4 film vizyonda...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • freespirit
    Member
    • 05-03-2007
    • 853

    4 film vizyonda...

    4 Film Vizyonda Haftanın filmleri: Hancock, Kadavra, Aşkzade ve Kung Fu Panda

    Bu hafta gösterime dört yeni film girdi. Hanckok, Kadavra, Aşkzede ve çizgi film Kung Fu Panda haftanın yeni filmleri arasında yer aldı.

    Hanckok

    Yönetmenliğini Peter Berg'in yaptığı "Hanckok"; aksiyon, komedi ve dramın bir arada harmanlandığı fantastik bir yapım. Başrollerini Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman ve Eddie Marsan'ın paylaştığı filmde, Hanckok adındaki süper kahramanın maceraları ele alınıyor.

    Kadavra

    Marc Schölermann'ın yönettiği "Kadavra"da Milo Ventimiglia, Michael Weston, Lauren Lee Smith, Alyssa Milano ve John Whitworth rol alıyor.
    Filmde, okulunu birincilikle bitiren ve ülkenin en prestijli patoloji programlarından birine katılmaya hak kazanan tıp öğrencisi Ted Gray'in yaşadığı korku ve gerilim dolu olaylar konu ediliyor.

    Aşkzade

    Yönetmenliğini Nicholas Stoller'ın üstlendiği "Aşkzede"nin başrollerinde Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis, Russell Brand ve Bill Hader var. Filmde, altı yılını adadığı televizyon yıldızı kız arkadaşı Sarah tarafından terk edilen müzisyen Peter'ın başından geçen komik olaylar işleniyor.

    Kung Fu Panda

    Mark Osborne ve John Stevenson'un birlikte yönettiği "Kung Fu Panda"; hem küçüklere, hem de büyüklere yönelik, eğlenceli bir animasyon. Filmde, Çin'deki Barış Vadisi'nde, ucuz bir restoranda garson olarak çalışan, Kung Fu meraklısı, Panda ayısı Po'nun komik serüveni hikaye ediliyor.

    TRT HABER
İşlem Yapılıyor
X