Göbek Atma Cezası

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serencum
    Member
    • 07-03-2007
    • 2724

    Göbek Atma Cezası

    Şener: Reytingimiz arttı

    Sadri Şener, yapılan transferlerle önemli bir noktaya geldiklerini söyledi, “Reytingimiz arttı, umutlarımız yeniden yeşerdi” dedi



    Bordo-mavili kulübün Başkanı Sadri Şener, yaptıkları transferlerle kaybolan umutların tekrar yeşerdiğini vurguladı.
    Başkan Şener, “Transferlerden sonra önemli bir noktaya geldik, reytingimiz arttı. Kaybolan umutlar yeniden yeşerdi. Ersun Yanal’la çalışmamız bizim için büyük bir şans. Onun da bizimle çalışması bir şans. Hepsi bir araya gelince böyle bir takım ortaya çıkıyor” diye konuştu.
    Eski günlere dönebilmek için Avrupa kupalarında boy göstermek zorunda olduklarına dikkat çeken Şener, “Bu sene şampiyonluğu telaffuz etmek istemiyoruz. Olursak da niye olduk, demeyiz. İlk önce Avrupa kupalarına gitmemiz lazım” dedi.
    Zafer bugün bitebilir
    Bu arada Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, uzun süredir peşinde oldukları gurbetçi oyuncu Zafer Yelen’in transferinde önemli adımlar atıldığını açıkladı. Hansa Rostock kulübüyle yaptıkları görüşmelerden olumlu yanıt aldıklarını söyleyen Hacısalihoğlu, “Çok büyük bir pürüz çıkmaması durumunda Zafer Yelen’i yarın (bugün) kadromuza katacağız” dedi.
    Göbek Cezası
    Trabzon, Bolu kampındaki hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ersun Yanal antrenmanda kondisyon ve top çalışması üzerinde dururken, eşli koşuda arkadaşlarını yakalayamayan Song, Yattara ve Gökhan Ünal’a göbek atma cezası verdi. Karadeniz ekibinin, Türkiye’deki ilk hazırlık maçını 16 Ağustos’ta İstanbul’da Yunan Levadisakos ile oynayacağı açıklandı. Bu arada kaleci Jefferson dün Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

    Şener: Reytingimiz arttı / Spor / Milliyet İnternet
İşlem Yapılıyor
X