Carlos Sezonu kapattı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • DERYAILTER
    Member
    • 21-07-2005
    • 531

    Carlos Sezonu kapattı

    Roberto Carlos şoku!F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı sezonu kapattı ve tedaviye de ülkesinde başladı...

    16.04.2008 13:22 Fenerbahçe'nin uzun süredir sahalardan uzak kalan Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'tan kötü haber geldi. Sakatlığı hakkında eski kulübü Palmeiras'ın sitesine konuşan Roberto Carlos'un tedavi olmak için Brezilya'ya geldiği ve 3 ay daha sahalardan uzak kalacağı anlaşıldı.

    Brezilya'ya neden gittiği Fenerbahçe kulübü tarafından açıklanmayan Roberto Carlos'un teknik direktör Wanderley Luxemburgo ve menajer Toninho Cecilio tarafından çağrıldığı ifade edildi. Haberde Roberto Carlos'un 3 ay sahalardan uzak kalacağı da belirtilirken Palmeiras'ın fizyoterapisti Nilton Petroni ünlü yıldızın çok güçlü olması nedeniyle tedavi süresinin kısalabileceğini ifade etti.

    Carlos da eski kulübünden övgüyle bahsederken "Bu sakatlık benim için yeni bir sürecin başlamasına neden oldu. Palmeiras yönetimine güvendiğim için buraya gelmeyi tercih ettim" dedi.

    Bu arada Roberto Carlos'un Brezilya'da yer alması ve tedavisini de Palmeiras'ta görüyor olması ülke basınında manşetlere taşındı. Neredeyse Brezilya'daki gazetelerin tamamı Robarto Carlos'a geniş bir şekilde yer verirken, Brezilyalı efsanenin tedavi için ülkesini tercih ettiği ve F.Bahçeli futbolcunun kuvvetli yapısı sayesinde kısa sürede futbola geri dönmesinin beklendiği ifade edildi.

    Habertürk
  • mahirkarabulut
    Junior Member
    • 26-12-2007
    • 147

    #2
    Konu: Carlos Sezonu kapattı

    Kötü oldu be...

    Yorum

    • cemal344
      Senior Member
      • 03-11-2005
      • 3977

      #3
      Konu: Carlos Sezonu kapattı

      Dedim ya carlos gibiler kolay yetişmiyor acil şifalar dileriz.

      Yorum

      • mimi12
        Junior Member
        • 15-03-2008
        • 136

        #4
        Konu: Carlos Sezonu kapattı

        Sayın DERYAILTER Haber için teşekkürler ama benim düşüncem bu haber'de diyer haberler gibi yalan.

        Mesela aşağıdakiler gibi


        Bir Yalan Ve Yakışıksız Haber Daha
        16 Nisan 2008 Çarşamba

        Bugün tarihli Sabah Gazetesi'nde daha önce yine kulübümüz ile ilgili yaptığı bir yalan haberinin tekzibinin yanında muhabir Deniz Derinsu bir başka yalan habere daha imza atıyor. "Carlos bilmecesi" başlıklı haberde oyuncumuz Roberto Carlos'un Brezilya'ya oyuncu transferine aracılık etmek amacıyla gittiği öne sürülüyor. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde transfer çalışmaları teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda yönetim kurulu tarafından yapılır. Futbolcuların oyuncu transferi konusunda kesinlikle hiçbir katkısı ya da çalışması yoktur ve olamaz. Bunu daha önce de defalarca açıklamış olmamıza rağmen aynı yalanı sürdürmek bu yönde teoriler geliştirmek ve bunu gazete sayfalarına taşımak yakışık almadığı gibi hangi amaca hizmet ettiği de belli değildir. Sakatlığı bulunan bir sporcu hakkında bu tarz haberler yapmak hem ayıp hem de gazeteciliğin meslek ilkelerine uymamaktadır. Sabah Gazetesi ve Deniz Derinsu'dan kulübümüz hakkında yalan haberlere imza atmayı sonlandırmalarını beklemekteyiz.

        Fenerbahçe Spor Kulübü



        Sabah Gazetesi'nde Düzeltme Yayınlandı
        16 Nisan 2008 Çarşamba

        Bugünkü Sabah Gazetesi'nde bir Cevap ve Düzeltme metni yayınlanmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü Vekili Av. Mehmet Karaca imzası ile şu metin yayınlanmıştır: "Günlük yayın yapan Sabah gazetesinin 13.02.2008 tarihli nüshasında, 35. sayfada Deniz Derinsu tarafından kurgulanan "Yine doktor hatası mı" başlıklı haber içeriği, tamamen gerçek dışı ve hayal mahsulüdür. Stephane Appiah, kendi tercih ettiği doktorlara tedavisini yaptırmıştır. Kulüp doktorları kendisi hakkında astım teşhisi koymadıkları gibi 3 ay boyunca yanlış tedavide uygulamamışlardır. Kulüp doktorlarının ciddi, hatta ölümle sonuçlanabilecek bir yanlıştan döndüğü iddiası ise abartılı ve gerçek dışıdır. Maksadını aşan bu asılsız haberlerle müvekkil Fenerbahçe Spor Kulübünün Ulusal ve Uluslar arası alandaki hukuki menfaatlerinin etkilenmesi kuvvetle muhtemel olduğundan Sabah Gazetesi'nin bu haberini tekzip etme zorunluluğu doğmuştur. Tarafsız gerçekleri kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız. Fenerbahçe Spor Kulübü Vekili Av. Mehmet Karaca"



        Egemen İle İlgilenmiyoruz
        16 Nisan 2008 Çarşamba

        Fotomaç Gazetesi Bursasporlu Egemen Korkmaz'ın kulübümüze transfer olacağına dair haberler yapmaktadır. Bu haber yalandır. Bu futbolcu ile kesinlikle ilgilenmiyoruz ve almayı düşünmüyoruz. Menajerlerin futbol piyasasını kızıştırmak adına yaydığı haberlerin doğruluğu araştırılmadan gazete sayfalarına aktarılmasının yanlış olduğunu bir kez daha hatırlatırız.

        Fenerbahçe Spor Kulübü





        Can Arat Satılmıyor
        16 Nisan 2008 Çarşamba

        Bugün Tarihli Fotomaç Gazetesi'nde futbolcumuz Can Arat'ın sezon sonu satılacağına dair bir haber yer almaktadır. Söz konusu haber doğru değildir. Can Arat kulübümüzün genç sporcularından biridir ve kesinlikle satışı düşünülmemektedir. Gazetelerin haber sıkıntısı çektikçe bu oyuncumuz hakkında kasıtlı olarak satılıyor şeklinde haberler yapmasını kınıyoruz. Bu haberlere son verilmesini bekliyoruz.



        Fenerbahçe Spor Kulübü


        “Böyle ifadeler kullanmadım”
        16 Nisan 2008 Çarşamba


        Oyuncularımızdan Semih Şentürk, Vatan Gazetesi'nin bugün tarihli nüshasında yer alan "Onlara Göstereceğim" başlıklı haberde, kendi ifadeleri olarak verilen sözleri hiçbir zaman kullanmadığını söyledi. Semih, "Haber bazı doğru şeylerden yola çıkılarak, ancak benle görüşülmeden hazırlanmış. Ben hiçbir zaman böyle ifadeler kullanmadım" dedi.
        Resmi internet sitemize açıklama yapan Semih Şentürk, son iki maçta ilk on birde yer almasına rağmen gol atamaması üzerine köşe yazarları Hıncal Uluç ile Erman Toroğlu'nun kendisini eleştirmesi ve kendisinin ilk on birde başlamasının hatalı bir tercih olduğunu, sonradan oyuna girdiğinde daha faydalı olduğunu söylemeleri üzerine, kendi ağzından çıkmış gibi yazılan,"Ligdeki son maçta herkese, en başta da Hıncal Uluç ve Erman Toroğlu'na ne olduğumu göstereceğim" şeklindeki ifadeleri hiçbir zaman kullanmadığını söyledi. Semih, "Haberde, herkesin ulaşabileceği ve bildiği bazı gerçeklerden yola çıkılarak, benim ağzımdan gerçek olmayan ifadelere yer verilmiş. Evet ben son iki maçta ilk on birde başladım ve bu maçlarda gol atamadım. Bunun üzerine de benim hakkımda bazı eleştiriler ve yorumlar yayınlandı. Ancak ben bu yorum ve eleştirilere katılmasam da saygılıyım. Hiçbir zaman da kişilerle bir polemiğe girmem. Haberde adı geçen gazeteciler için de 'Onlara ne olduğumu göstereceğim' şeklinde bir söz hiçbir zaman söylemedim. Evet haberde yer alan istatistikler de doğru. Benim ilk on bir başladığım maçlarda attığım gollerin sayısı, sonradan girdiğim maçlarda attığım gollerden fazla. Bunlar rakamsal gerçekler. Ancak bu istatistiklerden yola çıkılarak ve son günlerde yapılan yorumlar üzerine, benim adım kullanılarak gerçek olmayan ifadeler kullanılmış. Yani, haber bazı doğru şeylerden yola çıkılarak, ancak benle görüşülmeden hazırlanmış. Ben hiçbir zaman böyle ifadeler kullanmadım" diye konuştu.






        Bir gün içerisindeki basının en az 5 yalanı burada

        Yorum

        • DERYAILTER
          Member
          • 21-07-2005
          • 531

          #5
          Konu: Carlos Sezonu kapattı

          Roberto Carlos hakkında
          17 Nisan 2008 Perşembe



          Profesyonel futbolcumuz Roberto Carlos'un Türkiye'deki doktorları tarafından yapılan son tetkikleri neticesinde, mevcut sakatlığının tedavisinin içinde bulunduğumuz sezonu aşacağı anlaşılmıştır. Bunun üzerine futbolcumuzun da isteği ile tedavisi ve rehabilitasyonunun kendi ülkesi Brezilya'da devam etmesinin uygun olacağına karar verilmiştir. Bu nedenle Roberto Carlos, kulübümüzün bilgisi dahilinde ülkesi Brezilya'ya gitmiştir. Bu süre zarfında teknik heyetimiz ve Türkiye'deki doktorlar ile futbolcumuz sürekli iletişim halinde olacaktır.
          Fenerbahçe Spor Kulübü

          Yorum

          • MOONWALKER_42
            Junior Member
            • 13-03-2008
            • 63

            #6
            Konu: Carlos Sezonu kapattı

            Carlos yine sahalara döner diyorum..bize çok büyük bir özgüven kazandırdı..yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum..çok büyük bir profesyonel ve beyefendi bir futbolcu..en kısa zamanda onu tekrar sahalarda görmek dileğiyle..

            Yorum

            İşlem Yapılıyor
            X