Bu araca suikast işlemiyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Bu araca suikast işlemiyor

    Bu araca suikast işlemiyor




    24.09.2008 - 12:57



    Alman otomobil üreticisi, 80. yıl şerefine S serisinin zırhlı limuzin modeli S 600 'Pullman Guard'ı geliştirdi. Devlet adamları için geliştirilen araç üst düzey konforu ve güvenlik özellikleriyle ön plana çıkıyor.























    İSTANBUL - Alman lüks otomobil üreticisi Mercedes - Benz'in 80. yıl şerefine özel olarak ürettiği S 600 'Pullman Guard' güvenlik ve üst düzey konfır ekipmanlarıyla ön plana çıkıyor. Markanın amiral gemisi olan S 600 platformu üzerine geliştirilen araç Mercedes'in sınırlı sayıdaki limuzin üretim araçları kategorisine giriyor.

    Devlet adamları ve ultra -zengin işadamlarına yönelik olarak geliştirlen 6 buçuk metre uzunluğundaki araç kurşun geçirmiyor. Araçta 12 silindirlik 5.5 litre hacminde 517 beygirlik güç üreten motor bulunuyor. 830 Nm torka sahip olan zırhlı araçtaki güvenlik seviyesi askeri standartlarda.

    Aracın lastikleri hiçbir koşulda patlamıyor. Olası terörist saldırılara karşı B6/B7 dayanıklılık seviyesine sahip otomobil 'devlet onaylı' kurumlar tarafından test ediliyor. Araç, ordu standartlarındaki ufak ateşli silahlara ve el bombası dahil her türlü patlayıcıya dayanıklı.
    S 600 Pullman Guard'ın benzin deposu olası bir saldırıda delinirse kendiliğinden deliği kapatıyor. Araçta yangın söndürme sistemi de mevcut.

    Aracın tüm gövdesi kurşun geçirmez yapıya sahip. Kapı içlerine yerleştirilen malzemeler evinizin çelik kapısının iki katı genişliğinde. Mercedes bu aracı üretirken, normal bir araçta kullandığı çeliğin birkaç katı fazlasını kullanmış. Alman firmanın özel olarak ürettiği aracın bakımları ise herhangi bir yetkili Mercedes-Benz servisinde yapılabiliyor.

    Mercedes, özel ürettiği aracı kimlere sattığını ve otomobilin fiyatını henüz açıklamadı. (Gazeteport/Otomobil)
  • delphin
    Senior Member
    • 27-12-2005
    • 15279

    #2
    Konu: Bu araca suikast işlemiyor

    İlginç yapı kendinden korkanlar gerçek korkaklardır umarım anlatabilmişimdir .

    Önlem oarak düşünülsede gereksiz masraf olduğu kesindir . Heleki Ülkelerin yöneticileri için misal bizdeki kullanılan bu tip araçlar satılsa sanırım 3 yıl hiç bir yerden gelir gelmeden Emekli ve Memurun maaşları ödenir

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X