Golf turizmi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Golf turizmi

    Gol turizmine özel ilgi


    13.10.2008 - 20:07



    Turizm Bakanı Ertuğrul Günay 2009 yılında golf turizmine özel önem verileceğini açıkladı ve ‘’Türkiye’yi tanıtan reklamlarda, deniz ve güneşin yanı sıra inanç, termal ve golf turizmi de olacak’’ dedi.













    ANKARA- Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu ile gündeme gelen, golf sporu, Türkiye’nin 2009 turizm sezonunda da önemli bir aktivite olacak. Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 2009 yılında bakanlığını turizm politikasını açıkladı ve ‘’Türkiye’yi tanıtan reklamlarda golf turizmi de olacak’’ dedi. Günay, 2009 yılı reklam ve tanıtım kampanyasında golf ve yatçılık gibi şimdiye kadar tanıtımda yer almayan unsurların da devreye alındığını açıkladı.

    Günay, tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik krizin turizmi de ilgilendirdiğini belirterek, Avrupa’nın özellikle uzak destinasyonlar yerine daha yakın destinasyonları tercih edeceğini vurguladı ve ‘’Bu da Avrupalıların Japonya, Çin kadar uzak ülkelere gitmek yerine Türkiye’ye yönelmelerini sağlayabilir. Türkiye kendini iyi tanıtabilirse, bu krizden de yararlı çıkabilir’’dedi.

    GOLF DE VAR
    Bakan Günay, Türkiye’nin 2009 reklam kampanyasına ilişkin de bilgi verdi. “ Türkiye markasının yanında İstanbul, Antalya, Kapadokya gibi destinasyonların da marka değerlerinin yükseltilmesi için faaliyetler yapacağız” dedi ve şunları söyledi:

    ‘’ Reklam ve tanıtım kampanyasına, büyük ajanslarında katılımını sağlamak için, geçen yıllarda katılan ajanslarda aranan 6 milyon dolar olan üç yıllık ciro şartını, 12 milyon dolara çıkarıyoruz. Hedef pazarımızı, Amerika, Avrupa, Orta Doğu, Uzakdoğu olarak dört gruba ayırdık. 2009 yılı reklam kampanyamız destinasyon tanıtımına ağırlık veren bir kampanya olacak. Türkiye’nin rakip ülkelerden farklılığını ve ürün üstünlüğünü vurgulayan kültür-şehir, tarih, deniz, kum, güneş dışında termal, kongre, inanç, golf gibi alanlarda da marka oluşturacak bir çekim noktası olduğunu altını çizen ve Türk insanının sıcaklığını ve konukseverliğini vurgulayan bir stratejiyle hareket edeceğiz. Görsellerde Türkiye’nin farklılığını vurgulayan öğelere yer vererek, özgün değerlerimizi ön plana çıkaracağız ve insan unsurunu etkin kullanımını sağlayacağız.”
    kaynak:gazeteport
İşlem Yapılıyor
X