Taşınırken koli arama derdine son

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • freespirit
    Member
    • 05-03-2007
    • 853

    Taşınırken koli arama derdine son


    26 Haziran 2008 10:57
    Evinizi veya ofisinizi taşırken ya da diğer nakliye işlerinizde eşyalarınızı emniyetli bir şekilde paketleyip taşımak mı istiyorsunuz? İşte size yardımcı...

    Evinizi veya ofisinizi taşırken ya da diğer nakliye işlerinizde eşyalarınızı emniyetli bir şekilde paketleyip taşımak mı istiyorsunuz? Kolici.com profesyonel ve kurumsal hizmet anlayışı ile karton kolilerden çuval çeşitlerine kadar geniş yelpazedeki ürün çeşitlerini müşterilerine sunuyor.

    Kolici.com’ un kurucusu M. Hakan Esen, günümüzde taşınma işlerimizi hallederken marketlerde koli arama devrinin kapandığını belirtti. İnternet üzerinden online sipariş ile veya bir telefonla uygun ebat ve özelliklerdeki paketleme ürünlerini müşterilerine sunduklarını ifade eden M. Hakan Esen, "Müşterilerimiz, kaliteli karton koli ve ambalaj malzemelerini internet sitemizden de ekonomik fiyatlarla ve çok kısa süredeki adrese teslim avantajıyla alabiliyorlar" dedi.

    Kolici.com'un aynı zamanda iç ve dış ticaret sektöründeki firmaların ürünlerini güvenle paketlemelerine ve nakliyesine katkı da bulunduğunu kaydeden Esen, ürün portföyündeki bir çok hazır paketleme malzemesi dışında, talebe göre müşteri odaklı üretim hizmeti verdiklerini söyledi.

    Detaylı bilgi için www.kolici.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz

    HABER 7
  • rubberman
    Member
    • 13-02-2006
    • 1992

    #2
    Konu: Taşınırken koli arama derdine son

    Zaten yıllardır yapı marketlerde koli satılıyor.
    Haberdeki (reklamdaki) fark nedir ki ?
    Koli arama derdine son denmiş,şimdi bakkal marketleri dolaşıp koli alırsanız yaklaşık 0 YTL tutacaktır.Çünkü onlar o kolileri çöpe atıyorlar.
    Ama bahsedilen siteden alırsanız 100-500 YTL arası bir para ödeyeceksiniz kolilere sizi bilmem ama ben bakkal ve marketlerden bedavaya almayı tercih ederim.en fazla 1 saatte bulacağım bedava koliler için 500 lira ödemem,çünkü saatte 500 YTL kazanmıyorum.
    Kaba bir hesapla ayda 120.000 YTL ve üzeri kazananlar için oldukça cazip bir seçenek diyebiliriz.Onlarında zaten koli aramak gibi bir derdi olmaz,hizmetçisine talimatla aldırır.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X