Uygulama otelimiz tüm halkımıza açıktır...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • trakcell
    Junior Member
    • 18-06-2007
    • 1

    Uygulama otelimiz tüm halkımıza açıktır...

    Bolu Uygulama Otelimiz tüm halkımıza açıktır.


    UYGULAMA OTELİMİZ HALKIMIZA AÇIK .BEKLİYORUZ.

    OTELCİLİK OKULLARI UYGULAMA OTELLERİ HALKA AÇIK ,HALA DAHA HALKIMIZ BU GÜZEL MEKANLARI SADECE ÖÐRETMEN KESİMİNE AÇIK OLARAK BİLİYORLAR.OYSA Kİ YILLARDAN BU YANA BURALAR HER KESİME HİZMET VERMEKTEDİR.
    NEDEN SİZLER DE BURALARA UÐRAMIYOR SUNUZ. GEÇ KALMIŞ DEÐİLSİNİZ.
    UYGULAMA OTELLERİ NDE ÇALIŞAN ÖÐRENCİLERİMİZ YANİ ÇOCUKLARIMIZ SİZLER VE BİZLER E HİZMET VEREREK MESLEKLERİNDE İLK ADIMLARINI ATACAKLAR.NEDEN SİZLER DE ONLARIN HİZMET VERDİKLERİ MEKANLARA GİDEREK ONLARIN ELİNDEN TUTMAYASINIZ.SİZLERE HİZMET YAPMAK
    ÇOCUKLARINIZI ÇOK MUTLU ETMEZ Mİ?
    UNUTMAYIN İLK LER ASLA UNUTULMAZ. ASLA UNUTMAYIN.HEMEN ADIMINIZI ATIN .BEKLİYORUZ.
    HEPSİ BİRER TURİZM NEFERİ OLAN GENÇLERİMİZ, TÜRKİYE' NİN HİZMET SEKTÖRLERİNDE EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN YARIŞIYORLAR.



    BOLU İZZET BAYSAL ANADOLU OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ
    Bolu Otelcilik ve turizm meslek lisesi 1979 yılında 55 öğrencisi ile BOLU EÐİTİM ENSTİTÜSÜ bünyesinde açılmıştır.Okul ancak 3 yıl sonra kendi binasına kavuşmuştur.1988 yılında okulun statüsü değiştirilmiş ve Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi olmuştur.Okulumuz ilköğretim üzerine 4 yıl eğitim veren bir kurumdur.1990 yılında çok değerli ve yardımsever bir kişi olan BOLU'LU İZZET BAYSAL tarafından yeni bir okul binası yaptırılmıştır.Eski okul binası yeniden restore edilmiş ve halen UYGULAMA OTELİ olarak kullanılmaktadır.
    BOLU İZZET BAYSAL ANATOLIAN HOTEL MANAGEMENT AND TOURISM VOCATIONAL HIGH SCHOOL
    BOLU HOTEL AND TOURISM VOCATIONAL LYCEE was opened in BOLU Trakining Institue Building with 35 students in 1979.After 3 years the school has got its own building.In 1988,the school changed its statue and became Anatolia Hotel and Tourism Vocational Lycee.Our school is an instituon,giving 4 year education after primary school.In 1990,a new school building which was built by İZZET BAYSAL who is the most valuable and helpful man from Bolu,the old one was restored and decorated again.And it is still used as a hotel.
    Okulumuz çam ve ıhlamur ağaçlarıyla vedoğa güzellikleriyle ünlüdür. Bu ağaçlar çok eski ve görkemlidir. Onlar küçük bir orman gibidir.Sıcak bir günde altında oturduğunuzda kendinizi cennette sanırsınız.Bu ağaçlar arasında ,yazın bir şeyler yiyip içebileceğiniz çok hoş ve güzel bir çay bahçesi vardır.Bu bahçe ve binalar çok geniş ve kullanışlı bir arazi ile çevrilidir.Eğer arzu ederseniz bu küçük ormanda koşabilir ve yürüyüşe çıkabilirsiniz.
    The school is famous for natural beauties with pine and line-trees.These trees are very old and huge like a tent.They look like as a small wood.When you sit under them in a hot day,you think as you are in heaven.Among these trees it also has a petty garden that you can eat and drink something in summer time.Buildings and this garden surrounded with a wide and useful areas. If you wish you can run or go for a walk in this small wood
    Okul binasında bir mutfak.servis ve kat hizmetleri atelyeleri vardır.bunlar uygulama yapmak için kullanılırlar.Aynı zamanda tam teçhizatlı bir dil ve bilgisayar labaratuvarına sahiptir.
    In school building there is a kitchen,a service and a housekeeping workshop.They are used for pratising.It has also got a language and a computer lab with all equipments.In addition to students can study typing room.In their free time they can go to gymnasium,which is students are very succesful and have got same cups in gymnastic,table tennis,chess and football.

    OKULUMUZDA ÖÐRENCİLERİ BAŞARILI KILMAK İÇİN GEREKLİ ESAS BİLGİLERİN UYGULAMALI OLARAK VERİLMESİ ASIL AMAÇTIR.ÜLKEMİZDE EÐİTİM ATATÜRK'ÜN DÜŞÜNCE VE İLKELERİNE GÖRE ŞEKİLLENİR.ATATÜRK :"BİLGİLERİ UYGULAMALI OLARAK VERME USULÜ EÐİTİMİMİZİN ESASINI TEŞKİL ETMELİDİR"DER.ATATÜRK TÜRK MİLLETİNİ KURTARAN VE TÜRK CUMHURİYETİ'Nİ KURAN BÜYÜK BİR LİDERDİR.

    In this school ,giving necessary basic knowledge with practising to get the students succesfull is the main aim.In our country,education is formed according to Atatürk's principals.Atatürk says "supports your knowledges with practice ".Atatürk is the great leader who saved Turkish nation and established Turkish Republic.
    Öğrenciler mezun olduklarında her türlü otel ,motel,tatil köylerinde çalışabilecek yeterli bilgi ve beceriyi donanmış olurlar. Tüm bu işletmelerin yöneticileri öğrencilerimizle çalışmaktan memnundurlar.
    Sonunç olarak ,her yıl bir çok öğrenci iyi bir iş ve gelecek sahibi olmak için bu okula gelmek isterler.Çünkü turizm sektörü,dünyanın değişik ülkelerinden çok çeşitli insanlarla karşılaşmak imkanı verdiğinden çok renkli bir hayata sahiptir.
    When to students graduate,they have got enough qualifications to work with in all kinds of hotels,motels and holiday villages et. The managers of all these companies are very glad to work with our students.
    As a result of these,every year a lot of students want to attend to this school to get a good job and have a good future.Because tourism industry has got a colourful life and you can meet different kinds of peoble from all of the countries of the world.

    Bolu İzzet Baysal Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi
    uygulama oteli
    boluda bir uygulama oteli
  • Kadim
    Senior Member
    • 30-01-2004
    • 4782

    #2
    Konu: Uygulama otelimiz tüm halkımıza açıktır...

    Bu güzel bilgilendirme için teşekkürler...

    Yorum

    • SaNc@K
      Member
      • 13-11-2006
      • 884

      #3
      Konu: Uygulama otelimiz tüm halkımıza açıktır...

      Bilgi için tşk ler...

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X