Kanaltürk satıldı.

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • sirus
    Banned
    • 10-05-2008
    • 73

    #16
    Konu: Kanaltürk satıldı.

    Originally posted by banlamaya View Post
    tuncay özkanıda satmışlarmı
    hahohi

    Yorum

    • ganidagli
      Senior Member
      • 25-06-2004
      • 3512

      #17
      Konu: Kanaltürk satıldı.

      Originally posted by Tuncay OZKAN
      AÇIKLAMA!
      Kanaltürk koza grubuna satılmıştır. Yeni kanal yoldadır. Durmak yok duran düşer, yarını kurtarmak için yobazlarla mücadeleye devam.

      BKK ve Tuncay Özkan hiç durmadan yobazların üzerine gidecek. Yeni bir dünya yeni kanal açacağız orada yerimizi alacağız.
      Kaynak

      Yorum

      • Gondaray
        Senior Member
        • 27-08-2004
        • 3257

        #18
        Konu: Kanaltürk satıldı.

        Originally posted by yusufergin View Post
        Çok genel bir yorum yapmışsınız bence , çok uzun süredir bu kanala yapılan başta mali baskılar ( maliye'den yani ) ve reklam verenlere yapılan baskıların bir neticesi olarak



        bunu yapmak gayet normal değil mi ?

        En azından borçlar ödenecek ve parasını alamayan çalışanlar bir şekilde haklarını alacaklar.

        Siz patron olsanız nasıl davranırdınız ?

        Zarar eden veya kapanmak üzere olan bir kanalın satılması gayet normal bir davranış. Kim olsa aynı şeyi yapar. Fakat burda asıl üzerinde durulması gereken nokta kanalın kime satıldığıdır. Bir üstteki mesajda ganidağlı hocamın da belirttiği gibi sitelerine yobazlarla mücadeleye devam diye bir not düşmüşler. Sen kanalı yobaz olarak adlandırdığın hükümete yakın bir gruba sat ondan sonra mücadeleye devam.

        Tuncay Özkanında ne mal olduğu ortaya çıktı. Yukarıda da dediğim gibi herkes menfaat çıkar peşinde. Kim çıkarı nerdeyse orada.

        Yorum

        • cemal344
          Senior Member
          • 03-11-2005
          • 3977

          #19
          Konu: Kanaltürk satıldı.

          crashs

          Yorum

          • YuSuF ErGiN
            Senior Member
            • 23-01-2006
            • 10188

            #20
            Konu: Kanaltürk satıldı.

            Sen kanalı yobaz olarak adlandırdığın hükümete yakın bir gruba sat ondan sonra mücadeleye devam.

            Tuncay Özkanında ne mal olduğu ortaya çıktı. Yukarıda da dediğim gibi herkes menfaat çıkar peşinde. Kim çıkarı nerdeyse orada.
            Kendi doğru bildiği yolda devam etmek için ellerindeki parayı bitirdiler, şimdi

            Mesajı Gönderen Kullanıcı Tuncay OZKAN
            AÇIKLAMA!
            Kanaltürk koza grubuna satılmıştır. Yeni kanal yoldadır. Durmak yok duran düşer, yarını kurtarmak için yobazlarla mücadeleye devam.

            BKK ve Tuncay Özkan hiç durmadan yobazların üzerine gidecek. Yeni bir dünya yeni kanal açacağız orada yerimizi alacağız.
            yukarda denilen kişiler ile müdadele için onların parası ile yollarına devam edecekler.

            Buda ilginç bir durum bence

            Yorum

            • bogabil
              Junior Member
              • 24-03-2008
              • 45

              #21
              Konu: Kanaltürk satıldı.

              Tuncay Özkan bu saatten sonra ne kendine faydası olur nede bir başkasına. Halen aklını başına almayanlar bize daha tuncay abilerini doyurabilirler.

              Yorum

              • black belt
                Senior Member
                • 08-06-2004
                • 6523

                #22
                Konu: Kanaltürk satıldı.

                bir zamanlar gırgır vardı...
                dünyanın en çok satan 4. mizah dergisi...
                sonra birileri onu satın aldı...
                satın alınca ,zannettiler ki, çalışanları da satın alınır..
                hayır öyle olmadı...herkes istifa etti...
                geriye içi boş bir dergi adı kaldı...
                çalışanlara ne mi oldu ?
                onlar her yerde...
                ....de .... sahi gırgır nerde?


                ALINTI: Dünya Sinema Tarihi


                I. Dünya savaşından önceki dönemde Avrupa ülkeleri sinema alanında oldukça ileri idiler. Savaşla birlikte çöküntüye uğradı. Oysa aynı dönemde Amerika sineması gelişmekte idi. David Griffith sinemada klasik anlatım üslubunun öncüsü oldu. Mary Pickford 1928'de imzaladığı anlaşmayla starlık dönemini başlattı. Charlie Chaplin gibi unutulmaz sanatçılar doğdu. Fakat en önemli yenilik ise savaştan yenik çıkmış Almanya'dan geldi. Savaştan sonra özel bir denetime verilen UFA adlı bir şirket ilk yapımları gerçekleştirdi. İlk yapımlar Weinmann Lubitsch madamme du barry –Anna Boleyn 1919- 1920 gibi gösterişli kostümlü tarihsel filmlerdi. Ama Almanya dünya sinemasına en büyük katkıyı Robert Waine'nin Das Kabbinet des Dr. Caligari (doktor caligari'nin muayenehanesi) dışa vurumcu sinemayı başlatmış oldu. Daha ileride ise alman sineması dışa vuruculuğu ilerletmiş fakat UFA bir süre sonra çöküşe geçmiş son anda Amerikan sinema şirketleri tarafından kurtarılmış karşılığında ise Alman sinemacılar Amerika'ya giderek orda çalışmışlardır bu olayın ardından patlak veren 2. dünya savaşı ve Hitler in başa gelmesi sebebi ile sinemacılar Amerika ya yerleşmiş ve Hollywood un temellerinin atılmasında rol oynamışlardır. 1920'lerin sonlarında Alman sineması toplumsal çöküntünün etkisi ile dışavurumcu psikolojik temalardan yaşamı yasamı olduğu gibi anlatan gerçekçilik akımına yöneldi. Savaş yılları sırasında gösterilen çok sayıda Amerikan ve Mısır melodramları serüven filmleri de gelişme için esin kaynağı olmuştur.

                II. Dünya savaşı yıllarında Çevrilen önemli filmler: Frank Capra'nın Neden Savaşıyoruz, Orson Welles'in Yurttaş Kane, John Ford'un Gazap Üzümleri sayılabilir. SSCB de ise Ayzenştayn Korkunç İvan'ı, çekti.

                Almanya'da sessiz sinema döneminin başarılı yönetmenleri 1930'lann başlannda sesi ustaca kullandıktan filmler çektiler. Ama Hitler'in iktidara gelmesi bu yönetmenlerin çalışma olanaklarını yok etti. Alman sineması Leni Riefenstahl'ın çalışmaları gibi propaganda filmleri üretmeye başladı. Aynı biçimde SSCB'de de sessiz dönemin önemli sinemacılarının çalışmaları bürokrasinin engellemeleriyle karşılaşırken, toplumcu gerçekçilik adına ulusal kahramanların yaşamlarını anlatan ajitatif filmler desteklendi.

                Savaş yılları ve II. Dünya Savaşı sonrası eğilimleri.

                Savaş yıllarında ABD'li sinemacılar savaşın değişik cephelerini tanıtan filmler yaptılar. Savaştan sonra ise stüdyo sistemi gerilemeye başladı. Bunun başlıca nedenlerinden biri antitröst yasalarının stüdyoların dayandığı yapım ve dağıtım tekellerini zayıflatmasıydı. Bazı stüdyolar finansman güçlükleri yüzünden gösterişli müzikaller ve tarihsel filmler yerine küçük bütçeli filmlere yöneldiler. Böylece toplumsal bilinç sineması olarak adlandırılan ve savaş sonrasının düş kırıklıklarına, ırkçılığa, alkolizme, gerçek polisiye olaylara değinen filmler çekildi.

                1947'de Amerika'ya Karşı Etkinlikleri Soruşturma Komitesi'nin "komünist etkiler"i araştırmaya başlamasıyla birlikte karalama ve temizlik kampanyaları Hollywood'u da içine aldı. Uzlaşmayı reddeden sinemacılar çalışma olanağından yoksun kalırken, yenilikçi düşüncelerden ve tartışmalı konulardan uzak kalmaya özen gösteren tutucu filmler çekildi. Sinemanın inişe geçmesine neden olan bir başka önemli neden de televizyonun yaygınlaşmasıydı. Hollywood sinemaskop, Vista Vision gibi geniş ekran uygulamalarıyla, üç boyutlu filmlerle ve üstün yapımlarla televizyonun rekabetine dayanmaya çalıştı. Öte yandan televizyon filmlerinin etkisiyle küçük bütçeli, siyahbeyaz gerçekçi filmlere bir dönüş yaşandı. 1960'larda ise stüdyoların çöküşü ve Yapım Yönetmeliği'nin geçerliliğini yitirmesiyle birlikte küçük, bağımsız şirketlerin etkinliği arttı.

                II. Dünya Savaşı'ndan sonra en büyük durgunluğu SSCB sineması yaşadı. Uygulanan katı sansür Stalin'in ölümünden sonra da etkisini sürdürdü. 1960'larda ise Devlet Sinema Enstitüsü'nden, çoğu Rus olmayan birçok yetenekli sinemacı mezun oldu. Bunların en ilgi çekenleri Ermeni asıllı Gürcü Sergey Paradjanov ile Rus Andrey Tarkovski'ydi. Ama onların da çalışmaları bürokrasinin baskısıyla karşılaştı. 1980'lerin ortalarında ise giasnosfnın etkisiyle, yıllarca yasaklanmış filmler gösterime çıktı. Bu umulmadık özgürleşmeyi Stalin dönemini eleştirel açıdan ele alan filmler, bunları da günümüz Sovyet toplumunun değer karmaşasını ve kuşkularını yansıtan çağdaş yapımlar izledi.


                Bağımsız çizgisini belli ölçülerde koruyabilen ve 1955'ten sonra uluslararası alanda geniş ilgi gören filmler üreten bir sinema da Macar sinemasıydı. Zoltân Fâbri, Miklos Jancsö, Istvân Szâbo, Istvân Gaâl, Peter Bacsö, Pâl Gâbor ve Marta Meszâros gibi yönetmenler ülkenin geçmişini ve bugününü sorgulayan, görsel bakımdan gelişkin filmler çektiler.

                1960'ların en önemli gelişmesi, Üçüncü Dünya ülkeleri sinemalarının yükselişiydi. Özellikle Güney Amerika ve Afrika ülkelerinde sinemacılar, sömürgeciliğe ve emperyalizme karşı radikal bir tutum geliştirdiler. ABD sinemasının kalıplarına karşı çıkarken, alışılmış üretim sisteminden ayrı, bağımsız olarak gerçekleştirdikleri filmlerinde ülkelerinin anlatı geleneğinden de yararlanan, ulusal bilince seslenen, öfkeli ve şiirsel filmler çektiler. Üçüncü Dünya ülkelerindeki en güçlü akım olan Güney Amerika'daki Yeni Sinema hareketi 1970'lerin sonlarına doğru askeri cuntaların baskısı karşısında gücünü yitirdi. 1980'lerde ise eskinin radikal yönetmenleri muhalif konumlarını korumakla birlikte, uluslararası anlatım biçimlerine daha yakın, olgun yapıtlar verdiler.

                ABD sinemasında yeni eğilimler.
                1960'larda yaşanan toplumsal değişim ve çatışmalar ABD sinemasını da etkiledi. Arthur Penn, Stanley Kubrick, Sam Peckinpah, Robert Altman, Dennis Hopper gibi sinemacılar filmlerinde cinsellik, şiddet, militarizm ve Amerikahlık gibi kavranılan yerleşik sınırların dışında ele aldılar. Öte yandan kalıplaşmış Hollywood anlatımının dışında teknikler ve üsluplar kullandılar. 1960'ların karşıkültür hareketlerinin izlerini taşıyan bu filmlerin yerini 1970'lerde, sinema okullarından mezun olmuş Francis Ford Coppola, Paul Schrader, Martin Scorsese, George Lucas ve Steven Spielberg'in gösterişli çalışmalan aldı. Bu filmlerin bir bölümü, toplumsal sorunlar karşısında ailenin konumunu vurgular ve yeni bir ahlak anlayışı ararken, bir bölümü de klasik serüven, gerilim ve bilimkurgu öykülerini son derece gelişmiş görsel efektlerle perdeye getirdi. Bu filmler (Star Wars, Indiana Jones, Jaws) izleyiciyi, özellikle de yaş ortalaması küçük bir kitleyi yeniden sinema salonlarına çekerek sinema tarihinin en yüksek gişe gelirlerini sağladı.

                1980'lerde videonun yaygınlaşmasıyla birlikte "elektronik sinema" önem kazandı. Video pazarının yarattığı talep nedeniyle büyük şirketler kadar bağımsız küçük şirketler de film yapma olanağı buldu. Bunun bir yan etkisi olarak bağımsız yenilikçi sinema canlandı ve Joel ve Ethan Coen, Jim Jarmusch, David Lynch, Spike Lee gibi genç yönetmenler sıra dışı, yenilikçi tasarıları gerçekleştirme olanağını buldular

                ************************************************** ***

                1- Tarih tarihten ders alamayanlar için tekerrürden ibarettir.. (Atasözü)
                2- Sinema (7.Sanat) için "gerçeğin beyazperdeye yansıması" derler (sinema sanatı tanımlaması)
                3- Hitler seçimle iktidara geldi,sonra neler yaptı ? şimdi nerede bilinmez ??? (Tarihi gerçek)


                "Konuşmayı biliyorsan konuş,herkes ilham alsın ;bilmiyorsan sus, herkes Arif sansın...."
                Türk Atasözü
                Son düzenleme black belt; 15-05-2008, 00:55. Reason: Alýntý

                Yorum

                • RARELY
                  Senior Member
                  • 04-11-2004
                  • 6810

                  #23
                  Konu: Kanaltürk satıldı.

                  Evet arkadaşlar Adı geçen kanalın neden satıldığı malumunuz. Kime satıldığı zaten aşikar. Şimdi sizler bu durumun altında yatanları görmeyip te nasıl zor durumda kalmış kenara sıkıştırılmış ve elinden amacı alınmaya çalışılmış bir kişiyi / topluluğu nasıl acımasızca yargılayabilirsiniz? Bunları göremeyecek kadar kör müsünüz? Seyrettiklerinizi anlayamayacak kadar duyarsız mısınız? Önünüzü göremeyecek kadar sarhoş musunuz?

                  Yapmayın arkadaşlar yapmayın. Elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün. Bir insan ne zaman yuvasını terk eder. Eviniz yanıyor siz yatakta yakalandınız. Komşularınızdan yardım istediniz ama kimse yatağından kalkmadı. Kendi imkanlarınızla hortuma kovalara tutundunuz onlar da bana mısın dededi... Sizinle birlikte aileniz de aynı evde onlar da sizin elinize bakıyorlar ama siz yangını söndüremiyorsunuz? Ne yapardınız? Evle beraber yanar mıydınız? Yoksa ailenizi de alarak evin içerisinden kurtarabileceğiniz kadar eşyayı kurtarmaya mı çalışırdınız? Hanginiz ev başıma yıkılsın bu benim evim beraber yok olalım der. Hanginiz yanında ailesini de bilerek ölüme götürür. Hanginiz göz göre göre yaşama çaresi varken ölmeyi tercih eder.

                  Onlar da böyle yapmıştır. Yardım elini uzatana tutunmuş ve ayağa kalkmıştır. Fakat bu yardım eli malesef komşulardan değil sokaktan öyle tesadüfen geçmekte olan bir yabancıdan gelmiştir. Hayır mı derdiniz. Yoksa yanar mıydynız? Bunu bir cevaplayın ondan sonra kimi veya neyi yargılayacaksanız yargılayın...

                  Söyleyin bana yanmak isteyenler siz kaç kişisiniz?

                  Saygılarımla,

                  Yorum

                  • DALAMANLI
                    Junior Member
                    • 27-05-2006
                    • 232

                    #24
                    Konu: Kanaltürk satıldı.

                    satılık olan şey elbet bir gün satılacaktır.

                    Yorum

                    • profes
                      Junior Member
                      • 13-12-2004
                      • 372

                      #25
                      Konu: Kanaltürk satıldı.

                      kanaltürk ün satışı zorunlubir satış olmuştur..bu satışı irdeleyen mantıksız şekilde yorumlayanlar zaten biz kaç kişiyiz platformunda yer alamazlar(kapasite problemi)...ancak son durumdan pay çıkaranlar kötüleme kampanyası içinde pusuya yatan cumhuriyet düşmanlarıdır...
                      olaya bu gözle bakarsak ''biz kaçparayız'' gibi seviyesiz karalama yazılarının asıl sahipleride(kimleri kapsadığıda) belirlenmiş oluyor...
                      ''kanalbiz'' kanaltürkte olduğu gibi siyasi bir kimlik belirtmeden LAİK ATATÜRK CUMHURİYETİNİ savunmaya ve insanlarımızı kenetlemeye devam edecektir..

                      asıl olan budur...
                      saygı ve sevgilerimle....


                      Yorum

                      • modras
                        Junior Member
                        • 03-07-2004
                        • 100

                        #26
                        Konu: Kanaltürk satıldı.

                        Originally posted by profes View Post
                        kanaltürk ün satışı zorunlubir satış olmuştur..bu satışı irdeleyen mantıksız şekilde yorumlayanlar zaten biz kaç kişiyiz platformunda yer alamazlar(kapasite problemi)...ancak son durumdan pay çıkaranlar kötüleme kampanyası içinde pusuya yatan cumhuriyet düşmanlarıdır...
                        olaya bu gözle bakarsak ''biz kaçparayız'' gibi seviyesiz karalama yazılarının asıl sahipleride(kimleri kapsadığıda) belirlenmiş oluyor...
                        ''kanalbiz'' kanaltürkte olduğu gibi siyasi bir kimlik belirtmeden LAİK ATATÜRK CUMHURİYETİNİ savunmaya ve insanlarımızı kenetlemeye devam edecektir..

                        asıl olan budur...
                        saygı ve sevgilerimle....

                        Siyasi kimlik belirtmeden demişsiniz...
                        Tuncay abi her gün, "Kanalım CHP'nin emrinde!" diye bas bas bağırıyordu. CHP, siyasi kimlik olmuyo mu?

                        Yorum

                        • cunuyil
                          Senior Member
                          • 27-09-2005
                          • 7297

                          #27
                          Konu: Kanaltürk satıldı.

                          Originally posted by profes View Post

                          ''kanalbiz'' kanaltürkte olduğu gibi siyasi bir kimlik belirtmeden LAİK ATATÜRK CUMHURİYETİNİ savunmaya ve insanlarımızı kenetlemeye devam edecektir..
                          Originally posted by modras View Post
                          Siyasi kimlik belirtmeden demişsiniz...
                          Tuncay abi her gün, "Kanalım CHP'nin emrinde!" diye bas bas bağırıyordu. CHP, siyasi kimlik olmuyo mu?
                          İnce espri,güzel yakalamışsınız.: )

                          Yorum

                          • YuSuF ErGiN
                            Senior Member
                            • 23-01-2006
                            • 10188

                            #28
                            Konu: Kanaltürk satıldı.

                            Originally posted by profes View Post

                            kanaltürk ün satışı zorunlubir satış olmuştur..

                            bu satışı irdeleyen mantıksız şekilde yorumlayanlar zaten biz kaç kişiyiz platformunda yer alamazlar(kapasite problemi)...

                            ancak son durumdan pay çıkaranlar kötüleme kampanyası içinde pusuya yatan cumhuriyet düşmanlarıdır...

                            olaya bu gözle bakarsak ''biz kaçparayız'' gibi seviyesiz karalama yazılarının asıl sahipleride(kimleri kapsadığıda) belirlenmiş oluyor...

                            ''kanalbiz'', " ( kanaltürkte olduğu gibi ) " siyasi bir kimlik belirtmeden, LAİK ATATÜRK CUMHURİYETİNİ savunmaya ve insanlarımızı kenetlemeye devam edecektir..

                            asıl olan budur...
                            saygı ve sevgilerimle....


                            Birde bu şekilde yorumlayın bakalım.

                            Arkadaş esasında anlatmk istediği neydi gelse söylesede bizde öğrensek.

                            Yorum

                            • profes
                              Junior Member
                              • 13-12-2004
                              • 372

                              #29
                              Konu: Kanaltürk satıldı.

                              Originally posted by modras View Post
                              Siyasi kimlik belirtmeden demişsiniz...
                              Tuncay abi her gün, "Kanalım CHP'nin emrinde!" diye bas bas bağırıyordu. CHP, siyasi kimlik olmuyo mu?
                              kişisel kanaatimi araştırmalarım ve görsel bakış açımla söylemem gerekirse CHP hiç bir siyasi kimlik taşımıyor(sadece siyasi bir kimliği kullanıyor....aKp den farklı bir işlevi olduğunu düşünmüyorum..bknz:düzen partisi)...ama zorunluluklar o partiyi cumhuriyetçilerin çatısı pozisyonuna sokmuştur....

                              kanalın emrinde olma hadisesi nereye çekerseniz oraya sündürülebilir!!!
                              asıl anlaşılması gereken şudur...kanal CUMHURİYETİ savunan savunmak isteyen herkeslerin,her görüş sahiplerinin alanı olmuştur...
                              yeni kanaldada daha saf bir içerikle parti ismi veya siyasi kimlik barındırmadan yoluna devam edecektir....
                              beklentimizde budur....

                              saygılar...

                              Yorum

                              • Gondaray
                                Senior Member
                                • 27-08-2004
                                • 3257

                                #30
                                Konu: Kanaltürk satıldı.

                                Originally posted by profes View Post
                                (sadece siyasi bir kimliği kullanıyor....
                                Taşımak kullanmak sonuçta ikiside aynı kapıya çıkıyor.
                                Originally posted by profes View Post
                                yeni kanaldada daha saf bir içerikle parti ismi veya siyasi kimlik barındırmadan yoluna devam edecektir....
                                Kanallarında istedikleri kadar barındarmasınlar kafalarında ne olduğunu bu millet artık biliyor.

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X