06.01.2005spor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • BuMeRs
    Member
    • 15-10-2004
    • 1590

    06.01.2005spor

    Basketbol Federasyonu'nun ilk genel kurulu sonucunda Turgay Demirel, 3 oy farkla yeniden başkanlığa seçildi. Turgay Demirel, 85 oy alırken, diğer aday Lütfi Arıboğan 82 oyda kaldı.
  • BuMeRs
    Member
    • 15-10-2004
    • 1590

    #2
    Konu: 06.01.2005spor

    'Transfer yapacağız'

    Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, yurtdışından bir oyuncu alacaklarını söyledi.

    Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, yurtdışından bir futbolcu transfer etmeyi düşündüklerini söyledi.
    Nihat Özdemir, Basketbol Federasyonu Genel Kurulu'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, tüm dünyada sol kanatta bir oyuncu sorunu bulunduğunu, ancak kendilerinin bu konuda fazla bir sorun yaşamayacaklarını bildirdi.
    Özdemir, ''Sol kanatta çok futbolcumuz var. Biz bu konuda sorun yaşamıyoruz. Ancak tek bir transfer yapmayı düşünüyoruz. Bu oyuncu hem UEFA Kupası'nda hem de ligde direkt oynayabilecek bir oyuncu olacak. Bu transferimizi de yurtdışından yapmayı düşünüyoruz'' diye konuştu.


    Yorum

    • BuMeRs
      Member
      • 15-10-2004
      • 1590

      #3
      Konu: 06.01.2005spor

      Yılın kalecisi Enke

      Fenerbahçe Kulübü'nün başarısız olduğu gerekçesiyle gönderdiği Enke, Almanya'da yılın kalecisi seçildi.

      Fenerbahçe'nin geçen sezon başında Barcelona'dan kiraladığı ancak sezonun ilk haftasındaki 3-0'lık İstanbulspor yenilgisinin ardından gönderdiği Robert Enke, Almanya'da yılın kalecisi seçildi. Barcelona'da sözleşmesinin bitiminin ardından ülkesinin Hannover takımına transfer olan 27 yaşındaki file bekçisi, ülkenin en saygın spor dergisi Kicker okuyucuları tarafından "Yılın kalecisi" ödülüne layık görüldü.
      Oyların yüzde 26.4'ünü alan Enke'yi yüzde 15.4 ile Stuttgart'lı Hildebrand izledi. Üçüncülüğü ise yüzde 14.9 ile Wolfsburg'un file bekçisi Simon Jentzsch elde etti. Bu ödül 5 aylık kızı kalp hastası olan Robert Enke'ye büyük moral oldu.



      Yorum

      • BuMeRs
        Member
        • 15-10-2004
        • 1590

        #4
        Konu: 06.01.2005spor

        Ferdinand Fener'de

        Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, WNBA'nin en iyi guardlarından biri olan Marie Ferdinand ile anlaştı.

        Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde yoluna namağlup devam eden ve FIBA Women Cup'ta zirveyi hedefleyen Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, WNBA'nin en iyi guardlarından biri olarak kabul edilen Marie Ferdinand ile anlaştı.
        WNBA'de St. Antonio Silver Stars formasını giyen 27 yaşındaki oyuncu, 1.75 boyunda. 65.8 kilogram ağırlığında. Bugün İstanbul'a gelecek olan Amerikalı oyuncu, 5 Ocak Çarşamba günü Özel Acıbadem Hastanesi`nde sağlık kontrolünden geçecek ve bir sorun çıkmadığı takdirde sözleşme imzalayacak.


        Yorum

        • BuMeRs
          Member
          • 15-10-2004
          • 1590

          #5
          Konu: 06.01.2005spor

          Ümit'e Başkan desteği

          Galatasaray Kulübü Başkanı Canaydın, Hagi'nin göndermek istediği Ümit Karan'a sahip çıktı.

          Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Hagi ve Ergun Gürsoy'un gitmesini istediği Ümit Karan'a sahip çıktı.
          Teknik direktör Gheorghe Hagi’nin Antalya kampına götürmeme kararı aldığı Karan’a tam destek veren Canaydın, “Ümit’in kusurları var ama genç adam. Gönderilmesine karşıyım, gitmeyecek” ifadesini kullandı.
          Ümit'in takımda kesinlikle kalacağını söyleyen Özhan Canaydın, golcü futbolcunun Antalya kampına da gideceğini belirtti.
          Yapılan açıklamalar üzerine gözler Hagi’ye çevrildi. Ümit Karan için zehir zemberek açıklamalar yapan, önceki gün de Ergun Gürsoy ile Fatih Gökşen’den yollanacağına dair garanti alan Rumen hocanın tavrı merakla bekleniyor.



          Yorum

          • BuMeRs
            Member
            • 15-10-2004
            • 1590

            #6
            Konu: 06.01.2005spor

            Baliç Konyaspor'da

            Galatasaray ile yollarını ayıran Elvir Baliç, Konyaspor Kulübü ile her konuda anlaştı.

            Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra Konyaspor ile anlaşan Boşnak oyuncu Elvir Baliç, Konya'da taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Galatasaray defterini artık kapattığını belirten Baliç, "Geriye bakmanın bir anlamı yok. Bundan sonra takım arkadaşlarımla birlikte Konyaspor'u layık olduğu yere getirmeye çalışacağız" dedi.
            Konya Atatürk Havaalanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Baliç, Konyaspor'da başarılı olacağına inandığını belirterek, Yeşil-beyazlı takıma gelmesindeki en büyük etkenin Saffet Susic olduğunu ifade etti. İyi bir sezon geçirmek istediklerini ifade eden Baliç, "İnşallah takım arkadaşlarımla beraber, Konyaspor'u layık olduğu yerlere getiririz" dedi.
            Galatasaray defterini artık kapattığını vurgulayan Elvir Baliç, Galatasaray Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduğu için başta üzüldüğünü, ancak geriye bakmanın bir anlamı olmadığını kaydetti. Konyaspor'da çok güzel günler yaşayacağına inandığını kaydeden Baliç, Konyaspor'un şu anda bulunduğu yeri haketmediğini sözlerine ekledi.
            Boşnak futbolcu, havalimanında yaklaşık 20 kişilik bir taraftar grubu tarafından karşılandı. Konyaspor taraftarları, Boşnak futbolcuya yoğun ilgi gösterdi ve Baliç'i arabaya kadar omuzlarında taşıdı. Dinlenmek üzere otele çekilen Elvir Baliç, yarın kulüp binasında resmi sözleşmeye imza atacak.



            Yorum

            İşlem Yapılıyor
            X