Arşivlerden Çıkan Gizli UFO Belgeleri(ymiş)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • orbay
    Senior Member
    • 11-02-2005
    • 5871

    Arşivlerden Çıkan Gizli UFO Belgeleri(ymiş)


    Tarihin tozlu arşivlerinden insanları her dönem merak ettiren UFO belgeleri çıktı.

    İnsanların en merak ettiği ve hakkında teoriler ürettiği konulardan bir tanesi de UFO'lar ve dünya dışı yaşam var mı sorusu..

    Ortaya çıkan belgeler ve fotoğraflar UFO'lara inanan kesimi biraz üzecek gibi görünüyor. İkinci Dünya Savaşı esnasında Alman bilimadamlarının yaptıkları çalışmalar ve arşivledikleri dosyalar bu konuya merak saran kişileri biraz da olsa aydınlatacak gibi. Savaş döneminde ve öncesinde Naziler tarafından üretilen uçan daire şeklindeki savaş uçakları pek çok kez başarılı deneme uçuşları gerçekleştirdi. Vril Topluluğu gibi bir takım gizli topluluklarının uçan dairelerin yapımında etkili oldukları söyleniyor. Bunun doğruluğu tartışılsa da, Vril topluluğu ilk UFO benzeri uçan aracını 1934 yılında yapmıştı. Aracın ismi Vril 1'di ve yer çekimine karşı gelebilen bir sistemle donatılmıştı. Fakat Amerika'nın savaşa girmesi ve Almanya'nın tamamen yenilmesi 'UFO' projesinin tamamen farklı bir yöne kaymasına neden oldu. Ülkeden kaçan dahi bilimadamları ve teknisyenlerin birçoğu Amerika'ya sığındı bazıları ise Rusya'ya sığındı. Bu ülkelerde çalışmalarına devam eden bilimadamlarının projeleri ve test uçuşları hakkında ciddi bir belge ve ya kanıt bulunmuyor. Bu konuda ise güncel komplo teorileri çalışmaların akıbeti hakkında ipucu verebilir.

    Buna en güzel örnek ise Roswell vakası. Amerika'da 51. Bölge diye tabir edilen alanda yaşanan UFO kazası "uzaylı sevdalılarının" en büyük dayanağı durumunda. Çoğu insan bunun askeri test uçuşu yapan gizli Amerikan uçakları olduğuna inanıyor. Söz konusu olayın 2 Temmuz 1947'de yani İkinci Dünya savaşının sona ermesinden sadece iki sene sonra gerçekleşmesi ise bu iddiaları güçlendiriyor.


    1945te müttefikler tarafından ele geçirilen Nazi dosyalarından projeler




    1959 yılında Jack Judges isimli bir fotoğrafçının havadan çektiği bu fotoğraf gazetelerde yayınlandığında, bunun gizli bir silah olabileceği,veya geçmişte görülen UFOlarla ilgisi olabileceği tartışılmaya başlandı.







    Başlarda, Alman teknisyenler bu uçan makinelere panzerlerindeki özellikleri uygulamayı düşünüyorlardı.


    HAUNEBU III projesinin bir çizimi.

    II. dünya savaşında VRIL topluluğu tarafından üretilen mükemmele yakın makinelerden biri de, dev bir disk şeklindeki VRIL 7'ydi. Bu makineyle ilk deneme uçuşu 1944 kışında Baltık denizi üzerinde yapıldı.



    Resimdeki dev uçan daire, Airship Industries isimli bir İngiliz şirketi tarafından hava taşımacılığında devrim yaratması için tasarlanmıştı.
  • delphin
    Senior Member
    • 27-12-2005
    • 15279

    #2
    Konu: Arşivlerden Çıkan Gizli UFO Belgeleri(ymiş)

    Dünyada yanlız olmadığımızı hem biliyoruz hem uzaylı var diyoruz e peki düşünmüyormuyuz diğer varlıklar mesela cinler nasıl yolculuk yapıyor ? İşte bu uzay gemisi denen şeyler onların araçları olabilir .

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X