KONT yetkilileri , şayet sesimizi duyuyorsanız bu laflar size

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ototorlak
    Junior Member
    • 22-10-2005
    • 219

    KONT yetkilileri , şayet sesimizi duyuyorsanız bu laflar size

    Decktron markalı bu receiveri ilk aldığım zaman gerçekten iyi bir iş yaptığımı düşünmüştüm.Özellikle de fiyatı ile kalitesini karşılaştırdığımda açıkçası memnundum.Ben satın aldıktan sonra iki defa da yazılımı USB girişinden güncelledim.PC den atmaktan çok daha kolay geldi bana.Görüntü kalitesi iyi,kanal geçiş hızı tatminkar,ses kalitesi güzel,EPG ve diğer bazı aksesuarları hoştu.Bunları bu forumda yazdığım zaman bazı arkadaşlarım bana "Kont'ta mı çalışıyorsun?" gibi suçlamalarda bulundular.Gereksiz yere biribirimize kırıcı mesajlar yazdık.

    Ancak biz bu cihazları neticesinde bundan 20 yıl öncesinde olduğu gibi tek tabanca TRT televizyonunu seyretmek için almadık.Çatımızdaki antenlerimizden de istifade ile bazı yabancı kanalları da izlemek için aldık.Bunun için de aldığımız mağazadaki aslında uydu konusunda çok da bilgisi olmayan tezgahtar kardeşimizin "sürekli internetten yazılım desteği var,bak kutu üzerinde bile yazıyor abi" lafına itimat ederek parayı bastırdık.Tabii ki burada şunu söyleyebilirsiniz,"ücretli kanalları açmak yasal değil,bu yüzden biz yasal olmayan bir şeyi veremeyiz".Şayet internetten yazılım güncelleme faaliyeti yasal bir konu değilse kutu üzerinde ne işi var.Onu da tam olarak anlamış değilim.

    Son onbeş gündür TPS ve AB Sat'a ait kanallar üzerine gelindiğinde bizim makineler tam olarak kilitlenir oldu.İçeriki odadan birisi "Koş koş yine çalışmıyor" diye seslendiğinde anlıyorum ki kanal listesinin en ücra köşesine ötelediğim bu kanallar üzerine gelinmiş.Ve bizim efsane makine kilit olmuş.Az önce bu kanalların hepsini cihazdan silerek "şimdilik" bu sorundan kurtuldum.Ama yarın bize ne sürpriz yapar bilemeyiz.

    Ben daha önceden mail yoluyla da bu firmaya ulaşmaya çalıştım ama maalesef başarılı olamadım.Oyalayacaklarını bildiğim için telefon açmıyorum.Beş para etmez bir cihaz için bir de telefon parası veremem.Onlara kendi telefonumu verdiğim halde onlar da beni maaalesef aramak lutfunda bulunmadılar.

    Siteye zaman zaman da olsa uğrayarak bazı bilgileri ve yazılımları veren İ.Bağcı ve Twinsler rumuzlu arkadaşlara sesleniyorum."Biz ithalatı kestik,o yüzden artık yazılım mazılım yok" diyerek kestirip atmanın alemi yok.Söz vermek annem evde yok demeye benzemez.Bizlere kutunun üzerinde söz verdiniz.O zaman o firmanız Koreliler mi Çinliler mi kim yapıyorsa bu işi parayı bastırıp yazılımı alır ve bize ulaştırır.

    Geçen gün bir e-posta aldım.Falan-filan benzin istasyonlarını protesto ediyoruz,bir daha onlardan benzin almayacağız diye.Kont da bu aralar gördüğüm kadarıyla Samsung kamera dahil pek çok şeyi ithal etmiş,bir de ürünlerinin üzerine yuvarlak afilli bir etiketle "Kont güvencesiyle" diye yazmış.O etiketi görünce zaten gülmekten kendimi alamadım.

    Biz de hakkımızı alabilmek için böyle pis bir e-posta zinciri mi kuralım,lütfen bu yazılım işi konusunda biraz daha düşünün.Yapabilecekleriniz konusunda kendinizi zorlayın.Ticaret hep kar demek değildir.Ticaretin yarısından fazlası müşteri memnuniyetidir.Bizler de ticaretin içindeyiz.

    Diğer mağdur arkadaşlardan da görüşlerini ve özellikle Kont yetkililerinden bir açıklama bekliyorum.
  • serkanta16
    Junior Member
    • 22-08-2007
    • 83

    #2
    Konu: KONT yetkilileri , şayet sesimizi duyuyorsanız bu laflar size

    kısacası yolun sonumu devammı niteliğinde birşey aslında. kendimce birşşeyler yazmak gelmiyor artık bu decktron için şuan herkes euro 2008 kitlenmiş cihaz atv yide çözmese artık kaldır at çöpe: benim evlada vericem kablosunu çeke çeke oynasın eğer mail işine girerseniz ben sonuna kadar arkanızdayım deyinki bi gün verin parçalayalım cihazı medya önünde ben varım nefret ettirdiler ben mail attım zamanında kontta o zaman kimseden gıg çıkmadı şimdide birşey değişeceğini zannetmiyorum.

    Yorum

    • GeNeRaL
      Member
      • 20-02-2008
      • 2446

      #3
      Konu: KONT yetkilileri , şayet sesimizi duyuyorsanız bu laflar size

      Vallahi arkadaşım, bizim ülkemizde kimsenin kimseye güveni pek kalmadı malesef.. Kimse mesleğini geliştirmek için kendini zorlamıyor, tüketici olarak bizlerde samimi değilmiyiz ne.. Bir şeyi abartmayada, kötülemeyede üstümüze yok yani.. Alıcı ne istediğini bilmiyor, satıcıda neyi satacağını bilmiyor, sonrası yanlışlar silsilesi.. Sonucuda bu malesef..

      Yorum

      • gokdum
        Junior Member
        • 31-12-2007
        • 27

        #4
        Konu: KONT yetkilileri , şayet sesimizi duyuyorsanız bu laflar size

        KONT yetkilileri için problem mi .
        yeni ithal ettikleri makinalar içinde yakında
        "ya firma hizmeti durdurdu bizim yapacağımız bi şey yok" diye kestirip atarlar.
        alanlar da aldığıyla kalırlar. adamların umurunda mı sanki.
        onlar sattıklarından parasını alıyorlar. anlaşıldığı kadarıyla kont yetkilileri için müşteri memnuniyeti hiç bir şey. önemli olan mal satılana kadar.
        ondan sonra sen istediğini istediğin kadar söyle.
        Son düzenleme gokdum; 16-06-2008, 12:03.

        Yorum

        • delitimsah
          Junior Member
          • 25-01-2008
          • 16

          #5
          Konu: KONT yetkilileri , şayet sesimizi duyuyorsanız bu laflar size

          walla arkadaslar sızlere katılmamak elde degıl
          gecenlerde kıtlenme olayı benımde basıma geldı anlam veremedım sonra bır ıkı defa kendım denedım şifrelı kanalların userınde durmayı baktım hakıkaten kıtlenıyor ama kumanda kıtlenıyor cıhazın userındekı tus takımı gayet gusel calısıyor neyse kapat ac yontemıyle normale donduruyorsun ama ne geregı var neden ben resıllık cekımkı
          he bırtek ıyı yanı arkadaslarında dedıgı gıbı euro 2008 olayında atv yı seyredebılmek ben bırtane daha alıp dıger odaya baglamak ıstıyordum ama bu saatten sonra bırdaha decktron yazısını bıle gormek ıstedıgımı sanmıyorum

          he bu arada decktron un uretıcılerının web sayfasına malesef kayıplarda gerısını sız anlayın artık

          Yorum

          • YuSuF ErGiN
            Senior Member
            • 23-01-2006
            • 10188

            #6
            Konu: KONT yetkilileri , şayet sesimizi duyuyorsanız bu laflar size

            Tabii ki burada şunu söyleyebilirsiniz,"ücretli kanalları açmak yasal değil,bu yüzden biz yasal olmayan bir şeyi veremeyiz".Şayet internetten yazılım güncelleme faaliyeti yasal bir konu değilse kutu üzerinde ne işi var.Onu da tam olarak anlamış değilim.
            Cihaza uzak birisi olarak yukardaki cümlede bana göre yanlış olan birşey var.

            Bakınız il mavi olan bölümdeki anlatılan yazılım EMU'dur. Kırmızı yani kutu üzerinde yazan yazılım ise cihazın ANA YAZILIMI'dır.

            İnternetten veya her ne şekilde olursa olsun ana yazılım güncellemesi için kimse yasal değil diyemez, verilir. Ancak firma ANA YAZILIM'ı vermek için yazılımda bir hata, uyumsuzluk olması gerekecektir.

            Yani biz kısaca hep yazılım dendiği zaman verilen EMU desteğini anlıyoruz.

            Konuya giriş sebebim sadece EMU ve ANA yazılımı ayrmamız gerektiğini hatırlatmaktır.

            Kusura bakmayın

            Yorum

            • kotukoylu
              Junior Member
              • 17-10-2006
              • 102

              #7
              Konu: KONT yetkilileri , şayet sesimizi duyuyorsanız bu laflar size

              benim bildiğim kont türkiyenin en büyük bilgisayar toptancısıyDI.
              bu kadar küçülecekleri aklıma gelmezdi

              Yorum

              İşlem Yapılıyor
              X