CBNC-e yeni yayın dönemi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    CBNC-e yeni yayın dönemi

    CNBC-e'de neler var?
    Merak ve heyecanla beklenen CNBC-e yeni yayın dönemi 8 Eylül’de Yeniliklerle Başlıyor...



    Kaliteli film, dizi ve programlarıyla özel bir izleyici kitlesine sahip olan CNBC-e, 8 Eylül Pazartesi günü yeni yayın dönemine başlıyor. Kanal bu dönemde yayınlandığı tüm ülkelerde büyük ses getiren 5 yeni diziyi yayına sürecek ve merakla beklenen dizilerinin yeni sezonlarını ekrana getirecek.

    Beş Yeni Dizi Başlıyor

    Yayınlandığı ülkelerde büyük ilgi gören popüler ve eğlenceli diziler Eylül ayında CNBC-e’de görücüye çıkacak. 9 Eylül’de “Gossip Girl”, 14 Eylül’de “The Big Bang Theory”, “Terminator: The Sarah Connor Chronicles”, 18 Eylül’de “The Starter Wife” ve çok yakında “Aliens in America” CNBC-e’de başlayacak.

    İlgiyle takip edilen diziler “Battlestar Galactica”, “Without a Trace”, “According to Jim”, “Two&a Half Men”, “The King of Queens”, “The New Adventures of Old Christine”, “Family Guy” ve “Las Vegas”ın yeni sezon bölümleri de Eylül’de ekrana gelmeye başlayacak.

    * “Terminator: The Sarah Connor Chronicles” 14 Eylül Pazar / 21:00
    Efsane dönüyor... CNBC-e’de bu sonbahar insanlığın kaderi için bir anne savaşçıya, oğluysa kahramana dönüşecek. İnsanlığın geleceği onların ellerinde. Tek müttefikleriyse gelecekten bir dost olacak. Bir annenin işi hiç bu kadar zor olmamıştı.

    İnsanlığın yokolduğu ve makinelerin hükmedeceği bir gelecek... Bu gerçekliği engelleyebilecek sadece iki kişi var: Sarah Connor ve oğlu John Connor. Sarah, her gün oğlunu korumak için yaşıyor. John Connor ölürse insan ırkı da onunla birlikte yok olacak. James Cameron’ın kült yapımı The Terminator 2’den sonraki zaman diliminde başlayan dizide Connorlar, yeniden gelecekteki Skynet ajanlarının hedefi olurlar. Onları korumak için gelecekten gönderilen güzel Terminator Cameron Phillips ise çok daha korkunç bir haberle hayatlarına girer. Kıyamet Günü engellenememiştir ve 2011 yılında makinelerin yükselişi gerçekleşecektir. Bundan sonrasında insanlığın kaderi Sarah ile oğlu John’un ellerindedir.

    * “Gossip Girl” 9 Eylül Salı / 21:00
    Biraz dedikodu yapalım... Son dedikodular bu blog’ta; İki kişinin bildiği sır değildir! Manhattan’ın en zengin gençleri, özenilerek izlenen sıradışı hayatları, dramatik aşk ilişkileri ve sorunları... Hepsi Eylül’de Gossip Girl’ün blog sayfasında.
    New York’un en güzel ve en ayrıcalıklı liseli gençleri... Serena, Blair, Nate ve Chuck okul sonrası martinilerini yudumlayıp limuzinle şehri turluyorlar. Bu gençlerin oyun bahçesinden en son dedikodular ise henüz kendileri bile bilmeden önce GossipGirl’ün blog’unda yayınlanıyor… Dizide “kredi kartı limiti”nin ne anlama geldiğini bile bilmeyen zengin gençlerin hayatları ve dramatik ilişkileri anlatılırken; sıradışı hayatın sınırları zorlanıyor. The O.C’nin yaratıcısı Josh Schwartz’ın imzasını taşıyan yılın gençlik draması Gossip Girl, New York Times tarafından tüm zamanların en iyi şovu seçildi.

    * “The Starter Wife” 18 Eylül Perşembe / 21:00
    Boşandıktan sonra hayat bir başka... Hayat asıl şimdi başlıyor! Hollywood’da zengin bir yönetici eşiyken terk edilen bir kadının kendini bulma hikayesinde Debra Messing de TV’deki yerini yeniden buluyor.

    Will & Grace’le ünlenen Debra Messing, Molly Kagan karakteriyle televizyona muhteşem bir dönüş yapıyor. Hollywood’da ünlü bir yöneticinin şımarık ve sosyetik eşi Molly, zamanını fitness salonlarında, lüks mağazalarda ve pahalı restoranlarda geçiriyor. Hep göz önünde, hep gözde. Ta ki kocası genç ve güzel bir pop şarkıcısı için kendisini terk edinceye kadar… Ve bunun duyulmasıyla birlikte Molly persona non grata ilan ediliyor, Hollywood’da tüm kapılar yüzüne kapanıyor. Şimdi en baştan kendine ve üç yaşındaki kızına yeni bir hayat kurmak ve tek başına ayaklarının üzerinde durmak zorunda. The Starter Wife, acımasız esprileriyle Hollywood gerçeğini gözler önüne seriyor.

    * “The Big Bang Theory” 9 Eylül Salı / 20:30
    Bir güzel, iki dahi ve bir denklem... En büyük zevkleri kuantum fiziğine kafa yormak olan üstün zekalı iki arkadaş, güzel bir kızla tanışınca ne yapar? “The Big Bang Theory” işte o karşılaşma anında gerçekleşen büyük patlama ve sonrasını anlatan bir komedi dizisi.

    Okullarda “İnek” olarak tabir edilen öğrencileri hatırlarsınız. Kafalarını kitaplardan kaldırmazlar, derslerden daha önemli bir olay yoktur hayatlarında ve ilerleyen yıllarda ya matematikçi ya da fizikçi olurlar... Ama malesef insanlarla, daha doğrusu karşı cinsle ilişkilerin denklemini bir türlü çözemezler. “The Big Bang Theory” tam da böyle iki arkadaşın öyküsünü anlatıyor.

    * “Aliens in America” Yakında
    Adı sizi yanıltmasın, bu bir bilim kurgu dizisi değil! Bu yeni sit-com öğrenci değişim programıyla Amerika’ya gelen Pakistanlı bir gencin, yanına yerleştiği aileyle yaşadıklarını anlatıyor...

    Dünyanın Amerika dışında kalan topraklarında yaşayan insanlara uzaylı muamelesi çeken tipik Amerikan zihniyeti, Tolchuk ailesi nezdinde ekrana gelecek. İlk olarak Wisconsin eyaletinde yaşayan Tolchuck ailesini tanıyacağımız dizide daha sonra Tolchuck’ların içine kapanık oğulları Justin’in sosyalleşmesi için rehber öğretmeni Bay Mattjews’ün tavsiyesi üzerine onların yanına yerleşen Pakistanlı öğrenci Raja’yla tanışacağız.

    Merakla Beklenen Dizilerin Yeni Bölümleri Yine CNBC-e’de

    CNBC-e’nin büyük ilgiyle takip edilen dizileri de Eylül ayında yeni sezon bölümleriyle ekrana gelecek. Yeni yayın dönemininde yayınlanacak belli başlı diziler şöyle:

    Televizyon tarihinin unutulmaz bilim-kurgu dizisi “Battlestar Galactica”nın 14 Eylül’de başlayacak dördüncü ve son sezonunda tüm dengeler değişecek. Dünya’ya bir adım daha yaklaşılacak; son Saylon’un kimliğiyse sezonun en büyük süprizi olacak... Altıncı sezonu ile ekrana dönecek olan “Without a Trace”de ise Jack Malone zor zamanlar geçirecek ve sezonun sonunda başına gelecek beklenmedik bir olayla hayatında önemli bir dönüm noktasına gelecek. Paranın su gibi aktığı, şansın tek gerçek sevgili olduğu kentte, hızlı arabalar, güzel kadınlar ve profesyonel kumarbazlar... “Las Vegas” beşinci sezonunda da hız kesmeden devam edecek... CNBC-e’nin gözde komedi dizisi “Two&a Half Men”in beşinci sezonunda da Charlie Sheen ekranda çapkınlık derslerini sürdürecek. Bu sene Emmy adaylıklarına yenililerini ekleyen dizi yeni bölümleri ile kaldığı yerden devam edecek. Ayrıca “The King of Queens” dokuzuncu sezonu, “According to Jim” yedinci sezonu, “The New Adventures of Old Christine” üçüncü sezonu ve son yılların en fazla heyecan yaratan çizgi dizisi “Family Guy” dördüncü sezonuyla CNBC-e ekranına geri dönecek...
    kaynak:televizyon gazetesi

  • fuga
    Senior Member
    • 27-08-2004
    • 6397

    #2
    Konu: CBNC-e yeni yayın dönemi

    izlerim

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X