Haydi Türkiye e-fatura Kullanalım

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • orbay
    Senior Member
    • 11-02-2005
    • 5871

    Haydi Türkiye e-fatura Kullanalım



    Neden e-fatura kullanmalıyız?

    Faturalarınız basılı kağıtlarla geliyor. Bu durum yüz binlerce ağacın yok olmasına neden oluyor. Türk Telekom, Türkiye’de e-fatura dönemini başlattı. Artık, bir e-posta adresiniz varsa, faturalarınızın güvenli bir şekilde gönderileceği e-fatura uygulamasına geçebilir, hem doğanın korunmasına yardımcı olabilir, hem de her ay 10 dakika bedava konuşabilirsiniz.

    2008 yılı içerisinde e-faturaya geçen herkes başvurdukları ayı takip eden aydan itibaren 2008 yılı sonuna kadar her ay 10 dakika bedava şehir içi konuşma fırsatından yararlanabilir. Kampanya başlamadan önce e-faturaya başvuranlar, kampanya başlangıç tarihi olan Nisan ayından itibaren bedava hediye dakikalarını kullanmaya başlayabilirler. Hem e-fatura, hem de basılı fatura kullanan aboneler kampanyadan yararlanamaz.

    HER YIL YÜZ BİNLERCE AÐAÇ KURTARIYORUZ


    Türk Telekom Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek Elektronik Fatura dönemini başlattı.

    Bu uygulama ile Türk Telekom olarak yüz binlerce ağacın yok edilmesini engelleyerek çevre adına önemli bir adım alınmış oldu. Artık bir e-posta adresiniz varsa, faturalarınız güvenli bir şekilde gönderileceği e-fatura uygulamasına geçebilir, hem doğanın korunmasına yardımcı olabilir, hem de her ay 10 dakika bedava şehir içi arama yapabilirsiniz.

    Elektronik Fatura Kampanyası kapsamında, Türk Telekom adına 100.000 adet fidan dikilmekte ve 2008 yılı içerisinde uygulamaya geçen müşterilere 2008 yılı sonuna kadar her ay bedava 10 dakika şehir içi arama hediye edilmektedir.

    Kampanya başlama tarihi Nisan ayıdır. Kampanya başlamadan önce e-fatura talebinde bulunan müşterilerimiz Nisan ayı içerisinde 10 dakika şehir içi bedava konuşmadan faydalanmaya başlayabileceklerdir. Bunun için ayrı bir başvuru yapmalarına gerek yoktur.

    Elektronik Fatura Kampanyası hem faturalarını hem de detaylı fatura bilgilerini e-mail ortamında hem de posta ile faturalarını talep eden müşteriler bu kampanyanın kapsamı dışında bırakılacak ve kampanya avantajlarından faydalanmayacaklardır. Kampanyaya katılan müşteriler aynı zamanda kağıt fatura talebi yapamazlar.

    Sonradan e-fatura yanında kağıt fatura talebi de yapanlar; kağıt faturaya geçtikleri aydan itibaren bedava dakika haklarını kullanamazlar. Önceden kullandırılan dakikalar için müşteriden ücret talep edilmeyecektir.

    E-fatura başvuruları 4 kanal aracılığı ile yapılmaktadır:
    HER YIL 100.000 YENİ AÐAÇ DİKİYORUZ
    Online Başvuru İçin Tıklayınız
  • emsevinc
    Member
    • 20-12-2005
    • 733

    #2
    Konu: Haydi Türkiye e-fatura Kullanalım

    önce sabit ücreti kaldırsınlar, memleketi düşünen yok, bence kağıt ve posta masrafından kurtulacaklar. esas amaç o, indiragandi hesabı...

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X