Köpük partisinde elektrik çarptı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • anterior
    Senior Member
    • 06-11-2006
    • 6453

    Köpük partisinde elektrik çarptı




    Antalya'daki bir otelde, köpük partisi sırasında köpük sıkma makinesinin elektrik kaçırması sonucu akıma kapılan 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre Kundu'daki beş yıldızlı bir otelde meydana gelen olayda, düzenlenen köpük partisi sırasında, köpük sıkma makinesinde elektrik kaçağı meydana geldi. Bu sırada akıma kapılan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 yabancı uyruklu turist ile animasyon görevlisi Fikret Şakacı (20) öldü. Olayda cihaz sorumlusu Tuncay Duran (31) ile Kazakistan uyruklu Lanin Gorgi (21) ağır yaralandı.

    PİSTTE 70 TURİST VARDI

    Antalya'da köpük faciasının meydana geldiği `Venezia Palace Deluxe Resort Hotel'in Genel Müdürü Mehmet Yılmaz, otelin helikopter pistindeki köpük partisini, otel müşterileri için Element adlı taşeron firmaya düzenlettiklerini söyledi. Genel Müdür Yılmaz, 'Üzücü olay saat 23.00 sıralarında otelimizin bahçesinde yaşandı. Partide kullanılan köpük makinası yere düşünce kısa devre meydana gelmiş' dedi. Köpük partilerinde ilk kez böyle üzücü bir kaza olduğunu belirten Yılmaz, kaza sırasında pistte 70'e yakın turistin dans ettiğini söyledi.

    BİR BAŞKA OTELDE İKİ KAZA DAHA

    Bu arada yine Kundu'daki 5 yıldızlı `Titanic Beach Resort Hotel'in plaj partisinde, dün saat 23.00 sıralarında sahilde yakılan ateşin üzerine düşen İngiliz turist Gaile Evens ile oğlu 11 yaşındaki Tessy Evens'in kolları yandı. Özel Lara Hastanesi'ne kaldırılan kadın turist ve oğlunun tedavisi yapıldı. Yine aynı otelin plaj partisinde müzik yapan 19 yaşındaki DJ Anıl Koşar da elektrik çarpması nedeniyle ambulansla Özel Lara Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. `Titanic Beach Resort Hotel' Genel Müdürü Gökhan Özbatır, "Küçük kazalar yaşadık, hem turist misafirimiz iyi hem de DJ'yi tedavi sonrası hastaneden çıkardık" diye konuştu.

    Yaralılar Anadolu Hastanesinde tedavi altına alındılar. Olayda hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

    JurnalTürk
  • delphin
    Senior Member
    • 27-12-2005
    • 15279

    #2
    Konu: Köpük partisinde elektrik çarptı

    Haberi hiç okumadım . Sadece güldüm bana komik geldi .
    hahohi

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X