Bu hafta 3 yeni film vizyonda...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • freespirit
    Member
    • 05-03-2007
    • 853

    Bu hafta 3 yeni film vizyonda...

    Bu Hafta 3 Yeni Film Vizyonda Haftanın filmleri: "21", "En Süper Kahraman", "Öldüren Cazibe".

    "21":

    Robert Luketic’in yönettiği ve Jim Sturgess, Kate Bosworth, Laurence Fishburne ile Kevin Spacey’in oynadığı "21", ülkenin en parlak zekâlarının ve Vegas’tan nasıl milyonlar kaldırdıklarının gerçek öyküsünden esinlendi.

    Ben Campbell okul masraflarını ödemek için paraya ihtiyacı olan ve yanıtı kartlarda arayan, zeki ama utangaç bir M. I. T. Massachusets Teknoloji Enstitüsü öğrencisidir. Okulun en yetenekli öğrencilerinin dahil olduğu ve her hafta sonu sahte kimliklerle Vegas’a giden yirmi bir oyununda durumu kendi lehine çevirmeyi bilen bir gruba alınır.

    Alışılmamış matematik profesörü ve istatistik konusunda dahi olan Micky Rosa'nın önderliğinde, şifreyi kırarlar. Kartları sayıp karmaşık bir işaret sistemi kullanan ekip, kumarhaneleri soyup soğana çevirebilecektir.

    "En Süper Kahraman":

    Craig Mazin’in yönettiği ve Drake Bell, Sara Paxton, Christopher McDonald ile Kevin Hart’ın oynadığı "En Süper Kahraman" doyasıya gülmeyi özleyenleri çok mutlu edecek.
    ”Çıplak Silah-Naked Gun” ve “Scary Movie” serilerini yaratan ekipler, bu kez, “Örümcek Adam-Spider-Man”,”Superman”, “Batman”, “X-Men” ve “Fantastic Four” gibi süper kahraman filmleriyle zekice dalga geçiyor.
    Rick Riker, süper güçleri olan genç, cool ve çekici bir erkektir. Yalnız ufak bir sorunu vardır. Süper güçlerini nasıl kullanması gerektiğini bilemez. Ancak en kısa sürede dünyanın bir kez daha kurtarılması gerekmektedir ve bunu yapabilmek için Rick varolan süper güçlerini kullanmayı bir an önce öğrenmek zorundadır. "Öldüren Cazibe":

    Gillian Armstrong’un yönettiği ve Guy Pearce, Catherine Zeta-Jones, Timothy Spall ile Saoirse Ronan’ın oynadığı "Öldüren Cazibe", ölüme meydan okuyan gösteriler yapan dünyaca ünlü bir performans sanatçısı olan Houdini'nin öyküsünü komedi-dramla birleştirerek anlatıyor.

    Houdini ölürken yanında bulunamadığı annesinin ruhu ile iletişim kurabilen kişiye 10.000 dolar verecektir. McGregor ise psişik güçlere sahip bir kadındır. Kızının, gizlice topladığı bilgileri insanları ikna etmek için kullanır. Şimdi ise Houdin’i tavlama zamanıdır.

    TRT HABER
  • delphin
    Senior Member
    • 27-12-2005
    • 15279

    #2
    Konu: Bu hafta 3 yeni film vizyonda...

    Vasat olarak duran filmler ama asıl böyle yapımlarda iyi konu çıkıyor nedense ...

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X