Nagravision 2 Hacklendi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • zorro84
    Banned
    • 13-09-2004
    • 14

    Nagravision 2 Hacklendi

    Büyük Hacker Neron'un açıklamasıdır avrupa forumlarına yayınlanıyor hacklenen parçalar yavaş yavaş birleştiriliyor zaten polsat'ta 2 sistem kırıldığından nagra2 ye geçmekten vazgeçtmişti

    büyük ihtimal yaz sonuna tamamen bitirecekler ama seca2 gibi olur yani seca2 hacklendiği halde arabsattaki seca2 ler nasıl seyredilenmiyorsa hispadaki seyredilecek yine diğer uydulardaki seyredlemeyecek buda birçok kart modül satşını artıracak emualra seneye bu zamanlar ancak gelir

    buda bir parçadır

    NAGRA PW

    Nagra med Conax Emu V. 2.2
    1.Öpna Ice
    2.Öpna irdeto.dat filen
    3.Gå ner till(Premiere)
    4.Lägg in den aktiva nyckel xx xx xx xx xx xx xx xx. exp Premiere.
    5.Det ska se ut så här..[Premiere]
    rsaid=8001
    nagra
    index=00
    key= xx xx xx xx xx xx xx xx
    index=01
    key= xx xx xx xx xx xx xx xx
    verify= 99 20 35 B3 B2 5C 4D 9B
    6.Spara va du har ändrat.
    7.Starta om datorn med disketten i.
    8.Tryck Alt+F2
    9.Väntta
    10.Tryck "c" tills du kommer till conax.
    11.Tryck Enter.
    12.Tryck "x"
    13.Det ska stå så här Conax>>
    14.Tryck "n"+Enter.
    15.Nu är Nagra aktivetat..
    16.Klart att sätta in SI kortet...

    Açıklama Şu Şekildedir...
    ''Evet dostlarım sonunda başardık nagravision 2 şifreleme sistemini yerle bir ettik uzun bir zamandır çalışmalarımızın sonunda başardık tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim.
    Öncelikle bu sistemi piyasaya yeni çıkacak olan katlar'a verilecek sonra modüller daha sonra yazılımları yapacaklar firmalar bu uzun süreç umarım fazla sürmez.
    Öncelikle hatırlatırım fazla sevinmeyin yaz sonunu bulacaktır tamemen izlenmesi sadece önemli olan datableler'i hashtableleri çözdük.

    Herkeze hayırlı olsun!!!

    Hacker Neron
  • ganidagli
    Senior Member
    • 25-06-2004
    • 3512

    #2
    Konu: Nagravision 2 Hacklendi

    avrupa forumlari derken hangi forumdan soz ediyorsunuz, bu forumlarin guvenirlilikleri ne derece onu biliyormusunuz...

    ve unutmaki hack denen bir sey yoktur..

    saygilar...

    Yorum

    • ybæl©ik
      ADMINISTRATOR
      • 25-01-2003
      • 30775

      #3
      Konu: Nagravision 2 Hacklendi

      evet ben de merak ettim neyin Hacklendiğini.

      zaten bu keyler yayın kuruluşları tarafından el altından veriliyorlar. kendi hitap ettikleri pazarın dışındaki piyasalardan da kar sağlamak için. sonra da bu şekilde yayın izlemek illegal oluyor :confused: ama keylerin el altından verildiğini ispat edemediğiniz sürece de bunu iddia edenler haklı olacaktır.

      her yerde yazılanları doğru olarak algılamayın arkadaşlar.

      birileri bir şekilde bu sistemin keylerinin piyasaya verileceği duyumunu almıştır ve kendilerine pay çıkartmak için böyle bir yola başvurmuş olabilirler.

      Yorum

      • bosver
        Senior Member
        • 02-07-2004
        • 5012

        #4
        Konu: Nagravision 2 Hacklendi

        zaten polsat'ta 2 sistem kırıldığından nagra2 ye geçmekten vazgeçtmişti
        evet bu konuda haklısın

        Polsat cards exchange delayed

        The cards exchange of Cyfrowy Polsat will last significantly longer then it was initially expected. It is expecting, that this process will take a whole year. It looks like Cyfrowy Polsat platform will be available for pirate reception for very long time thanks to the instable Nagravision 1 encryption.

        It is unofficially known, that technical problems occur with the new cards implementation into the older types of Cyfrowy Polsat decoders. It was initially expected, that Nagravision Aladin will be the only encryption used by Cyfrowy Polsat since the beginning of 2005 year.

        The problem is, that if the cards exchange will lasts a very long time, there might be a problem with stability of Nagravision Aladin itself. Also Premiere is using this system, therefore there is large number of hackers interested to breake it.

        Unofficial news from Hacker`s world say, that Aladin has been thrashed already a long time ago, but Premiere keys won't become public as yet. Similar situation is with Sky Digital or Sky Italia in NDS-VideoGuard. Murdoch and German Premiere don't like to play with hackers, therefore they are simply frightened to public Aladin and NDS way of encryptions!

        Currently Cyfrowy Polsat is being encrypted in simulcrypt: Nagravision 1 and Nagravision Aladin. Since some time, new customers, who buys Polsat`s Echostar receivers are getting a new cards. Theoretically, Cyfrowy Polsat should exchange the part of its old terminals for new Echostar DSB-606 and quickly exchange encryption and close it for pirate reception. However it is impossible in practice because of financial, technical and logistic problems. If it was possible, Cyfrowy Polsat would gather within this year, the large number of pirate viewers which are use to watching this package for free.

        There is also another suggestion for Cyfrowy Polsat to gave Aladin up and choice completly new system, such encryption without cards, which would be design for Cyfrowy Polast by hackers itself. The new encryption system might be design by this hackers, who doesn`t have any problem to break Seca 2 or Nagravision.

        Polsat kartların değiştirilmesi ertelendi
        "Cyfrowy Polsat kartlarının değiştirilmesi başlangıçta tahmin edildiğinden önemli derecede uzun sürecek. Bu sürecin tam bir yıl alması beklenmektedir. Görünüşe göre, stabil olmayan Nagravision 1 şifrelemesi sayesinde Cyfrow Polsat platformu korsan izlenmeye çok uzun bir süre daha imkan sağlayacaktır.

        Resmi olmayan yollardan bilinmektedir ki, eski tip Cyfrow Polsat dekoderlerine yeni kartların ayarlanması(implementasyonu) sırasında teknik problemler ortaya çıkmaktadır. Başlangıçta, Nagravision Aladin’in 2005 in başından itibaren Cyfrow Polsat tarafından kullanılan tek şifreleme sistemi olması bekleniyordu.

        Problem şudur ki, kartların değiştirilmesi çok uzun sürerse, Nagravision Aladin sisteminin kendisi ile ilgili bir stabilite (kararlılık, düzgün çalışmama) problemi olabilir. Premiere de bu sistemi kullanmaktadır, bundan dolayı çok fazla sayıda hacker kırılmasıyla ilgilenmeye başlayabilir.

        Hacker’ların dünyasından gelen haberler, Aladin’in uzun zaman önceden zaten hırpalandığını (/thrashed) söylüyor, fakat Premiere keyleri hala public olamadı. Benzer bir durum Sky Digital veya Sky Italia nın NDS-VideoGuard sistemi içinde geçerli. Murdoch ve Alman Premiere hacker lar ile oynamayı sevmezler, bundan dolayı sadece Aladin ve NDS yöntemli şifrelemelerin public olmasından korkmuşlardır.

        Şu aralar Cyfrow Polsat, simulcrypt: Nagravision 1 ve Nagravision Aladin yöntemiyle şifrelenmektedir. Bir süreden beri, Polsat’ın Echostar alıcılarını alan yeni abonelere yeni kartlar verilmekte. Teorik olarak, Cyfrow Polsat’ın eski terminallerini Echostar DSB-606 ile değiştirmesi ve de hızla şifrelemeyi güncelleyip(değiştirip) korsan izlemeyi durdurması gerekir. Bununla birlikte, bu işlemler finansal, teknik ve lojistik sebeplerden dolayı pratikte imkansızdır. Eğer mümkün olsaydı, Cyfrow Polsat bu yıl içinde, Polsat paketini bedavaya korsan izleyen çok sayıdaki korsan izleyiciyi de toplayacaktı [/gather].

        Cyfrow Polsat’ a başka bir öneri de, Aladin’den vazgeçmek ve kartlar olmadan şifreleme yapan kendisi için hacker larca tasarlanacak tamamen yeni bir sistem seçmektir. Bu yeni sistem Seca 2 veya Nagravision ‘u kırmakta herhangi bir problemi olmayan bu hackerlar tarafından tasarlanabilir. "


        --------------------------------------------------------------------------------------
        : )
        ama verdiğin parça pek nagravision 2 sistemiyle alakalı değil polsat verfiy keyidir ayrıca çözüldüğü haberi yayılmıştır ateş olmayan yerden duman çıkmaz umarım doğrudur....


        hadi hayırlısı

        Yorum

        • samsunlu55
          Junior Member
          • 29-01-2005
          • 81

          #5
          Konu: Nagravision 2 Hacklendi

          BENCEDE OLAY BU KADAR BÜYÜTÜLMEMELİ KIRILAN VEYA ÇÖZÜLEN BİR ŞEY YOK OLAY ÇOK ORTADA İLLEGAL BİR KAZANÇ BAŞKA BİR ŞEY DEÐİL AMA ÇÖZÜLSEDE HİÇ FENA OLMAZ ACABA HİSPAYIDA ÇÖZEBİLECEKLERMİ????

          Yorum

          • alýdag
            Member
            • 26-08-2004
            • 733

            #6
            Konu: Nagravision 2 Hacklendi

            hehe nagra2miş çözülmezmiş ha!!!!çözülmeyecek şifre yoktur arkadaşlar hackerlar saolsun şu tekilalar geri gelecek ya helal size beee...

            Yorum

            • odabasi45
              Member
              • 01-04-2004
              • 2215

              #7
              Konu: Nagravision 2 Hacklendi

              public olması dileğiyle ve matrix modullerde gormek umuduyla...
              tabi bahsettiğiniz alladin değilmi

              Yorum

              • dj_bolth
                Junior Member
                • 27-04-2004
                • 243

                #8
                Konu: Nagravision 2 Hacklendi

                sevindirici bir haber bilhassa hispesat için

                Yorum

                • iyi
                  Member
                  • 13-03-2004
                  • 2187

                  #9
                  Konu: Nagravision 2 Hacklendi

                  daha once bizde vermistik o haberi
                  Son düzenleme iyi; 10-02-2005, 22:28.

                  Yorum

                  • kara_inci
                    Junior Member
                    • 17-10-2004
                    • 258

                    #10
                    Konu: Nagravision 2 Hacklendi

                    eyer çözülürse ilk önce vestellere gelsin derim ben nagra 2 vestelin yeni cihazlarının çok iyi olduğunu duydum baya hızlıymıs 4000 kanal hafızası farmıs hadi hayırlısı

                    Yorum


                    • #11
                      Konu: Nagravision 2 Hacklendi

                      Beyler dedikodulara inanmayınız!kolay kolay bir sey oyle acılmaz,merak etmeyiniz,Hispadan once Didgital+ gitti,hani hemen geliyordu?ardından Mediapark gitti,sırada Cabo var o da yakında gidici gibi,bende hispa umıtsız vaka!!!
                      Polsat zaten onemli degil,bırakın acılmayı bir gun hepsi giderse o zaman kotu olur,ancak illegal islerde pasta oyle buyuk ve rakamlar oyle ucukki,mutlaka bir yerlerden bir seyler veriliyor,evet sadece veriliyor,acılan yada kırılan diye bir sey soz konusu zaten olamaz,bu da piayasaya cıkan cam-card olaylarıyla gerceklesiyor,son 3 yıldır dunya kadar card-cam cıktı vede hala yolda var,gelecek bunlar niye?birileri yayınları veriyor,sonra abonelerine donup yahu kırmıslar iste,diyorlar!!!yersen tabi?donen para cok buyuk,butun iste yasal sifreleme siketlerinde yani Viaccess,Irdeto,Mediaguard,Nagravizion v.s gibi bunlar bir sekilde yayıncı kuruluslarla anlasarak bu isleri gerceklestiriyorlar,birileride seviniyor,kırdık yahu diyerek!!!
                      beyler olanların keyfini cıkarın,yarın ne olacagı belli olmaz hem zaten 2-3 sene HDTV yayınlar geldiginde ve cogaldıgında bu isler pek olmayacak bu kesin,cunku cok buyuk paralara mal olacak yapımları boyle beles(aslında beles degil tabi,bir suru cam-card alıyoruz)izletmezler veya sistem buna musait olamayabilir,herkese selam ve saygılar

                      Yorum

                      • bosver
                        Senior Member
                        • 02-07-2004
                        • 5012

                        #12
                        Konu: Nagravision 2 Hacklendi

                        nagra 2 için son gelişme tıklayın

                        iilginenler için

                        Yorum

                        • burak uslu
                          Junior Member
                          • 09-08-2004
                          • 166

                          #13
                          Konu: Nagravision 2 Hacklendi

                          daha çok beklersin.

                          Yorum

                          • odabasi45
                            Member
                            • 01-04-2004
                            • 2215

                            #14
                            Anlayamadım?

                            Originally posted by burak uslu
                            daha çok beklersin.
                            ne demek istiyorsunuz?:confused:

                            Yorum

                            • odabasi45
                              Member
                              • 01-04-2004
                              • 2215

                              #15
                              Konu: Nagravision 2 Hacklendi

                              Originally posted by bosver
                              nagra 2 için son gelişme tıklayın

                              iilginenler için
                              hocam buradaki programı kullanabilirmiyiz biz bilginiz varsa lütfen yazın..llove

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X