oldukça büyük bir alanda hizmet veren bu sektörde de girişimciye önemli iş fırsatları var. Kaymaz yer karolarından havuz pompalarına, kapalı havuzlarda ısıdan oluşan buharı önlemeye yarayan sistemler ve dezenfeksiyon hizmetlerine kadar birçok alanda çalışabilirsiniz.

    RENT A CAR’DA FIRSAT




    50 yılı aşkın bir süredir dünyanın en büyük oto kiralama kuruluşlarından biri olarak hizmet veren National, 2004 yılında Yes Oto Kiralama’yı satın almasıyla birlikte Türkiye’de de faaliyet göstermeye başladı. 83 ülkede 3 bin 200’ün üstünde ofis sayısı, 375 binin üstünde araç filosu ile hizmet veren şirket, Türkiye’de de franchise’lar veriyor. Rent a car sektöründe tecrübe sahibi kişilere franchise için öncelik tanıyan şirketin yıllık aldığı franchise ücreti, lokasyona göre değişebiliyor. Potansiyelin daha az olduğu bölgelerde bu ücret 10 ile 20 bin YTL arasında değişirken, yoğun nüfuslu ya da turizm potansiyelinin yüksek olduğu bölgelerde ise 100 bin YTL’ye kadar çıkabiliyor.

    Hayırlı iş ve de kazançlar dilerim...llove
    Son düzenleme TA2CCC; 04-04-2008, 14:57.
  • delphin
    Senior Member
    • 27-12-2005
    • 15279

    #2
    Konu: Bu Yaz kafasını kullanan aç kalmaz kesinlikle...

    Kumpir satalımda peki buna dükkan için belge gereklimi yani ne ruhsatı veriliyor ustalık belgesi gereklimi büfe açarken bile belge gerekli buna ne diye ruhsat veriliyor .

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X