Fenerbahçe Evinde Güldü: 2-1

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • orbay
    Senior Member
    • 11-02-2005
    • 5871

    Fenerbahçe Evinde Güldü: 2-1

    Fenerbahçe, hazırlık maçında, Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'i Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2-1 mağlup etti.

    Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile yaptığı özel maçı Semih Şentürk ve Daniel Güiza'nın attığı gollerle 2-1 kazandı.



    Sahaya Volkan Demirel, Lugano, R.Carlos, Kazım, Alex, Güiza, Selçuk, Semih, Uğur, Edu, Gökhan ilk 11'i ile çıkan Fenerbahçe'nin ilk gölü, 46. dakikda milli futbolcu Semih Şentürk'ten geldi. Daniel Güiza'nın 56. dakikada kaydettiği gol ile farkı ikiye çıkaran sarı-lacivertliler, 84. dakikada Brandao'nun attığı gole engel olamadı ve sahadan 2-1'lik sonuçla galip ayrıldı.



    YENİLER İLK KEZ KADIKÖY'DE

    Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones ile yeni transferler ilk kez Shakhtar Donetsk maçında FB Şükrü Saracoğlu Stadı'na çıktı.



    Yeni transferlerden Daniel Güiza, ilk 11'de sahaya çıkarken, Burak Yılmaz ise yedekler arasında yer aldı.



    Bu arada, takıma dün katılan ve bugün resmi sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu ise maç kadrosunda yer almadı. Emre, karşılaşmayı, sakatlığı bulunan takım arkadaşı Tümer ile birlikte tribünde izledi.



    FENERBAHÇE, 79 GÜN SONRA SAHASINDA

    Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk maçıyla birlikte 79 gün sonra sahasında bir maça çıktı.



    Sarı-lacivertliler, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda en son 2007-2008 sezonunda Turkcell Süper Lig 33. haftasında 4 Mayıs 2008'de Gençlerbirliği ile karşılaşmıştı.



    Geçen sezon sakatlığı nedeniyle son haftalarda forma giyemeyen Roberto Carlos da 108 gün sonra Kadıköy'de ilk 11'de forma giydi. Brezilyalı futbolcu, geçen sezon ligde en son 5 Nisan'da 29. hafta maçında Kayserispor maçında 53 dakika forma giymişti.



    KEZMAN YEDEK

    Fenerbahçe'nin Avusturya kampında Çek Cumhuriyeti'nin Ceske Budejovice takımıyla yaptığı son hazırlık maçında yedeklerden oluşan bir 11 sahaya süren Aragones, Shakhtar Donetsk maçında ilk 11'i as oyunculardan kurdu.



    İspanyol teknik adam, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda MTK Budapeşte ile yapılacak maçlar öncesindeki son hazırlık maçı olan Shakhtar Donetsk mücadelesinde, forvette Semih-Güiza ikilisine yer verirken, Kezman'ı yedek soyundurdu.



    Sarı-lacivertlilerde, sakat olan Deivid, Vederson ve Tümer maç kadrosunda yer almazlarken, ilk 11'de yer almayan kadrodaki 12 futbolcu yedek soyundu.



    Bu arada, daha önce Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk'in başında bir kez daha İstanbul'a gelerek karşılaşmaya çıktı.
  • martenzit88
    Member
    • 02-08-2004
    • 1891

    #2
    Konu: Fenerbahçe Evinde Güldü: 2-1

    hmm şimdi haberim oluyor guiza nasıl attı acaba golü?

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X