Kalbiniz kac yasinda

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • 67TOPRAK
    Senior Member
    • 12-11-2005
    • 3015

    Kalbiniz kac yasinda

    Kalbinizin gercek yasını kesfedin ve ona nasıl daha iyi bakabileceginizi ögrenin!


    buradan ögrenin
  • Alman_
    Member
    • 20-09-2005
    • 1423

    #2
    Konu: Kalbiniz kac yasinda

    Sonuçlarım: (bel ölçümü bilmiyordum salladım o kısmı :D)

    22
    Kalp yaşınız, gerçek yaşınıza yakın... Bu, kalp sağlığınızın sizin yaşınıza göre normal düzeyde olduğunu gösteriyor. Yine de, kalp sağlığınızı daha da iyi bir noktaya getirmek için aşağıdaki önerilerimizi dikkate almanızı öneririz.



    Şu aşamada endişelenmenizi gerektiren bir durum görünmüyor. Yine de, yaşam tarzınızda bir değişikliğe gitmeden önce hekiminize danışmanızı öneririz.

    Tansiyon

    Kalp yaşınızın daha doğru biçimde ortaya çıkabilmesi için tansiyon değerinizi bilmeniz önemlidir. Bir sonraki ziyaretinizden önce lütfen tansiyonunuzu ölçtürün.

    Kolesterol düzeyi

    Kalp yaşınızın daha doğru biçimde ortaya çıkabilmesi için kolesterol değerinizi bilmeniz önemlidir. Bir sonraki ziyaretinizden önce lütfen kolesterolünüzü ölçtürün.

    Sigara kullanımı

    Kutlarız! Sigara içmek, kalp sağlığını en kötü yönde etkileyen faktörlerden biridir. Lütfen içmemeye ve kalbinizi genç tutmaya devam edin!

    Kilo

    Kutlarız! Kilonuz sağlıklı düzeyde. Fazla kilosu olmayanların tansiyon ve yüksek kolesterol riski daha düşüktür, bu da kalp yaşını olumlu etkiler. Düzenli fiziksel aktiviteyle kilonuzu sağlıklı düzeyde tutmayı sürdürebilir ve kalp sağlığınızı koruyabilirsiniz.

    Beslenme

    Skorunuz, sağlıklı beslenmek için çaba sarfettiğinizi gösteriyor, fakat her zaman daha iyisi mümkündür. Belki de zaten yaptığınız iyi şeyleri biraz daha artırmanız yeterli olacaktır. Unutmayın; menünüze daha çok meyve ve sebze eklemek, tuz ve doymuş yağ miktarını azaltmak gibi beslenme alışkanlıklarınızda yapacağınız değişiklikler, hem kilo almaya daha az meyilli olmanızı, hem de tansiyon ve kolesterol riskini azaltmanızı sağlar. Tüm bunlar, doğal olarak, kalp yaşınızı da olumlu yönde etkileyecektir.

    Egzersiz

    Düzenli egzersiz için gerçekten çaba harcıyorsunuz, Kutlarız! Lütfen böyle devam edin. Unutmayın, aktif bireyler kilo almaya yatkın olmazlar; yüksek kolesterol ve tansiyon riskleri de daha düşüktür. Bu da daha genç bir kalp yaşı anlamına gelir.

    Günlük aktivite

    Günlük yaşamınızda aktif olduğunuz görülüyor. Güzel haber! Araştırmalara göre aktif bir gündelik yaşam sürmek hem kilo almayı önler, hem de tansiyon ve kolesterol riskini azaltır. Bu da kalp yaşınızı olumlu yönde etkiler.

    :cool:
    Son düzenleme Alman_; 05-05-2008, 12:22.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X