Yine ufo tartışmaları

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Yine ufo tartışmaları

    Yalnız olmadığımızın kanıtı

    .Dünya bu görüntüleri konuşuyor. Üstelik görüntü İstanbul'da çekildi. Üç gün sonra dünyanın dört bir yanındaki uzmanlar bu görüntüleri tartışmak üzere toplanıyor. Çünkü izleyenler şimdiden, 'evrende yalnız olmadığımızın kanıtı olabilir' diyor.

    İŞTE O GÖRÜNTÜLER
    İSTANBUL SEMALARINDAN KARE KARE
    "Bütün zamanların en önemli UFO kayıtları" olarak nitelenen kayıtlar geçtiğimiz Mayıs ve Eylül ayları arasında İstanbul'da çekildi. Bekçi Yalçın Yalman tarafından çekilen toplam 2.5 saatlik kayıtları inceleyen İngiliz uzmanlar hayretler içinde.

    Önce Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından incelenen görüntüler şimdi dünyanın dört bir yanındaki uzmanların gündeminde. Üç gün sonra 25 Ekim günü ABD'de, West York'ta biraraya gelecek olan dünyanın dört bir yanındaki yüzlerce uzman bu görüntüleri tartışacak.

    Ancak görüntüleri izleyen ve onların onayıyla 25 Ekim'deki West York'taki konferansta sunulacak olan görüntüler için İngiliz bilim adamları şimdiden "Bütün zamanların en önemli UFO kayıtları. Görüntülerde sadece uzay araçları değil, çok titizlikle incelendiğinde içindeki varlıkların silüyeti bile seçilebiliyor" dedi.

    Titizlikle inceledikleri görüntülerin tamamen orijinal, üzerine hiçbir oynama olmadığını söyleyen konferansı organize eden İngiliz UFO Data Magazine'nin yetkililerinden Russel Callaghan "Sirius'tan, uzman Hakan Akdoğan'la görüştük. Ayrıca bu kayıtları yapan Yalman'la birlikte olan görgü tanıklarının ifadelerini inceledik. Kayıtlar temiz ve ciddiyetle söyleyebilirim ki bugüne kadar böylesini görmedik. Bu yüzden konferansın ana gündemini oluşturuyor" dedi.

    kaynak:hürriyet
  • fullcontrol
    Erkan
    • 06-06-2004
    • 2503

    #2
    Konu: Yine ufo tartışmaları

    ilginç bilim adamları eğer bu görüntülerin gerçek olduğunu kanıtlarsa ufo tartışması kesinlik kazanacaktır bu çok önemli bir kanıt olacak

    Yorum

    • fuga
      Senior Member
      • 27-08-2004
      • 6397

      #3
      Konu: Yine ufo tartışmaları

      pek inandırıcı gelmedi şahsen
      Son düzenleme fuga; 23-10-2008, 01:03.

      Yorum

      • anterior
        Senior Member
        • 06-11-2006
        • 6453

        #4
        "UFO’yu görüntülemek için beş ay sabahladım"



        Kumburgaz'da çekilen ufo görüntüsü dünyadaki ufo uzmanları arasında tam bir deprem yarattı

        Kumburgaz’da Yenikent Sitesi’nin bekçiliğini yapan 47 yaşındaki Yalçın Yalman’ın çektiği UFO görüntüleri İngiltere’nin en yüksek tirajlı gazetelerinden biri olan The Sun Gazetesi’ne manşet oldu. Asıl mesleği elektrikçilik olan ve emekli olduktan sonra Yenikent Sitesi’nde gece bekçiliği yapmaya başlayan Yalman, çektiği görüntülerin tüm dünyada yankı uyandırmasından çok mutlu. İlk ufoyu 13-14 yaşlarındayken babasıyla birlikte çıktığı balık avında gördüğünü anlatan Yalman, “Bir anda gökyüzünde ışık gördüm. Tepemizde duruyordu ama hiç ses yoktu. 4 gün 4 gece sürdü bu. Ve sonra gitti. İşte o zaman bu aklıma düştü” diye anlattı.

        Mirastan gelen parayla kamera

        2006 yılında babasını kaybettiğini ve kendisine kalan mirasla daha profesyonel bir kamera aldığını söyleyen Yalman, “İşte bu görüntüleri de o kamerayla yakaladım. Geçtiğimiz Mayıs-Eylül aylarında bütün gece bu görüntüleri çekebilmek için sabırla bekledim ve onlar da beni unutmadı. Çevremdeki insanlar önce bana inanmıyordu ama onlar da gördüler. Bu bende bir tutku ve ölene kadar da onları çekmeye devam edeceğim” diye konuştu.

        “Bir çay içer misiniz”

        Çektiği bazı görüntülerde uzaylıların da göründüğünü ve bunun kendisini çok heyacanlandırdığını dile getiren Yalman, “Peki onları karşınızda görseniz ne dersiniz?” sorusuna ise gülerek “Hoşgeldiniz, bir çay içer misiniz diye sorarım. Beni de alıp kendi medeniyetlerine götürmelerini isterim ama sonra geri getirecekler. Çünkü sevdiğim insanları bırakıp gidemem” dedi.



        Kaynak: Vatan

        Yorum

        • anterior
          Senior Member
          • 06-11-2006
          • 6453

          #5
          Konu: "UFO’yu görüntülemek için beş ay sabahladım"

          Kumburgaz UFO’su uluslararası kongreye gidiyor

          İNGİLİZ Savunma Bakanlığı’nın arşivlerinde ortaya çıkan UFO kayıtlarıyla heyecanlanan uzay meraklıları şimdi sabırsızlıkla Kumburgaz’da çekilen UFO görüntülerini bekliyor.

          Mayıs ve eylül ayları arasında Kumburgaz Yenikent bölgesinde 47 yaşındaki gece bekçisi Yalçın Yalman tarafından çekilen görüntüler 25 Ekim’de İngiltere’nin Pontefract kentinde yapılacak uluslararası UFO kongresinde gösterilecek. UFO uzmanları bu görüntüleri, “uzay cisimlerinin varlığına ilişkin şimdiye kadar çekilen en net kanıtlar” diye niteliyor.

          Sun gazetesi, önceki gün bu görüntülere geniş yer ayırırken, kongreyi düzenleyen UFO Data adlı derginin editörü Russell Callaghan “Eğer gerçekliği kanıtlanırsa çok büyük bir adım atılmış olacak. Samimi olarak söyleyebilirim ki, bu görüntülerin eşi yok” diye konuştu.

          Kaynak: Vatan

          Yorum

          • ybæl©ik
            ADMINISTRATOR
            • 25-01-2003
            • 30775

            #6
            Konu: Yine ufo tartışmaları

            Devlet arşivindeki UFO iddiaları


            UFO tartışması yine alevlendi: İngiliz havalimanı devlet arşivinden çarpıcı iddialar burada...

            İngiltere'de başkent Londra'nın Heathrow Havaalimanı devlet arşivlerinin dün açıklanan kısmında, 1991'de İtalyan Alitalia uçağının "UFO" şüphesi aktarılıyor.

            21 Nisan 1991'de Alitalia havayolları kaptan pilotu Achille Zaghetti, Milano'dan Londra'ya inerken, pilot kabininden, tuhaf bir şekilde seyreden pırıltılı nesne gördü.

            İkinci pilota bunu takip etmesini isteyen Kaptan Pilot Zaghetti, 10 mil kadar uzaktaki nesnenin kaybolduğunu söyledi.

            Londra "hava kontrol merkezi"nin yeni açıklanan kayıtlarına göre, iki Amerikan savaş pilotu da 1957'de İngiltere semalarında tanımlanamayan uçan nesne (UFO) gördü.

            Bugün 77 yaşında olan savaş pilotu Milton Torres'in kaydına göre, SSCB ile Soğuk Savaş yıllarında, olası tehli***e karşı 24 roket, uçaktan ateş edilmeye hazır duruma getirildi. Saniyeden daha az bir zaman diliminde roketlerin ateşlenmesinden vazgeçildi. Nesne saatte 12 bin km hızla uzaklaştı.

            1991 haziran ve temmuz aylarında Dan Air'in Boeing 737 uçağı ile Brittania Airways'in Boeing 737 uçağı, 100 metre kadar yaklaşan garip nesneyle karşılaştı. Bazı UFO hadiselerinin uçan balon veya uçurtma olduğu tespit edildi.

            İngiliz devlet arşivi birkaç yıl içinde "160 kuşkulu UFO vakası" yayınlanacağını duyurdu.

            chip

            Yorum

            İşlem Yapılıyor
            X