Renault'tan 4x4

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Renault'tan 4x4

    Renault sonbaharda 4x4'lenecek


    Renault’nun 4x4 crossover modeli olan Koleos, Türkiye'ye yılın son çeyreğinde ithal edilecek.
    15 Haziran 2008 / 09:13


    Renault’nun Kore’deki kolu olan Samsung tarafından 178 milyon euro yatırım bütçesiyle hayata geçirilen ve markanın 4x4 crossover modeli olan Koleos, Türkiye’ye yılın son çeyreğinde ithal edilecek.

    Üç farklı otomobil kategorisinin tüm genlerini üzerinde toplayan Koleos, dinamik çizgileriyle sedanların, iç mekan genişliğiyle minivanların ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle de arazi araçlarının ruhuna sahip. Büyük ölçüde Renault’nun marka kimliğini taşıyan bir tasarımla şekillendirilen Koleos, şehir içinde, otoyolda ve hafif arazi koşullarında konforlu kullanım sunacak şekilde geliştirilmiş. Şişkin yan çamurlukları ve iri kıyım görünümüyle dikkat çeken araç eğimli arka cam tasarımıyla sınıfında az rastlanır bir tasarım özelliğine de sahip.

    Donanımları zengin
    Bagaj kapısı iki bölüm halinde açılabilen Koleos’un iç mekanı da bolca eşya gözüne sahip. Nitekim eşya bölmelerinin toplam hacmi 70 lt’yi buluyor. Rahatça katlanabilen arka koltuklarsa yütkleme alanını genişletiyor.

    Araçta 2.0 lt dCi dizel motorun 150 ve 175 HP gücünde iki versiyonunun yanı sıra 2.5 lt (170 HP) benzinli motor seçeneği bulunuyor. Tüm motorlarda 6 ileri manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri mevcut.
    Aracın akıllı “All Mode 4x4i” çekiş sistemiyse Nissan imzasını taşıyor ve yeni X-Trail’de de kullanılmış. Bu sistem, dört tekerlekten çekiş sistemini gerektiğinde kendiliğinden devreye sokabiliyor. Ayrıca çekiş kontrolünü içeriden düğmeyle kontrol etmek de mümkün. ESP, Yokuş Kalkış Desteği ve İniş Hız Kontrolü gibi sistemleri de aracın dört tekerlekten çekiş sistemiyle uyumlu.
    Kabarık donanım seçenekleriyle dikkat çeken Koleos’ta 6 hava yastığı da mevcut. Bose tarafından geliştirilen müzik sistemi, anahtarsız giriş, isteğe bağlı alınabilen portatif video donanımı ve yine kişiselleştirmeye olanak tanıyan aksesuvarlar da Koleos’ta yerini almış.
    kaynak:Haber Sitesi EnSonHaber.Com

İşlem Yapılıyor
X