ACİL YARDIM!!!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • S_E_D_A_T
    Junior Member
    • 27-05-2005
    • 13

    ACİL YARDIM!!!

    slm 2003 model renault laguna model aracım yolda giderken akü şarj sistemi uyarısı verdi direksiyon kitlendi ve yolda kaldım aracı çektirdim istanbul gümüşsuyundaki (topkapı tarafında) çizmeci oto yetkili servisine götürdüm aracın akü şarj sisteminin yandığını söylediler alternatör kayışı ve krank kasnağını değiştirdiler ücretini ödedim ve aracı teslim aldım. 1 gün sonra otomatik vites olan aracıımın motoru yolda giderken kapandı ve bidaha çalışmadı. oraya yakın olan bir renault özel servise çektirdim aracı ve ordaki ustalara araçla ilgili bir gün önce yapılan işlemi söylemedim. bana ordaki ustaların dediği aracın krank kasnağının arasına 2 parça lastik girdiğini bununda triger kayışını atlattığını ve subapları eğrittiği yani bütün olanların krank kasnağından oluştuğu. Bende bunun üzerine aracı tekrar çizmeci otoya çektirdim. şimdi çizmeci oto subapların eğrildiğini ama krank kasnağıyla alakası olmadığını subapların altında bulunan sıvının bittiğini ve egzozla ilgili bi sorun olduğunu söylüolar. ben krank kasnağının etrafında kopmuş olan lastikleri kendi gözlerimle gördüm trigerin atladığınıda gördüm ama çizmeci oto bunu kesinlikle inkar edio ve sorumluluğu üstüne almıyor iki sorunun ardı ardına olmasınada şans diyo. renault müşteri hizmetlerini aradım ve araca bakmaları için bi ekip göndermelerini istedim 2 gün içinde bakılıcağını söylediler. şimdi ben napmalıyım lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim.
  • YuSuF ErGiN
    Senior Member
    • 23-01-2006
    • 10188

    #2
    Konu: ACİL YARDIM!!!

    Originally posted by S_E_D_A_T View Post

    slm 2003 model renault laguna model aracım yolda giderken akü şarj sistemi uyarısı verdi direksiyon kitlendi ve yolda kaldım aracı çektirdim istanbul gümüşsuyundaki (topkapı tarafında) çizmeci oto yetkili servisine götürdüm aracın akü şarj sisteminin yandığını söylediler

    alternatör kayışı ve krank kasnağını değiştirdiler ücretini ödedim ve aracı teslim aldım.

    1 gün sonra otomatik vites olan aracıımın motoru yolda giderken kapandı ve bidaha çalışmadı. oraya yakın olan bir renault özel servise çektirdim aracı ve ordaki ustalara araçla ilgili bir gün önce yapılan işlemi söylemedim.

    bana ordaki ustaların dediği aracın krank kasnağının arasına 2 parça lastik girdiğini bununda triger kayışını atlattığını ve subapları eğrittiği yani bütün olanların krank kasnağından oluştuğu. Bende bunun üzerine aracı tekrar çizmeci otoya çektirdim.

    şimdi çizmeci oto subapların eğrildiğini ama krank kasnağıyla alakası olmadığını subapların altında bulunan sıvının bittiğini ve egzozla ilgili bi sorun olduğunu söylüolar.

    ben krank kasnağının etrafında kopmuş olan lastikleri kendi gözlerimle gördüm trigerin atladığınıda gördüm ama çizmeci oto bunu kesinlikle inkar edio ve sorumluluğu üstüne almıyor iki sorunun ardı ardına olmasınada şans diyo.

    renault müşteri hizmetlerini aradım ve araca bakmaları için bi ekip göndermelerini istedim 2 gün içinde bakılıcağını söylediler. şimdi ben napmalıyım lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim.
    Bence yapılması gerekeni yapmışsınız ve Renault Merkez'den müdahale istemişsiniz. Bundan sonrasında gereği onlarca yapılacaktır.

    Çünkü servislerde yapılan işlemler ve değişen parçalarda garanti kapsamındadır ( aracın garantisi bitmiş olsa bile ). Zaten bu ibarelerde servislerin faturalarında yazmaktadır.

    Eğer ki yanlış bir işçilik sonuca başka bir arıza başınıza gelmiş ise, bu arıza ve eski arızanızın yeniden doğru bir şekilde yapılmasını istemek hakkınızdır.

    Zaten merkezde incelemesinden sonra yanlışlık olduğunu görür ise bunu yapacaktır.

    Yorum

    • zigana
      Senior Member
      • 26-01-2004
      • 3796

      #3
      Konu: ACİL YARDIM!!!

      ALLAH kolaylık versin malesef servisler bir alem olmuş.şikayetvar.com da
      sürüleri var.servis calışanları gökten zembillle inmişler hiç hata yapmazlar herşey rastlandı sonucu sizden yada sizin şansınızdan olur.

      yeni arac almaktan bile korkar oluyoruz.garantisi olan aracların yok şu kullanıcı hatası yok bu eskiyen parca diye garantiye sokmadıkları bir sürü şikayet var.

      sonucta hakkınızı aramak için bile bir o kadar para harcıyorsunuz.sonucun olumlu olacagı da muallak.

      her ne kadar tüketiçi kanunları son kullanıcıları koruyorsada yeterli yaptırım yok.

      Yorum

      • S_E_D_A_T
        Junior Member
        • 27-05-2005
        • 13

        #4
        Konu: ACİL YARDIM!!!

        servisle olan uzun görüşmelerim sonucu sorunun onlardan kaynaklanmadığını söyleyen servis bugün yaptığım görüşme sonucunda hatalı olduklarını aracın bütün masraflarını karşılayacaklarını söylediler yani servisle olan sorunum ortadan kalktı herkese teşekkür ederim.

        Yorum

        • anterior
          Senior Member
          • 06-11-2006
          • 6453

          #5
          Konu: ACİL YARDIM!!!

          Geçmiş olsun...

          Yorum

          • delphin
            Senior Member
            • 27-12-2005
            • 15279

            #6
            Konu: ACİL YARDIM!!!

            Öncelikle geçmiş olsun sağlam bir servis bulunduğunda arabayı her yıl bakıma götürmeli biz ise arıza yapınca götürüyoruz arada dağ kadar fark var malsef size arabayı zatanda seviniyordur sattıktan sonra araba dağılmaya başlamış . Buda kötü durum tekrar geçmiş olsun .

            Yorum

            İşlem Yapılıyor
            X