Bu Rezaletin Sorusu Kim?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ModMan
    Senior Member
    • 02-11-2004
    • 4800

    Bu Rezaletin Sorusu Kim?

    Bu Rezaletin Sorusu Kim?
    19. Aliağa Uluslararası Barış ve Hoşgörü Kültür ve Sanat Festivali Kapsamında sahne alan Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'in konser alanına ambulansla gelip ambulansla gitmesi herkesi şaşırttı.
    19. Aliağa Uluslararası Barış ve Hoşgörü Festivalinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tatlıses, barış ve hoşgörü mesajları verip her zamanki gibi halkın içinden geldiğini vurguladı. Ancak konser alanına kendine ve bir bayan arkadaşına tahsis edilmiş bir 'ambulans' ile gelmesi ilginç görüntülere neden oldu.
    AMBULANS REZALETİ

    Bir çok kazada yaralıların saatlerce ambulans beklediği hatta geç gelen ambulanslar yüzünden hayatını kaybettiği bir ülkede festival için çağırılmış bir türkücünün konser alanına ambulansla gelip ambulansla gitmesi konserin en dikkat çekici yanıydı. Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya ile samimi bir görüntü çizen Tatlıses konserin ardından hayranlarına ve Tansu Kaya'ya teşekkür edip sahneden iniyor ve alkışlarla kendisi için tahsis edilmiş ambulansa biniyor. Aracın içinde kendisini bekleyen bir kadın ve menajeri ile ***finin yerinde olduğu gözlenen Tatlıses ambulansın içinden son kez hayranlarına el sallayıp alkışlar ve havai fişek sesleri arasında konser alanından ayrılıyor.
    SİREN SESLERİYLE ALKIŞLAR

    Daha önce katıldığı bir kaç konsere de yine ambulans ile gelen Tatlıses ve onu böyle kabul eden hayranları her ne kadar durumu normal karşılasa da bir türkücünün insanların hayatını kurtarması için kullanılan ve bu sebeple trafikte geçiş üstünlüğüne sahip olan bir aracı tur otobüsü gibi kullanması çok vahim bir durumdur. Ambulansın sanki bir kazaya yetişiyormuş gibi sirenlerinin ve uyarı ışıklarının kullanılarak konser alanından ayrılması da işin tuzu biberi olmuştur. Böyle bir rezaletin Belediye başkanının gözleri önünde yaşanması bu rezaletin sorumlusu kim sorusunu da aklıllara getiriyor. Bir yanda kaza sonrası çaresizce ambulans beklerken hayatını kaybedenler diğer yanda konser alanına siren sesleriyle alkışlanarak gelen İbrahim Tatlıses...
    PARA KİMDEYSE ONUN KURALLARI İŞLİYOR
  • kanarya1958
    Member
    • 01-06-2008
    • 1306

    #2
    Konu: Bu Rezaletin Sorusu Kim?

    bu adamda heryerden çıkıyo.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X