Yasak!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • iyi
    Member
    • 13-03-2004
    • 2187

    #16
    Konu: Yasak!

    turkiyedeki forumlar boyle ne yaparsin? zaten turkler bir cok seyi kisitlarlar.

    Yorum

    • EURODÝGÝTAL
      Junior Member
      • 25-07-2004
      • 469

      #17
      Konu: Yasak!

      İyi arkadaşım, sen avrupa forumlara hiç girmiyorsun sanırım.Birde Türk'ler herşeyi kısıtlar yazmışsınız.Hiç yakıştıramadım doğrusu...

      Yorum

      • Tactless
        Member
        • 28-06-2004
        • 1799

        #18
        Konu: Yasak!

        Arkadaşım burada hepimizin gönlünde yatan senin düşüncelerinde olduğu gibi rahat ve özgürce dilediğimiz gibi davranmak..! Ama bu mümkün değil ki böyle olması hem doğal hemde olması gerekendir..! bundan önceki yıllarda güçlü olan zayıfı yener. kısaca orman kanunları vardı. düşünsene şimdi böyle bi yaşantı vağrolduğunu Türkiyemde sence sonucu neler olabilirdi..! kanunsuz yasası hiç bir yerde yaşantı imkanı bulunamaz..! sözüm ona düşünsene bu kurallar olmasa burada. bu işten ekmek yiyenler onların hali ne olacak. yazık günah değil mi? bu yüzden hiç bir yerde başı boşluk olmamalıdır..! Ancak böyle varlığımızı varlığını sürdürebilirsin..! tşkler..!

        Yorum

        • Helix
          Junior Member
          • 09-11-2004
          • 25

          #19
          Konu: Yasak!

          sanal dünya konusunda;
          burası sanal bir dünya ister inanın ister inanmayın ama sanal derken ensemize kablo takılıp gelmiyoruz buraya ,yazılanlar bizlerin düşünceleri yani gerçekliğin ama ortam sanal.gerçeklik kavramınızı kaybetmemeniz için bu farka dikkat etmenizi öneririm.

          kurallar konusunda;
          ben kuralları eleştirdimmi şöyle yada böyle diye,hayır! çünkü okumadığımı söyledim okumadığım birşeyide eleştiremem ben yasak ibaresine taktım,yoksa ben herkes önüne gelene hakaret edebilsin veya diğer yapılabilcek kötülükleri yapsın diye birşey demedim
          ama birçok kişi böyle anladı

          ülkemizde düşünce zaten sansürde diğer milletler yeni gezegenlerindeki evlerini boyarken belki kalkar bu sansür zihniyeti neyse

          sanal dünyadada ahlak olmalı sonuçta burdakiler gerçekliğin ürünü ve insanların aralarındaki iletişimi canlı tutmanın temeli bu ,ancak gerçek dünyanın kanunları burada fos olmalı,olmalı çünkü o kanunları bizi temsil etmesi gerekenler koydu ,temsil edemediklerinden kanunlarında durumu ortada ,ama sanal dünyanın kanunlarını ne bir kral nede bir başkan koyabilir.insanlar koyar birbirleri aralarında fikir birliğine vararak böylece ortada ne yasak olmuş olur nede başıboşluk

          Yorum

          • amedeus
            Junior Member
            • 17-11-2004
            • 38

            #20
            Konu: Yasak!

            Originally posted by ybalcik
            hiçbir yerde kuralsızlık, düzensizlik ve başıboşluk yoktur.

            yanlış veya doğru her yerde bir düzen vardır.

            arkadaşların da belirttikleri gibi bu foruma üye olmakla KURALLARI da kabul etmiş sayılıyorsunuz.

            ayrıca forumumuz illegal bir forum olmayıp, yasalar, ahlaki ve etik kurallar çerçevesinde faaliyet göstermektedir. haksız rekabete konu olabilecek hiç bir yazımız yoktur, izin de verilmez.

            internet ortamı için de yasal düzenlemeler olduğundan galiba haberiniz yok. ama bizim bu kurallarımız 2-3 yıl önce de vardı, kanunlar çıktıktan sonra da devam ediyor. yasalar paralelinde mümkün olduğunca bilgi paylaşımı için elimizden geleni yapıyoruz.

            ama sizleri bu tatmin etmiyorsa, forumumuzdan, kendi açınızdan isteklerinize cevap alamıyorsanız, elimizden gelen birşey yok maalesef.

            bizler bireyler için değil toplumlar, topluluklar için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. insan ihtiyaçları ve istekleri sınırsızdır. herkesin düşüncelerine hitap etmek mümkün değildir.

            biz bu forumu oluştururken bir amaç ve hedef belirledik. bu amaç ve hedefe ulaşmak için de izlediğimiz yolda KURALLAR ve YASALAR olmak zorunda.

            aksi halde ortada ne amaç kalır ne de hedef. sizlerle bugün oluruz ama yarınımız belli olmaz, geleceğimizi göremeyiz.

            bizim amacımız uzun yıllar boyu sizlerle birlikteliğimizi ve paylaşımımızı sürdürmektir.

            anlayışla karşılayacağınızı umarım.

            saygılar.



            katılıyorum bencede kuralsız yaşanılamaz. kuralsız bir toplum başı boş bir toplumdur buda sorun demektir.sorunsuz bir ülkede yaşamak istiyorsak kural ve yasaklara uymalıyız

            Yorum

            • iyi
              Member
              • 13-03-2004
              • 2187

              #21
              Konu: Yasak!

              evet avrupa forumlarina giriyorum. sadece chat yapmiyorum internette sabahtan aksamakadar ne anlyorlar chatten . disaridaki hayata bak ne kadar guzel

              Yorum


              • #22
                Konu: Yasak!

                hehheheeeee ya @helix arkadasim sen iyi misin? al sana sanal alem...

                ya arkadasim biz burda hobimizi gerceklestiriyoruz...sen bu hobiye dahil degilsen eger, kendi hobine uygun bir site bul...heheheeeeee valla hic gulecegim yoktu, sen cok yasa @helix kardes emi?

                Yorum

                • ONURBULUT80
                  • Bugün

                  #23
                  Konu: Yasak!

                  ÜYELİK KOŞULLARINI ÜYE OLURKEN OKUYAN VARMI BEN BİR SİTEYE ÜYE OLURKEN HANİ OYUN YÜKLERKEN I AGREE ÇIKIYORYA ONUN GİBİ HER SEFERİNDE OKUMADAN KABUL EDİYORUM NE YAZDIÐINI DAHA BU GÜNE KADAR MERAK ETMEDİM ETMEM DE AMA YASAKLAR SADECE BİZİM ÜLKEMİZDE YOK DİÐER ÜLKELERDEDE VAR LAKİN BİZ ACEMİLERİNDE BUNLARI BULABİLECEÐİMİZ SİTELERE YÖNLENDİRİLMESİ DAHA UYGUN OLUR DİYE

                  Yorum

                  • odabasi45
                    Member
                    • 01-04-2004
                    • 2215

                    #24
                    Konu: Yasak!

                    fazla uzatmaya gerek yok bence bu konuyu kitleyin gitsin millet boşu boşuna vakit kaybetmesin burayla

                    Yorum

                    • Tactless
                      Member
                      • 28-06-2004
                      • 1799

                      #25
                      Konu: Yasak!

                      Originally posted by ONURBULUT80
                      ÜYELİK KOŞULLARINI ÜYE OLURKEN OKUYAN VARMI BEN BİR SİTEYE ÜYE OLURKEN HANİ OYUN YÜKLERKEN I AGREE ÇIKIYORYA ONUN GİBİ HER SEFERİNDE OKUMADAN KABUL EDİYORUM NE YAZDIÐINI DAHA BU GÜNE KADAR MERAK ETMEDİM ETMEM DE AMA YASAKLAR SADECE BİZİM ÜLKEMİZDE YOK DİÐER ÜLKELERDEDE VAR LAKİN BİZ ACEMİLERİNDE BUNLARI BULABİLECEÐİMİZ SİTELERE YÖNLENDİRİLMESİ DAHA UYGUN OLUR DİYE
                      5 - Mesaj yazarken büyük harf kullanmak karsidaki şahsa bağırmak anlamına geleceği icin büyük harfler ile yazi yazmamaya özen gösteriniz.

                      Saygılar...

                      Yorum


                      • #26
                        Konu: Yasak!

                        Ben buraya yeni üye oldum başka forumlarda da üyeliğim var burdaki birçok kişinin olduğu gibi arkadaşım uzatmayalım diyorsun ama bence uzaması gereken bir konu çünkü bu yerlerin en temel sorunlarından biri bu kişiler kuralları okumuyor pat dalıyor içeri ondan sonra niye bu yasak şu yasak diyor alakasız şeyler yapıyor halbu ki okusalar zaten açıkça yazıyor kuralları kabul etmiyorsan üye olma diye.

                        Bu niye bu kadar problem diye sorarsan bu büyüdükçe problem olmaya başlıyor ilk başlarda 15-20 kişi günlük üye olurken bu 400-500 olmaya başlayınca bu kadar kişinin kuralları okumadan girdiğini ve sadece birer tane kural dışı mesaj yazdığını düşün ve tabi bu arada kayıtlı üyelerinde mesaj yazdığını ve problemlerine çözüm aradığını düşün bunun içinden bu kurallar olmadan nasıl çıkacaksın he birde tabi böyle yerleri açtığınız zaman görüyoruz ki dost kadar düşman da ediniliyor ve sistemetik olarak buralara saldırıyorlar şimdi bu konu tartışılmasın mı?

                        Yorum

                        • bedir10
                          Member
                          • 03-08-2004
                          • 715

                          #27
                          Konu: Yasak!

                          Originally posted by halilsu
                          Olan hep aynı klasik bir eleştiri, Türkiye Cumhuriyeti derken ülkemizi küçümseme saplantısı, oldu olacak birde dünyanın hiçbir yerinde sözlerinide ekleseydiniz sayın Helix.
                          Evet türküz ne oacak. Yazdığınız şeylerin Türklük'le, Ülke ile ne ilgisi varsa ben bulamadım. Foruma yazmış olduğunuz ilk mesajdada böyle bir sitemin foruma katılmanızla olan ilişkisini de anlamadım doğrusu. Oysa bir çeok arkadaş ve ben bu forumdan çok şey öğrendik. Dilerim sizde bir şeyler öğrenirsiniz.
                          katılıyoruz...............

                          Yorum

                          • Helix
                            Junior Member
                            • 09-11-2004
                            • 25

                            #28
                            Konu: Yasak!

                            devam edin...

                            Yorum

                            • serayhefe
                              Junior Member
                              • 16-05-2004
                              • 247

                              #29
                              Konu: Yasak!

                              Selamlar

                              Sayın Heliks'in isteğine uygun platformlar da vardır elbet bu uçsuz bucaksız ortamda. Bana bir yerden Next 8000 geldi. Uydu konusunda hiçbir şey bilmiyordum. Buradan bana yetecek kadar bilgi sahibi oldum. Evde yazılımlarımı kendim yüklüyorum istediğimden fazla kanal da seyrediyorum. Yasaklarla ilgili herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ayrıca sağlıklı ve belli bir üretimin olduğu yerde gereksiz olmayan kuralların olması şart.
                              Bende tahmin ediyorum bu işin başındakiler bizden daha fazla kanal seyrediyorlardır ve bilmediğimiz bilgilere sahiptirler. Fakat herkesin uzmanlaştığı farklı alanlar var. Her ne konu olursa olsun işin başındaki kişiler o konuyla ilgili daha fazla avantaja sahiptir.

                              Saygılar

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X