Yalan haberlere devam

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mimi12
    Junior Member
    • 15-03-2008
    • 136

    Yalan haberlere devam

    Bazı utanmaz arlanmaz gazeteler Yalan haberlere devam ediyor.
    Bu gün yalanlanan tam 14 haber var.

    FANATİK'İN AYIBI
    19 Nisan 2008 Cumartesi

    Bugün tarihli Fanatik gazetesinde 'Yıldırım operasyonu' başlığı ile verilen haberde bizzat benim, Mali İşler Müdürümüz Sayın Tamer Yelkovan'ın tüm yetkilerini elinden aldığım yazılmaktadır.

    Öncelikle, böyle bir haberin çok değerli gazeteci Sayın Necil Ülgen yönetimindeki bir gazetede yayınlanması beni şaşırtmış ve son derece üzmüştür.

    Fanatik Gazetesi'nin böyle bir habere imza atmasının altında sanırım daha önce Bayan Basketbol takımımızın antrenörü Zafer Kalaycıoğlu ile ilgili yalan haberleri kaleme alan Fanatik Gazetesi yazarı Sayın Yalçın Türk'ün kulübümüz Haysiyet Divanı'na verilmesi olayı yer almaktadır.

    Fenerbahçe Spor Kulübü tüzüğü gereği, mali işlerde imza yetkisi yalnızca kulüp başkanı olarak bana ve 40. madde gereği muhasip üyeye aittir. Dolayısıyla Sayın Yelkovan'a ait olmayan imza yetkisinin kendisinden geri alınması gibi bir durum söz konusu olamaz.

    Ayrıca haberi kaleme alan gazeteci Sayın Yelkovan'ın Finans Müdürümüz değil, Mali İşler Müdürümüz olduğunu da gözünden kaçırmıştır.

    Gazete sayfalarını Fenerbahçe ile ilgili yalan transfer haberleri ile dolduran, yaptıkları yalan haberlerle hem taraftarlarımızı yersiz bir beklentiye sokan hem de camiada huzursuzluk ortamı yaratmaya çalışan basınımızın bazı kurumlarının arasında böylesi bir haberle Fanatik Gazetesi'nin de katıldığını görmek üzücüdür. Üstelik de Fanatik Gazetesi'nin kulüp içi ilişkilerde sorun varmış gibi göstermesini anlamlandırmak mümkün değildir.

    Ancak şunu belirtmeliyim ki, bu karalama çalışmaları amaçlananın aksine hem kulüp içindeki hem de taraftarlarla olan bağımızın birlik ve bütünlüğünü perçinlemekte, kulübe zarar verme çabalarını boşa çıkarmaktadır.

    Yıllardır kulübümüz için emek sarf eden Mali İşler Müdürümüz Tamer Yelkovan, görevinin başındadır ve bundan sonra da bu görevi sürdürmeye devam edecektir. Görevini başarıyla sürdüren ve bu konuda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Sayın Yelkovan ile ne benim ne de yönetimimizin en ufak bir problemi vardır. Bugüne kadar devam eden çalışmamız aynı şekilde devam etmektedir. Fenerbahçe'ye hem içte hem dışta zarar vermeye çalışan bu haberlere bir son verilmesini bekliyoruz.

    AZİZ YILDIRIM

    FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI

    Baptista haberleri
    19 Nisan 2008 Cumartesi

    Bugün tarihli bazı gazetelerde Real Madrid'li oyuncu Baptista'nın kulübümüze transfer edileceği, bu konuda çalışmaların sürdürüldüğü yönünde haberler yer almaktadır.

    Haberler gerçek dışıdır. Basında yer aldığı gibi hiç bir menajer söz konusu oyuncuyu kulübümüze getirmeyi vaad etmemiş, hiç bir kulüp ile de Baptista için kapışmamız söz konusu değildir.

    Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

    Fenerbahçe Spor Kulübü

    19 Nisan 2008 Cumartesi


    Bugün tarihli Fotospor Gazetesi "Büyük Operasyon" başlığı ile verdiği haberinde Sivassporlu oyuncu Mehmet Yıldız'ın kulübümüz ile anlaşmak üzere olduğunu iddia ederken Galatasaray maçına Fenerli olarak çıkabilir şeklinde son derece çirkin ifadeler kullanmaktadır. Şampiyonluk mücadelesi veren bir takımın oyuncusu hakkında bu tür bir haber yapmak ve bunu kulübümüz ile bağdaştırmak son derece çirkindir. Lig mücadelesi devam ederken etik açıdan kulübümüz bu şekilde bir görüşme yapmayacağı gibi böyle bir durumun yalan haber şeklinde bir gazete tarafından haberleştirilmesi de son derece çirkindir. Fotospor Gazetesi'ni bu yalan ve etik dışı haberlerine son vermeye davet ediyoruz.

    Fenerbahçe Spor Kulübü

    Kezman'dan Veda Mektubu Haberleri
    19 Nisan 2008 Cumartesi

    Bugün tarihli bazı gazetelerde oyuncumuz Mateja Kezman'ın Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve takım arkadaşlarına bir veda mektubu yazdığı ve sezon sonunda ayrılacağı şeklinde haberler yer almaktadır.

    Bu haberler doğru değildir. Oyuncumuz kimseye böyle bir mektup yazmamıştır.

    Futbolcularımız şu anda veda mektubu yazma ya da gitme planları yapmakla değil, ligde onayacakları maçlarla ilgilenmektedirler.

    Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

    Fenerbahçe Spor Kulübü

    Semih'e vize haberi
    19 Nisan 2008 Cumartesi

    Bugün tarihi Fotogol Gazetesi'nde oyuncumuz Semih Şentürk'e FK Moskova'dan yıllık 2 milyon Euro'luk bir teklif yapıldığı ancak Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın Semih'in gitmesine izin vermediği yazılmaktadır.

    Bu haber gerçek dışıdır. Semih'e böyle bir teklif gelmediği gibi Başkanımız ile de böyle bir diyalog yaşanmamıştır.

    Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

    Fenerbahçe Spor Kulübü


    Kanoute Haberi
    19 Nisan 2008 Cumartesi

    Bugün tarihli Sabah Gazetesi, Sevilla kulübünün oyuncusu Kanoute için kulübümüzün bir teklif yaptığını ileri sürmektedir.

    Bu haber doğru değildir. Kulübümüz adı geçen oyuncu ile ilgilenmemektedir. Sevilla kulübüne de böyle bir teklif yapılmamıştır.

    Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

    Fenerbahçe Spor Kulübü


    Fotogol'ün transfer listesi
    19 Nisan 2008 Cumartesi


    Bugün tarihli Fotogol Gazetesi yine kulübümüzün çok sayıda dünya yıldızını renklerine bağlayacağını 'Yıldızlar Masada' başlıklı haberinde duyurmuştur.

    Haberde Eto'o, Henry, Nistelrooy, Kanoute, Fatih Tekke ve Gudi gibi yıldızlarla yeni sezon için anlaşma yolunda olduğumuz yazılmaktadır. Bu oyuncuların hiçbirinin transferi söz konusu değildir.

    Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

    Fenerbahçe Spor Kulübü

    Kezman-Vagner haberi
    19 Nisan 2008 Cumartesi

    Bugün tarihli Star Gazetesi'nde oyuncumuz Mateja Kezman'ın yerinin Vagner Love ile doldurulacağına dair bir haber yer almaktadır. Haberde Love ile anlaşma sağlandığı gibi ibareler de vardır.

    Bu haber gerçek dışıdır. Oyuncumuz Kezman'ın gönderilip yerine Love ile anlaşıldığı doğru değildir.

    Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

    Fenerbahçe Spor Kulübü

    Eto'o ev bakmıyor
    19 Nisan 2008 Cumartesi

    Bugünkü Star Gazetesi'nde kulübümüzle 'söz kestiği' iddia edilen Kamerunlu oyuncu Eto'o'nun Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ile transferinin detaylarını konuştuğu ve İstanbul Kanlıca'da ev baktığı şeklinde bir haber yer almaktadır.

    Söz konusu haber ve haberin devamında yazılan; Eto'o'nun temsilcilerinin tesislerimizi inceledikleri, bu oyuncu için yönetimin bir zirve yapacağı şeklindeki detaylar da yalandır.

    Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

    Fenerbahçe Spor Kulübü


    Matador haberi
    19 Nisan 2008 Cumartesi

    Bugün tarihli Fotogol Gazetesi'nde çıkan 'Porto'nun yeni aşkı Matador' başlıklı haberde oyuncumuz Lugano'nun ardından Deivid'in de İspanyol kulüpleri tarafından takibe alındığı yazılmaktadır.

    Bu haber doğru değildir. Haberde adı geçen Atletico Madrid ve Sevilla'dan kulübümüze ulaşan resmi bir teklif söz konusu değildir.

    Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

    Fenerbahçe Spor Kulübü

    Pepe Yalanı
    19 Nisan 2008 Cumartesi

    Bugün tarihli Fotogol Gazetesi kulübümüzün oyuncumuz Lugano'nun yerine Real Madrid'in oyuncusu Pepe'yi transfer edeceğini yazmaktadır. Sayın Fotogol gazetesi yetkililerinin Pepe'nin bonservis bedelinden haberleri var mıdır? Yalan haberleriniz artık mantık sınırlarını da zorlamaktadır. Lütfen yalan haberler yapmaya bir son veriniz.

    Fenerbahçe Spor Kulübü


    Carew Haberi Yalandır
    19 Nisan 2008 Cumartesi

    Bugün tarihli Türkiye Gazetesi kulübümüzün Carew'i transfer etmek üzere çalışma başlattığını yazmaktadır. Söz konusu haber yalandır. Ayrıca Türkiye Gazetesi haberinde bu bilgiyi yönetime yakın kaynaklardan aldığını öne sürmektedir. Gazete eğer habere konu edecek kadar güveniyorsa bu kaynaklarını açıklamalıdır. Aksi takdirde yalan haber yaptığını kabul etmelidir. Kulübümüzün Carew ile ilgisi yoktur ve bu haber yalandır.

    Fenerbahçe Spor Kulübü


    Song İle İlgilenmiyoruz
    19 Nisan 2008 Cumartesi

    Daha önce de açıklamış olmamamıza rağmen bugün tarihli Star ve Fotospor gazeteleri kulübümüzün hala Song ile ilgili transfer çalışması yürüttüğünü öne sürmektedirler. Bir kez daha açıklıyoruz. Song ile kesinlikle ilgilenmiyoruz. Bu yalan transfer haberlerinize artık bir son verin.


    Fenerbahçe Spor Kulübü

    Carlos Yalanı
    19 Nisan 2008 Cumartesi

    Bugün tarihli Takvim Gazetesi'nde futbolcumuz Roberto Carlos'un sakatlığı ile ilgili bir haber yer almaktadır. Haberde Carlos'un ilaçlarını ihmal ettiği koltuk değneklerini kullanmadığı ve geceleri dışarı çıkıp gezdiği için sakatlığının düzelmediği öne sürülmekte ve bu haber kulüp doktorumuz Sayın Piyer Arzuman'a dayandırılmaktadır. Söz konusu haber baştan aşağıya yalan ifadelerle doludur. Kulüp doktorumuzun başkanımız ya da herhangi yöneticimize böyle bir açıklaması olmadığı gibi Carlos'un sakatlık sürecinin haberde iddia edilen durumlarla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Bu haber yalandır.

    Fenerbahçe Spor Kulübü









    DÜŞÜN ARTIK YAKAMIZDAN SIRTIMIZDAN PARA KAZANMAYA ÇALIŞMAYIN KAN EMİÇİLER SİZİ
  • DERYAILTER
    Member
    • 21-07-2005
    • 531

    #2
    Konu: Yalan haberlere devam

    Fenerbahçe internet sitesi işi gücü bıraktı bu gazetelerin tekzip'lerini yayınlıyor..
    Site sorumluları çok çalışacak anlaşılan..

    Yorum

    • MOONWALKER_42
      Junior Member
      • 13-03-2008
      • 63

      #3
      Konu: Yalan haberlere devam

      Fenerbahçemizin üzerinden prim yapan leş kargaları defolun gidin..bu ülkede tek büyük Fenerbahçe'dir..kimse Fenerbahçemizi reklam konusu yapamaz..Fenerbahçemizin üzerinden prim yapıp,reyting peşinde koşanların sonu hüsran olacaktır..her zaman her yerde en büyük Fener..o kadar..

      @mimi12,@DERYAILTER,@eerol,@mahirkarabulut,@mahsup 26,@SAT222,@CENKER-ve diğer Fenerbahçeli dostlarıma selamlar,sevgiler..

      bu gücü,bu dostluğu nereden mi alıyoruz?

      ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ.. okadarrr..

      Yorum

      • DERYAILTER
        Member
        • 21-07-2005
        • 531

        #4
        Konu: Yalan haberlere devam

        Originally posted by MOONWALKER_42 View Post
        Fenerbahçemizin üzerinden prim yapan leş kargaları defolun gidin..bu ülkede tek büyük Fenerbahçe'dir..kimse Fenerbahçemizi reklam konusu yapamaz..Fenerbahçemizin üzerinden prim yapıp,reyting peşinde koşanların sonu hüsran olacaktır..her zaman her yerde en büyük Fener..o kadar..

        @mimi12,@DERYAILTER,@eerol,@mahirkarabulut,@mahsup 26,@SAT222,@CENKER-ve diğer Fenerbahçeli dostlarıma selamlar,sevgiler..

        bu gücü,bu dostluğu nereden mi alıyoruz?


        ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ.. okadarrr..

        O Kadarrrrr....

        Yorum

        • MOONWALKER_42
          Junior Member
          • 13-03-2008
          • 63

          #5
          Konu: Yalan haberlere devam

          Originally posted by DERYAILTER View Post
          O Kadarrrrr....
          üstadım benim..aynen..dostluğumuz çok büyük..tarifi yok..sevgimiz büyük..aşığız sarı-lacivert renklerimize..başka hiçbir takımın taraftarlarında böylesine bağlılık yoktur..dedik ya..Çünkü Fenerbahçeliyiz..anlatılmaz..yaşanır..Fenerbahçeli olmayan bilemez..o kadarrr...

          Yorum

          • MOONWALKER_42
            Junior Member
            • 13-03-2008
            • 63

            #6
            Konu: Yalan haberlere devam

            sevgili Feenrbahçeli dostlarım Fenerbahçe düşmanı bu gazeteleri almayalım okumayalım..ben şahsen Fenerbahçe TV seyrediyorum..Fenerbahçe dergisi alıyorum..haberleri direkt kaynağından okuyor ve takip ediyorum..ayrıca internet üzerinden resmi sitemiz olan Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi / Türkiye'nin En Gelişmiş Spor Kulübü Portalı sitemize üyeyim..kulübümüze hem katkı olsun, hem de bu yalan haberlerle Fenerbahçemizi karıştıran bu medyayı protesto edelim..ne utanmaz,arlanmaz insanlarmış ya..kaç kere sitemizden tekzip ettik protesto ettik ama adamlar hâlâ masa başından senaryo haberler yapıyor..nerede kaldı ilkeli basın,prensipli habercilik anlayışı..Aziz Yıldırım yıktı bu düzeni..helal olsun..haber alamıyorlar tabi bizden oturup uyduruyorlar..büyüksün başkanım..Fenerbahçemizi karıştırmak isteyen karşısında dev gibi Fenerbahçe'ye gönül veren bir orduyu bulur..sırılsıklam aşığız bu renklere..dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe..o kadarrr..

            Yorum

            • DERYAILTER
              Member
              • 21-07-2005
              • 531

              #7
              Konu: Yalan haberlere devam

              Hınç Almaktan Vazgeç, Profesyonel Destek Al!
              21 Nisan 2008 Pazartesi

              Sağdan soldan duyduğu yalan, dolan sığ bilgiler ile kendini otorite zanneden, her şeyden anladığını ve her konunun uzmanı olduğunu iddia eden, olayları ve konuları köşesinde işine geldiği şekilde saptırmaktan kaçınmayan, ahlak ve izandan nasibini almamış, içindeki kin ve nefreti her fırsatta kusan bir Hıncal Uluç var.

              Spor yazıları yazan ama Türkiye'de hiçbir stadyuma gidip maç seyredemeyecek kadar bütün camiaların nefretini kazanmış bir Hıncal Uluç var.

              Kendi köşesinde yazdığı yazılarla spor camiasında kin ve nefret tohumları eken, kamplaşmalara neden olan, ektiği nefret tohumları ile insanları biri birine düşüren, çatışmalara sebep olan, sebep olduğu çatışmaların ardından kendisinin neden olduğu çirkinliklere bile sonradan pişkin gülüşünün ardından ben demiştim diyecek kadar kendini bilmez bir Hıncal Uluç var.

              Hıncal Uluç hafta sonu kaleme aldığı yazısında yine kendi kurguladığı hayali senaryolar üzerine sayın başbakanı, federasyon başkanını, kulübümüzün başkanı Sayın Aziz Yıldırım'ı, asbaşkanımız Sayın Şekip Mosturoğlu'nu ve TFF kurullarında görev yapanları zan altında bırakacak yalan dolu bir yazı kaleme alıyor. Bunu ilk defa da yapmıyor. Aynı saçma ve yalan senaryolarını periyodik zamanlarla gündeme getiren Hıncal Uluç, çıktığı TV programları ve gazete köşelerini kurguladığı çirkin senaryolar ile farklı takım taraftarları arasında kin ve nefret tohumları ekmek, futbolu yönetenleri toplum içinde sürekli şüphe ve zan altında bırakmak, futbola olan güven ve adaletin hiçbir zaman sağlanamaması için her zaman kullanıyor.

              Hıncal Uluç, artık bu çirkinliklere son ver. Kin ve nefret kusmayı bırak. Kendini Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe takıntısından kurtar. Bunu kendi başına yapamıyorsan bu konuda profesyonel destek al. Ama kulübümüzü, başkanımızı ve yöneticilerimizi kurguladığın o çirkin senaryolarının aktörü haline getirme. Fenerbahçe Spor Kulübü 100 yıllık şanlı tarihe sahip köklü bir kurum. Bu kurum senin gibi kendini bilmezlerin attığı çamurlarla yıkılmayacak, daha nice yıllar gururla ve onurla ayakta kalacaktır. Bunu bil ve asla aklından çıkarma.

              Eğer gerçekten elinde kaleme aldığın çirkin senaryolarının somut kanıtları (Önceki federasyonunun başbakan ve başkanımızın işbirliği ile gönderildiği ve bu günkü federasyonun aynı işbirliği ile kurulduğuna dair objektif bir bilgi, Sayın Hasan Doğan ile başkanımız Sayın Aziz Yıldırım arasında her hangi bir ticari ortaklığı gösterir belge, ayrıldığından beri Sayın Kemal Dinçer ile kulübümüz arasında her hangi bir ilişkiyi gösterir bilgi ya da belge, asbaşkanımız Sayın Şekip Mosturoğlu'nun TFF'nin her hangi bir kurulunu yaptığına bir bilgi) varsa çık ortaya açıkla aksi takdirde yazdığın senaryoyu yalan, seni iftira atan bir ŞEREFSİZ olarak değerlendirmek zorunda kalacağız.


              Türk spor kamuoyu;

              Her ne kadar bundan önce Hıncal Uluç'u artık muhatap almayacağımıza, cevap vermeyeceğimize dair bir açıklamada bulunmuşsak da sorumluluğumuzun bir gereği olarak yalan senaryoları ile yarattığı infiali görmeyen bu adamı son kez uyarma gereği duyuyoruz.

              Fenerbahçe Spor Kulübü olarak taraflı tarafsız herkesi Hıncal Uluç'un yazılarını ve TV programlarını boykot etmeye, okumamaya, izlememeye davet etme aşamasına gelmiş olduğumuzu üzülerek belirtmek istiyoruz. Bu duyurumuzu tüm futbol dünyasının selameti için yapıyoruz. Futbolu bu şekilde çirkinleştirmeye çalışanların sektörden çıkarılması için artık bir yerden başlanmalı, bu çerçevede fikirleri ve davranışları ile toplum için kötü bir ahlaki model oluşturan ve zaten fiziki olarak futbol stadyumlarından dışlanmış olan Hıncal Uluç'u futbol kamuoyunun dışına fikren de itmek önemli ve yerinde bir başlangıç olacaktır.

              Fenerbahçe Spor Kulübü

              Yorum

              • mahirkarabulut
                Junior Member
                • 26-12-2007
                • 147

                #8
                Konu: Yalan haberlere devam

                Şampiyonluğa giden Takımımızın önünü kesmek...
                İşleri güçleri fitne fesat...Münafıklık...
                Bunların hepsi Milli Müanafık...
                En Büyük Fener O kadarrrrrrrrrrrrrrrrrr

                Yorum

                İşlem Yapılıyor
                X