Fenerbahçe Gazetesi bayilerde

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    Fenerbahçe Gazetesi bayilerde

    Fenerbahçe Gazetesi bayilerde


    Milyonların tutkusu, Fenerbahçelilerin merakla beklediği Fenerbahçe Gazetesi'nin 53. Mayıs sayısı yine dopdolu olarak tüm Fenerbahçelilerin beğenisine sunuldu.
    Erkek voleybol ve bayan basketbolcularımızın kazandıkları muhteşem şampiyonluklar , özel röportajlar ve 9 ayrı branşta mücadele eden sporcularımızın başarıları ile ilgili tüm istatistikler gazetenizde.
    Fenerbahçeli olmanın gururu bizlere yeter.." ' başlığı ile tüm Fenerbahçelilerin duygularına tercüman olan Gazetemizin arka kapağında da üçüncü kez şampiyon olan, hem de ezeli rakibi Galatasaray'ı geçerek bu başarıyı yaşatan Bayan basketbolcularımızın , "Potanın kraliçeleri"nin posteri yer alıyor.
    Kazandıkları sürpriz şampiyonlukla bayram edenlere, en güzel cevabı yine duayen Fenerbahçeli yazar İslam Çupi'nin unutulmaz sözleriyle veriyoruz:
    " Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne de kupa büyüklüğüdür.. O'nun büyüklüğü başka bir büyüklüktür. İşte, adı konamaz…"

    * Ligi ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı yakalayan Fenerbahçe'nin golcüsü Semih Şentürk'ün kazandığı " Gol Krallığı" unvanı, tüm Fenerbahçelilerin ortak gururu oldu. Bu suretle Türkiye liglerindeki "Gol Kralı" sayılarında Galatasaray'la olan 13-13 lük eşitlik bozularak, Fenerbahçemiz burada da bir adım öne geçmiş oldu..

    * Çeyrek Finali'nde Chelsea'ye elendikten sonra teknik direktör Zico gibi tüm Fenerbahçe camiası , yeni bomba transferle "Bunun adı veda değil, gelecek sene yine buradayız" diyerek, bu defaki hedefin şampiyonluk olduğunu vurguladılar..

    * Dünya Medyasınca da dile getirildiği gibi Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final oynamasına, "Burası Kadıköy, buradan çıkış yok…" sloganı tribünlerde yaşayan, " Hep Destek...Tam Destek…" düsturu ile herkese örnek olan ve son olarak da Saracaoğlu Stadı'ndaki son Gençlerbirliği maçında, Maraton Tribününe astıkları dev posterle " Yaşattığınız her şey için teşekkürler…" diyen Fenerbahçe taraftarına Fenerbahçe Gazetesi'nden de "Üstün Hizmet Madalyası" önerisini ilgiyle okuyacaksınız..

    * Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Fenerbahçe tarihinin ilk kupasını kaldırmanın gururunu yaşıyor. Türkiye Kupası'ndan sonra Türkiye Ligi Play Off finalinde güçlü rakibi Halkbankası'nı 3-0'la geçerek bir ilki gerçekleştirerek tarih yazdılar… Çifte kupalı şampiyon erkek voleybolcularımız ve ligi bu sezon da ikinci sırada bitirme başarısı gösteren bayan voleybolcularımız ile ilgili haber ve röportajlar yine Fenerbahçe Gazetesi'nde….

    * Fenerbahçe'ye emek vermiş olan eski futbolcular köşemizin bu ayki konuğu, boyu küçük ama futbolu büyük efsane sağ kanat oyuncusu " Mikro Mustafa.." "Fenerbahçe'de oynamış olmak bana her zaman gurur veriyor. Bu formayı giymek nasip olduğu için hala başım dik yürüyorum.." diyor Mikro Mustafa… Lefter, Can, Basri, Puskaş Ergun,Şeref gibi gibi yıldızlarla ile aynı takımda yıllarca forma giyen 1.60 m. boyundaki (Mikro) Mustafa Güven'nin 34 golünü kafayla atmasının ilginç hikayesini Eyüp Karadayı'nın kaleminden okuyacaksınız..

    * Ulu önder Atatürk'ün kulübümüzü ziyaretinin 90. yılı ve Fenerbahçe kulübünün kuruluşunun 101 yıldönümü Dereağzı'ndaki Anıt önünde düzenlenen törenle kutlandı. Bu törenle ilgili haber ve yapılan konuşmaların tam metnini gazetemizde bulacaksınız..

    * FB TV spor kanalları içinde "En fazla ilan alan" ikinci ulusal kanal olma başarısını gösterdi. Medicanet isimli kuruluşun bu konuda yaptığı ilginç araştırmanın içeriğini bulabilirsiniz….

    * Kaptanımız Alex De Souza, geride kalan sezonu değerlendirirken " Şampiyonluk yarışında okyanusu geçip, derede boğulduk !.." derken, birkaç kendini bilmezin yaptığı tepkiyi de " Bunlar asla Fenerbahçe taraftarı olamaz" sözleriyle yorumladı. Gazetenizde izleyiniz…

    * 1980-82 yılları arasında Fenerbahçemizi çalıştıran Alman teknik direktör Friedel Rausch, eski başkanlarımızdan Ali Şen'in davetlisi olarak ülkemize geldi ve eski futbolcularıyla buluştu.. Tam 27 yıl sonraki bu nostaljik buluşmanın fotoğraf ve içeriğini sadece Fenerbahçe Gazetesi izlemişti..

    * Fenerbahçe Altyapı Derneği'nin kurucu başkanı Davut Dişli ile yaptığımız söyleşide " Fenerbah taraftarlığını" ilginç bir şekilde yorumluyor ve "Fenerbahçe'ye en iyi hizmet, önce iyi taraftar olmaktır.." diyor… Camiamızın renkli kişisi Davut Dişli ile yapılan söyleşiyi arkadaşımız Serpil Yağlı'nın kaleminden izleyebilirsiniz..

    * Medyanın duayen isimlerinden arkadaşımız Eyüp Karadayı'nın sizler için özel olarak hazırladığı "BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ ?" sayfası bilgi dağarcığınızı geliştirecek, düşündürecek ve anılarınızı tazeleyecektir..

    * Ülkemizin en modern stadı olarak içte ve dışta takdir toplayan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın güvenlik önlemleri açısından hangi boyutlarda olduğunu, Stad Müdürümüz Ayhan Bak'ın kendi anlatımıyla izleyiniz…

    * Uludağ Üniversitesi Spor Hekimi Prof.Dr. Hakan Gür, `Spor ve Sağlık` sayfasında " Çocuklarda sık görülen spor kaynaklı yaralanmalar ve korunma " konulu yazısı ile gazetemizde sizlerle birlikte…

    * Her geçen gün yeni transferlerle güçlenen Fenerbahçe atletizm takımı, geleceğin şampiyon adayı genç bir sprinteri daha renklerine kattı. Nijeryalı Peter Emelieze "Fenerbahçe'yi Olimpiyatlarda temsil etmeye geldim…" diyor…

    * Avrupa Masa Tenisi Birliği Kupası'nda ikinci olarak, adeta tarih yazan Fenerbahçe erkek Masa tenisi takımı herkesi gururlandırdı. Ayrıca iki Fenerbahçeli masa teniscisini Olimpiyatlara göndererek de bir ilke imza atmış oldu..

    * 1995 li yıllarda Statlarda yapılan anonslarda, yine bir ilki gerçekleştiren Fenerbahçe olmuştu. Stat hoparlörlerinden takımı ve taraftarı motive etmeye yönelik "coşkulu anons", başlangıçta yadırganmış, sonra da taklit edilmeye başlanmıştı. Saracoğlu Stadı'nda kulaklarınızı dolduran o coşkulu sesin sahibi Hakkı Akkaya'yı bu sayımızda yakından tanıyacaksınız..

    * Özel Fenerbahçe Koleji her geçen gün daha da mükemmelleşerek örnek bir eğitim kurumu olarak takdir topluyor. Geçen ay içinde okulumuzun iki ilginç etkinliğine Fenerbahçe Gazetesi olarak biz de konuk olduk…

    * Nisan ayı sonunda ülkemiz, gerçekten çok önemli bir ulusal spor etkinliğine ev sahipliği yaptı. 44. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu dünyaca ünlü ve de güçlü bisiklet takımlarının İzmir-Alanya arasında başarıyla yapıldı… 1.079 Km. ve 7 etapta koşulan bu yarış, 106 ülke TV'lerinden bir hafta boyunca naklen verilerek büyük ilgiyle izlendi. Fenerbahçe Gazetesi'nin de izlediği bu yarışın yorum ve fotoğraflarını en geniş şekilde gazetemizde bulacaksınız..

    * Fenerbahçe Gazetesinin bu sayıdaki da ünlü gazeteci konuğu Necmi Tanyolaç ve Hakkı YALÇIN ile efsane futbolcularımız Cemil Turan ve Selçuk Yula ile birlikte Eyüp Karadayı, Dr.Sertaç Kayserilioğlu, Ercan Bostancıoğlu, Sibel Kurt ve Atila Bartın yorumlarıyla yine sizlerle buluşuyor.

    * Büyük Fenerbahçeli `Ateş Böceği` Ercan Bostancıoğlu, sizler için bu ay da bulmaca köşenizi hazırladı. Sanatçının ayrıca "Hey gidi günler hey" başlıklı köşesinde yine ilginç bir anısını okurken hayli güleceksiniz...

    * Bunların yanı sıra çeşitli Dernek ve spor şubelerindeki haber ve aktiviteleri ilginç fotoğrafları ile gazetenizde bulabileceksiniz.

    *Yayın Yönetmeni Atila Bartın ile Yazı İşleri Müdürü ve Yayın Koordinatörü Eyüp Karadayı'nın yönetiminde, Görsel yönetmen Aydın Şahin ve Genel Koordinatör Cemil Turan denetiminde hazırlanan, her sayısı ses getiren ve okurlarının büyük beğenisini kazanan Fenerbahçe Gazetesi, Fenerbahçelilerin sesi olmaya devam ediyor. Gazetemiz taraftarla bütünleşerek ve onlardan aldığı güçle Fenerbahçe'nin bilinmeyen yanlarını tanıtmaya devam edecektir.

    * Fenerbahçe Gazetesi, gazete bayilerinin yanı sıra yurtiçindeki ve yurtdışındaki Fenerbahçe Dernekleri ile Fenerbahçe Futbol Okulları ve Fenerium mağazalarına düzenli dağıtılmaktadır.

    ÖNEMLİ UYARI :
    Fenerbahçe Gazetesi`ne abonelik ve diğer görüşmeler sadece merkezden (Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Tesisleri, Kalamış-İstanbul), 0216 348 89 00 numaralı telefondan ve web sitemizden (www.fbgazetesi.com) yapılmaktadır. Bunun dışında abonelik sistemimiz yoktur.
    Gazetemizi bulamayan taraftarlarımız, Yay-sat merkez bayilerine başvurabilirler.

    Detaylı bilgi için 0216 348 89 00 dan yardım alabilirler. Ayrıca info@fbgazetesi.com adresine e-posta atabilirler.
İşlem Yapılıyor
X