MUJDE DECTRON-KORAX DONUSUM GERCEKLESTI

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • takash
    Junior Member
    • 25-04-2008
    • 6

    #91
    Konu: MUJDE DECTRON-KORAX DONUSUM GERCEKLESTI

    yahu bide çıkmış birileri vay servis vay garanti ! ne komik adamlar yaaa. yahu biz zaten atıyoduk neredeyse bu lanet cihazı. siz servis garanti hikayesi okuyonuz. biz sizin servislerinizin ne halt olduğunuda okuyoruz burada. tek bişey deyim. inşallah batarsında bi daha insanları dolandıramazsın decktron ve kont.

    Yorum

    • f_bahce1907
      Junior Member
      • 07-02-2008
      • 15

      #92
      Konu: MUJDE DECTRON-KORAX DONUSUM GERCEKLESTI

      SEN BIR SUPERSIN

      Yorum

      • komanda16
        Junior Member
        • 15-10-2005
        • 42

        #93
        Konu: MUJDE DECTRON-KORAX DONUSUM GERCEKLESTI

        Originally posted by bypas View Post
        Sayin ozkandonmez (administrator)/Sayin arkadaslar,

        Kesinlikle ve kesinlikle kendi emegim ile benim cihazım Dectron 95000ci+USB yi 7 Agustos Persembe Gunu Korax 59900 ci+USB ye donusturdum. O tarihten 9 Agustos saat 16:00 ya kadar test yaptım. Ve her şeyin mukemmel bir şekilde çaliştigina kanaat getirdikten sonra Forumdan OTOTORLAK kod adli arkadasin cihazinin donusum programını hazırladım ve ustelik defalarca da yazılımını kontrol ettim. Kısacası OTOTORLAK arkadasin cihazi Dectron 95000 FTA+USB nin Korax 56600 FTA+USB ye donuşum yazilimi ni da hazirladim. Ve bu arkadasa yazdigim JOKER yazilimi test etmesi icin gonderdim. Aldigim cevap asagidadir. Ve su anda Dectron 95000ci+USB ve Dectron 95000 FTA+USB nin KORAX a donusumleri gerceklesmistir.

        Sunday, 10 August, 2008 12:11 AM


        From:

        ………………….@ttmail.com>
        View contact details

        To:

        Arkadaşım sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah senden bin kere razı
        olsun. Az önce mesajını alır almaz denedim. Herşey full. Menüler bile o kadar
        güzel ve göze hitab eder olmuş ki,sanki yeni bir cihaz aldım.Çok
        sevindim.Çok çok sağol. Aynen sitede yayınla da insanlar şu azaptan
        kurtulsunlar.

        Dectron 95000ci+USB ve Dectron 95000 FTA+USB nin KORAX DONUSUMU
        Simdi yapilacaklari yaziyorum:

        1- Adresten once cihaziniza ait JOKER dosyasını USB uzerinden cihaziniza yukleyiniz. YANLIS dosya yuklemeyiniz. Sabirla bir kac defa ne yuklediginizi kontrol ediniz.

        (Yukleme bitinceye ve cihaz kendini acincaya kadar kesinlikle hic bir seye dokunmayınız ve sabirla bekleyiniz. Bunun icin kumandayı dahi elinizden birakiniz)

        2- Dectron kendisini kapatıp acinca herseyin degistigini goreceksiniz. Munuler degismistir. Fakat henuz her şey tam degildir. Birkac dakika bekleyiniz. Hic bir seye dokunmayiniz. Ve

        3- USB ye adresteki diger dosyalari yani KX 59900ci+USB 5Agustos2008 veya KX 56600FTA-USB-5Agustos2008 yukleyiniz ve USB yi cihazınıza takiniz tekrar yazilimin yuklenmesini ve cihazinizin kapanip acilmasini sabırla bekleyiniz. Ve

        4- Dectron95000ci+USB =KORAX 59900ci+usb ve Dectron 95000FTA+USB=KORAX 56600 FTA+USB ye DONUSMUSTUR.

        5. KORAX sayfasinda verilen herseyi yapabilirsiniz.

        COK ONEMLI NOT:
        1- JOKER yazilim yuklendikten sonra cihaz Dectron yazilimlarini kabul etmez. Cunku artik Dectron degildir. Dectron un eski yazilimlarini yuklemeye kalkarsaniz Error verir.

        2- Yazilim yuklenirken elektrik kesintisi olursa cihaziniz kilitlenir tek care servistir.

        3- JOKER yazilim yuklendikten sonra cihaz artik Dectron olmadigi icin USB den ikinci yazilimi yuklerken canaktan gelen baglanti kablosunu sokunuz. Cihaz kapanip acildiktan sonra tekrar baglayiniz. Ben boyle bir sey yapmadim. Fakat cihaziniz artik Korax tir ve bazi cihazlarin kablo sokulmedigi icin kendi kendine acilip kapandigi Korax sayfasinda belirtiliyor.

        Inanmayan varsa OTOTORLAK arkadasimiza sorsunlar. Once onunla konussunlar ondan sonra bana mesaj atsinlar. Bu isle profesyonel olarak ugrasanlarin imkanlari benden cok daha genis bu sebeple once gonderdigim dosyalari detaylariyla anlattigim gibi Dectron lara yuklesinler ve ondan sonra bu olmuyor diye cevap yazsinlar. Anlamsiz, gereksiz ve kotu niyetli sorulara cevap vermem.

        4-Her zaman soyledigim gibi ben usta degilim modul, smart card, jtag gibi isimlerin anlamlarini dahi bilmiyorum. Zaten Ozmena Forum da ki mesajlarimdan acemiligim bellidir. Ustelik bu benim ilk EMU lu cihazimdir. Dectron u ithal eden firmanin ilgisizliginden ve bizlere yardim etmeyi şartlara baglayan bazilarina kizdigim icin inat ettim ve bu isi cozdum. Fakat onlara tesekkur etmiyor da degilim Forum da ki mesajlarima bakiniz defalarca tesekkur ettim.

        5- Ben once kendi cihazimi donusturdum. Sizlerin cihazi bende olsaydi onlarida teker teker donustururdum. Fakat % 100 kendi hazirladigim bu JOKER donuşum yaziliminin olacagindan da eminim. Cunku OTOTORLAK arkadasim da kendi cihazina yukledi. Ve o sahittir. OTOTORLAK arkadasa ben cok acemiyken sorularima sabirla cevap verdigi ve JOKER yazilimi bana guverek cihazina yukledigi icin cok cok tesekkur ederim.

        Korax ta ki ustaları rencide etmek gibi bir niyetim kesinlikle yoktur. Her zaman onlara tesekkur ettim yine de ederim. Sayin General den bahsediyorum. Sagolsunlar Varolsunlar. Amacim Turk insanina hizmet etmektir. Herseyi Koreliler/Almanlar yapiyor diye bir sey yoktur. Turk insani da yapar yapabiliyoruz. Nezaman? Biri bizi kizdirirsa: oyle olmaz, mumkun degil,bizim sayfamizda ne isin var derse, butun insanlarin insani hatalar yaptıgını unutmussa ve ustelik“Sürpriz filan, maalesef olmaz arkadaşım, bu cihazlara hiçbirşey yapamazsınız. Softcam bile almaz. Kodlu işlemciye sahiptir. Zaten kodunu kore firması bilir ve çözer ancak..” Koreli kod koyuyor derse. Bizde kendi kodumuzu koyariz. NE MUTLU TURKUM DIYENE.

        DONUSUM ICIN JOKER YAZILIM ADRESLERI:
        http://rapidshare.com/files/136788109/KX-59900CI-USB-JOKER.bin.html
        http://rapidshare.com/files/136788110/KX-59900CI-USB-5Agustos2008.bin.html
        http://rapidshare.com/files/136788111/KX-56600FTA-USB-JOKER.bin.html
        http://rapidshare.com/files/136788112/KX-56600FTA-USB-5Agustos2008.bin.html

        Selamlar saygilar.

        Not: Diger Dectron modelleriyle de işim musait ettigi surece ilgilenecegim. Suprizler devam edebilir!
        starsat srx650 cı cihazlarada bu korax a cevire bilirmiyiz ark olmazsa ilk önçe dectron yazılımını atarız sonra koraxsı olurmu ark lar starsat lara yazılım cıkarmıyo koreliler bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum saygılarbeer

        Yorum

        • serkanta16
          Junior Member
          • 22-08-2007
          • 83

          #94
          Konu: MUJDE DECTRON-KORAX DONUSUM GERCEKLESTI

          Receiver Downloads en son yazılım 5 ci aya kadar var sanırım bi bakın isterseniz.

          Yorum

          • fikret1965
            Junior Member
            • 28-08-2008
            • 30

            #95
            Konu: MUJDE DECTRON-KORAX DONUSUM GERCEKLESTI

            dargin 2005 yılında üye olmuşsun bu demekki sen bu konularda çok eskisin tecrübelisin nasıl yaptığını ne yaptığını bile yazmamışsın sende bende şüphe uyandırdın. ben dönüşümü yapmadan önce üyelerin yazdığı her mesajı okudum ondan sonra dönüşüm yaptım dectron canavar gibi oldu herşey yüzde yüz çalışıyor. her şeyi çok inceledim bypas usta 12 ağustosta bu konuyu açmış forumdan ototorlak arkadaşa test ettirmis 100lerce forum üyesi bu dönüşümü yapmış hatta başka bir forumun Korax moderetörü bu dönüşüm yazılımı kendisi test ettiğini diğer forumda cevaplara yazmış bypas ustanın açtığı başlık üç haftada 2500 hit almış Özmerna forumun Korax ustasıda general bypas ustanın açtığı sayfaya yazı yazmış, yani sen bir yerde hata yaptın diyorum nerede hata yaptığını sen bilirsin yoksa inandırıcı değilsin. forumda defalarca teşekkür mesajı yazmışlar hata sende.

            Yorum

            • sandal72
              Junior Member
              • 23-03-2008
              • 11

              #96
              Konu: MUJDE DECTRON-KORAX DONUSUM GERCEKLESTI

              Originally posted by sandal72 View Post
              90000 CI modeli için dönüşüm şansı var mı?
              bu konuda bri gelişme olacak mı?

              Yorum

              • yahmet
                Junior Member
                • 25-02-2008
                • 50

                #97
                Konu: MUJDE DECTRON-KORAX DONUSUM GERCEKLESTI

                dectkronu sanki doğru dürüst servisi varmış gibi yok garantiden çıkarmış yok yanlış yazılımdan cihaz bozulurmuş.geçin bunları arkadaşlar.atıl durumdaki cihazlar yeniden çalışmaya başladı.yani yeni bir cihaz sahibi olduk.bu yorumlar biraz gereksiz ve kasıtlı gibi geliyor.

                Yorum

                • dargin
                  Junior Member
                  • 21-02-2005
                  • 6

                  #98
                  Konu: MUJDE DECTRON-KORAX DONUSUM GERCEKLESTI

                  Arkadaşlar bugün arızalı cihazımı servisten aldım. Arıza sebebi SMPS (switch mod power supply) besleme devresi arızalıymış cihaz bu sebepten dolayı bozulmuş. bu arızaya sebep yazılım kesinlikle değil voltaj değişikliği olduğunu söylediler. Yani cihazımın bozulması korax yazılımından değilmiş. Buradan bütün arkadaşlara iletmek istiyorum. "ARIZANIN SEBEBİ VOLTAJ DALGALANMASIDIR" yazılım ile kesinlikle ALAKALI DEÐİLDİR. Eğer farklı bir düşünce yaratdıysam bundan çok özür diliyorum. Saygılarımla..

                  Yorum

                  • delitimsah
                    Junior Member
                    • 25-01-2008
                    • 16

                    #99
                    Konu: MUJDE DECTRON-KORAX DONUSUM GERCEKLESTI

                    arkadaşlar dönüşümü bende gerçekleştirdim ve gayet muhteşem ardından korax bölümünden gereken yazılım yamalarını aldım ve su anımal planet dıscovery channel ve daha bır uru kanalı seyredebılıyorum dönüşüm yazılımını hazırlayan bütün arkadaşlara teşekkürler

                    (yazılım desteği vermeyen kont yetkililerine kapak olsun başka bişey demiyorum )

                    Yorum

                    • strong14
                      Junior Member
                      • 21-07-2007
                      • 19

                      Konu: MUJDE DECTRON-KORAX DONUSUM GERCEKLESTI

                      beyler 95000 gene iyide bu 90000 FTA lara nolacak hiç bi ses ilgilenirseniz sevinirim

                      Yorum

                      • ATAMERT72
                        Junior Member
                        • 29-10-2005
                        • 209

                        Konu: MUJDE DECTRON-KORAX DONUSUM GERCEKLESTI

                        Originally posted by yahmet View Post
                        dectkronu sanki doğru dürüst servisi varmış gibi yok garantiden çıkarmış yok yanlış yazılımdan cihaz bozulurmuş.geçin bunları arkadaşlar.atıl durumdaki cihazlar yeniden çalışmaya başladı.yani yeni bir cihaz sahibi olduk.bu yorumlar biraz gereksiz ve kasıtlı gibi geliyor.
                        bravo dostum. Al benden o kadar. çocuğa oyuncak diye verdiğim cihaz evin baş köşesine oturdu yeniden. Allah emeği geçenlerden razı olsun.

                        Yorum

                        • Marodona
                          Junior Member
                          • 10-09-2008
                          • 24

                          Konu: MUJDE DECTRON-KORAX DONUSUM GERCEKLESTI

                          Originally posted by yahmet View Post
                          dectkronu sanki doğru dürüst servisi varmış gibi yok garantiden çıkarmış yok yanlış yazılımdan cihaz bozulurmuş.geçin bunları arkadaşlar.atıl durumdaki cihazlar yeniden çalışmaya başladı.yani yeni bir cihaz sahibi olduk.bu yorumlar biraz gereksiz ve kasıtlı gibi geliyor.

                          Originally posted by ATAMERT72 View Post
                          bravo dostum. Al benden o kadar. çocuğa oyuncak diye verdiğim cihaz evin baş köşesine oturdu yeniden. Allah emeği geçenlerden razı olsun.

                          Arkadaşlar ben lada arabadan indik porşeye bindik diyorum. Bu saatten sonra kim ne garantisinden bahsediyo anlamadım. Atı alan üsküdarı geçmiş. O kadar garanti meraklısısanız dönüşüm yapmayın arkadaşlar sizi zorlayanmı var. İşe yaramayan makinanın garantisi ne işe yarar. Bypas üstad sen bize büyük iyilik yaptın. Bizi çok ama çok sevindirdin Ramazan günü bütün aile sayende şimdi HBO da film izleyecek daha ne diyeyim. Aklı başında olanlar Allah razı olsun diyor. Bende Allah razı olsun diyorum. Eline emeğine sağlık.

                          Yorum

                          • Gondaray
                            Senior Member
                            • 27-08-2004
                            • 3257

                            Konu: MUJDE DECTRON-KORAX DONUSUM GERCEKLESTI

                            Originally posted by yanlizkurt79 View Post
                            Ek olarak ozmena'ya bu platformu bize sağladığı icin teşekkür ederim.Ufak bir ricam olacak sunucu saatini ayarlarlarsa mesajlar yenimi eskimi anlamamız kolay olacak.

                            Sunucu saatinde herhangi bir sorun yoktur. Kontrol panelinizden, genel ayarları seçip, gün&zaman ayarları kısmından bulunduğunuz saat dilimini seçerseniz sorununuz hallolacaktır.

                            Yorum

                            • 3314485
                              Junior Member
                              • 13-06-2008
                              • 2

                              Konu: MUJDE DECTRON-KORAX DONUSUM GERCEKLESTI

                              Arkadaşlar SAT50000 e ne zaman dönüşüm programı yapacaksınız. bizide kurtarın ne olur artık.

                              Yorum

                              • Marodona
                                Junior Member
                                • 10-09-2008
                                • 24

                                Konu: MUJDE DECTRON-KORAX DONUSUM GERCEKLESTI

                                Arkadaşlar dönüşüm yapalı 2 gün oldu kaç defa denemek için aç kapa yaptım makinada tık yok. Yazılım sağlam falsosu yok makina zehir gibi bir oldu yani. Elle şifre girmekten bıkmıştım şimdi auto koraxın yaptığı herşeyi makina yapıyo. Bypas üstad tekrar eline emeğine sağlık.

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X