Bypas usta başka bir marka içinde joker yazılım yapsan

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • fikret1965
    Junior Member
    • 28-08-2008
    • 30

    Bypas usta başka bir marka içinde joker yazılım yapsan

    Bypas usta fiyatlar düşüyor dectronlar piyasadan yok oluyor. Ben ucuza bir dectron daha alsam onuda başka bir yazılım desteği veren markaya dönüştürsek olurmu acaba ne dersin. Şöyle meşhur bir marka olsun usta. Yazılımsız kalmayalım diye söylüyorum.

    Usta sen foruma uğramıyorsun galiba bize düşmez ama yeri geldiğinde seni çok savundum mesajlara bakarsan görürsün. Biri çıkmış yandım usta diye cevap yazmış hemen bende cevabını verdim sonra bana özel mesaj atmış ben elektronikçiyim diyor. Zaten bende ona senin şüpheli hareketlerin var dedim sen bu işlerde eskisin dedim ve dediğim çıktı usta. Sonradanda zaten forumda açıkladı cihaz elektrik dalgalanmasından tamir gördü yazılımda sorun yok diye.

    Neyse usta sen gerçekten bu işlerde çok iyisin bu yazılımı ben ne aradım sana anlatamam apartmanda bir bilgisayarcı ama mühendis var tamirci değil ona sordum bana dediki bu kişi yazılım işinden çok anlıyor dedi normalde dönüşüm boot dosyasıyla yapılıyo ama bu kişi onu aşmış dedi onun için usta sana bir dönüşüm daha yapsak diyorum cevabını bekliyorum.

    Saygılar bizden. Allah senden razı olsun yani bu işi bedavaya yaptınya bravo. Şimdi tamirciler senin joker yazılımını 30 40 lira para ile yükleme bilmeyenlerin receiverlarına yüklüyorlar büyük adamsın usta. Çok çok saygılar dönüşüm için çoluk çocuk tekrar teşekkür ediyoruz. Cevabını bekliyorum. En derin saygılar bizden.
  • ybæl©ik
    ADMINISTRATOR
    • 25-01-2003
    • 30775

    #2
    Konu: Bypas usta başka bir marka içinde joker yazılım yapsan

    Öncelikle bilinmesi gereken gerçekler vardır. Doğru öğrenelim ve doğru öğretelim.

    1- Burada bahsedilen uydu cihazlarına ait yazılımlar ya üretici firmanın kendi yazılımcıları tarafından yazılırlar ya da üretici firmanın anlaşma yaptığı başka bir yazılımcı/firma tarafından yazılırlar

    2- Bu yazılımların kaynak kodları vardır ve bu kaynak kodları asla kimseye verilmez, tek bir yazılımcı elinde değildir. Bu kaynak kodları olmadan hiç kimse herhangi bir yazılım yazamaz.

    3- Aynı firmanın üretmiş olduğu değişik marka ve model cihazlar vardır. Mesela Kaon, Sunny, Goldmaster, Onwa, Digiline, .... ve daha birçok markanın bazı serileri aslen Kaon tabanlıdır ve donanım HW aynı olduğu için yazılımlar da birbirine uyarlar

    4- Aynı tabana ait değişik marka ve model cihazların yazılımları birbirlerine nasıl uygulanır

    - Bazı cihazlarda yazılımlar direkt yüklenebilir
    - Bazı cihazlarda önce Boot değiştirilerek ve dönüştürülecek yazılıma uygun Boot yüklenerek asıl yazılım yüklenebilir
    - Bazı cihazlarda yazılımın fixlenerek girişin, başlığın, yolun değiştirilerek cihaza uygun hale getirilmesi ile yazılım yüklenebilir
    ...

    Bu uygulamaların tamamına ait örnekler ve uygulamalar forumumuzda mevcuttur.

    Sonuç olarak, isterseniz Microsoft yazılımcılarını getirin, kaynak kodları olmadan kimse herhangi bir uydu alıcısına uygun yazılım yazamaz.

    Ama bizler, bazı üyelerimizin de fedakar çalışmalarıyla forumda sizler için her türlü çözümü aramak ve üretmek için dayanışma içerisindeyiz.

    Teşekkürler.

    Yorum

    • fikret1965
      Junior Member
      • 28-08-2008
      • 30

      #3
      Konu: Bypas usta başka bir marka içinde joker yazılım yapsan

      Baypas usta sana bi özel mesaj attmıştım cevabını bekliyorum saygılar.

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X