Voleybol Türkiye Kupası sponsoru Teledünya

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Voleybol Türkiye Kupası sponsoru Teledünya









    İmzalar Atıldı: Türkiye Kupası’nın ismi “Teledünya Türkiye Kupası” oldu


    TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV v İşletme A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren TELEDÜNYA, Türkiye Kupası’nın isim sponsoru oldu.



    Konuya ilişkin kontrat, Ankara Plaza Otel’de Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ile Türksat A.Ş. Genel Müdürü Özkan Dalbay arasında imzalandı. Anlaşmaya göre Türkiye Kupasının adı sezon bitimine kadar erkekler ve bayanlarda “TELEDÜNYA Türkiye Kupası” olarak anılacak.



    Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, imza töreninde yaptığı konuşmada, sponsorluktan elde edilen gelirin kupaya katılan takımlara, kupanın her kademesinde etap etap dağıtılacağını söyledi. Karabıyık, kupayı kazanan bayan ve erkek takımlarına ise 15'er bin YTL verileceğini kaydetti.



    Türksat A.Ş. Genel Müdürü Dalbay ise, kablo TV'nin hakettiği yerde olmadığını Voleybolun ise yükselen bir ivme ile en popüler spor dalı olma yolunda çok yol katettiğini belirterek, “Türk sporuna hizmet edebilmek için voleybola sponsor olmak istedik. Voleybol da kablo TV alt yapı ürünleri de hak ettiği yerde değildi. Futbol ve basketbol gibi branşlar dururken, voleybolu bu nedenle seçtik. Voleybola katkılarımız devam edecek” diye konuştu.








    Kaynak: www.voleybol.org.tr
İşlem Yapılıyor
X