Titanium Kart Progamlama Resimli...

Kapat
Konu Kapalı.
X
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • bosver
    Senior Member
    • 02-07-2004
    • 5012

    Titanium Kart Progamlama Resimli...

    Titanium Kart Progamlama

    Gold kart, Silver kart, fun kart gibi kart programlamalarından farklı programlanır.Başlamak için flasha direkt adres erişimi olmadığı için diğer programlama modlarına ihtiyacınız yoktur.İhtiyacınız olan şey 3,5 Mhz Phoenix arayüzdür(Yükleyici Aparat).

    Programı ekli dosyadan indiriniz ve kurunuz.Com bağlantısını arayüze yaptıktan sonra programı çalıştırınız.Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkacak.



    Kartı taktınız ve com ayarlarını yaptıktan sonra aşağı resimdeki gibi connet seçeneğine tıklayın ve karta bağlanın bu işlem sonunda kartın Atr'sini ve versiyonunu görebilirsiniz,Kartımızı okuttuktan sonra erase(1. ok) yapıp kartı sileceksiniz! Şayet silemiyorsanız hata msjı alıyorsanız reset(2. ok) atıp tekrar erase tuşuna basacaksınız

    Aşağıdaki resimdeki gibi erase tuşuna tıkladıktan sonra kart silinme başlacaktır.Kart boş değilse kartın üzerine hiçbirşey yazamazsınız.Programlamaya başlamadan önce kartı silmelisiz.kartı silmek için menüdeki tools seçeneğindende silebilirsinizKarşınıza uyarı msjı çıkacak uyarıyı dikkate almayın riskleri göze alın boş bir kart hatalı yüklenmiş karttan daha iyi değildir. devam etmek için goo on a tklayın.
    Aşağıdaki resimde kart siliniyor.
    Önemli Not:Karta bağlanmadan silme işlemi yapamazsınız.


    Lütfen şimdi daha çok dikkat edin bazı muhtemel görüntülerle karşılaşacaksınz.Bu görüntüler kullandığınız kartın işletim sesitemi ve yazılımın versiyonuna göre değişebilir.
    Ve şimdi connet seçeneğine tıklayarak(yeşil ikon)karta bağlanalım ve güncel titaium dosyamızı atalım.
    1.Birinci adım karta önce Hex. dosyasını şeçmek resimdeki ok'un gösterdiği yere tıklayarak dosyamızı seçelim.


    2.Şimdide sıra Emprom dosyasını seçmekte ok'unda gösterdiği gibi eprom dosyası tuşuna tıklar dosyamızı seçeriz.


    3.Artık herşey hazır resimdeki okunda gösterdiği gibi write seçeneğini tıklıyoruz ve çıkan ekranda ja seçiyoruz ve yazma başlıyor.


    Kart yazma işlemini başarıyla tamamladık.
    İyi seyirler....
    : )
    Ekli Dosyalar
    Son düzenleme bosver; 10-01-2005, 22:27.
İşlem Yapılıyor
X