Arsenal FC 0 - 0 Fenerbahçe

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eren511
    Member
    • 29-07-2006
    • 2805

    Arsenal FC 0 - 0 Fenerbahçe

    Arsenal FC 0 - 0 Fenerbahçe (Maç Sonucu)
    Arsenal karşısında galibiyet kovalayan Fenerbahçe zaman zaman yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. Fenerbahçe'nin gruptan çıkmak için matematiksel olarak şansı sürüyor.
    İLK YARI
    1. dakika Karşılaşmanın ilk düdüğü çaldı ve mücadele başladı. Fenerbahçe'ye başarılar...
    2. dakika Her iki takım da mücadeleye kontrollü başladı. Orta alanda topa sahip olma mücadelesi var.
    3. dakika Fenerbahçe'nin çok fazla eksiği bulunan Arsenal karşısında mutlaka bir gol bulması lazım.
    4. dakika Fenerbahçe ilk kez Arsenal kalesine geldi. Yükseltilen topta Guiza önüne almak istedi ama defans zamanında araya girdi.

    İLK BÜYÜK TEHLİKE ARSENAL'DAN
    6. dakika Roberto Carlos'un pas hatasında Van Persei'nin pasında Fabregas topla buluştu, Volkan zamanında çıkarak açısını kapattı ve top az farkla auta çıktı.
    7. dakika Volkan bu pozisyonun ardından kısa süreli bir sakatlık geçirdi.
    8. dakika Fenerbahçe orta alanda topa hakim olmakta güçlük çekiyor.
    10. dakika Fenerbahçe'nin atağında Guiza, Kazım'a... Kazım da sağdan atak yapan Gökhan'a verdi ama Gökhan iyi kullanamadı.
    11. dakika Semih çok iyi düşündü ve uzun mesafeli bir pas attı. Top geçse Guiza kalesi Fabianski ile karşı karşıya kalacaktı ama Djourou kesti.
    12.dakika Arsenal atağında Nasri, sağdaki Ramsey'e topu aktardı. Ramsey çalımlarla sokulmaya çalışırken şutunu attı ama Volkan topu kontrol etti.
    13. dakika Fabregas'ın pasında sol kanatta Nasri topla buluştu ve içeri ortaladı, Bendtner yükseldi ve vurdu ama top auta çıktı.

    ARSENAL YİNE TEHLİKELİ GELDİ
    14. dakika
    Arsenal yine çok tehlikeli geldi. Van Persei'nin sağdan yaptığı ortada Volkan son anda uzandı. Top Nasri'nin önünde kaldı ama defansımız bir kez daha araya girerek tehli***i uzaklaştırdı.

    TEBRİKLER VOLKAN!
    16. dakika Arsenal yine yüreklerimizi ağzımıza getirdi. Fabregas'ın vuruşunda Volkan son anda çeldi. Ardından Van Persei çok sert vurdu ama Volkan bir kez daha dokundu ve top kornere çıktı.
    17. dakika Arsenal'in kullandığı köşe vuruşunda Roberto Carlos ön direkte topu uzaklaştırdı.
    18. dakika Arsenal sürekli olarak Fenerbahçe kalesini yokluyor. Defansımız zor anlar yaşıyor. Oyunda şu anda maalesef Arsenal'in üstünlüğü var.
    19. dakika Fenerbahçe'de topa elle müdahale eden Selçuk sarı kart gördü. Selçuk Porto mücadelesinde bu kart nedeniyle yer alamayacak.
    20. dakika
    Van Persei'nin kulalndığı serbest vuruşta son anda Roberto Carlos kafa ile dokundu ama top az kalsın kaleye yöneliyordu.
    21. dakika Arsenal sağ köşeden korner kullandı, ön direkte Roberto Carlos uzaklaştırdı. Ardından gelişen Fenerbahçe atağında sağda Uğur Boral topla buluştu ama kaybedince atak sona erdi.
    22. dakika Arsenal'da Djourou, Selçuk'a sert müdahalede bulununca sarı kart gördü.
    23. dakika Bu kez bizim için oynadılar. Fabregas, Ramsey ve Bendther'in ortaklaşa atağında arkadaşı yerine boş alana topu atan Ramsey, Fenerbahçe'yi rahatlattı.

    O NASIL ŞUT!
    24. dakika Roberto Carlos 40-45 metre mesafeden çok sert vurdu, Rosetti topu kontrol etti.
    26. dakika Arsenal'in orta alandaki büyük üstünlüğü nedeniyle pas yaparak kendi sahamızdan çıkamıyoruz.
    27. dakika Denilson ceza sahasının dışından çok sert vurdu ama farklı şekilde auta gitti.
    28. dakika Fenerbahçe orta sahanın hemen önünden Roberto Carlos ile serbest vuruş kullandı, Fabianski çıkıp aldı.
    30. dakika Fenerbahçe sol kanattan Semih ile serbest vuruş kullandı. Roberto Carlos aldığı pası Semih'e geri verdi ama araya Fabregas girdi.
    31. dakika Defansın uzaklaştırmak istediği topu ceza sahasının dışında Guiza kontrol etti vuruşunu yaptı ama kaleci Fabianski için kolay bir top oldu.

    DİREKLER KORUDU!
    32. dakika Arsenal atağında Van Persei çok güzel vurdu ama top Volkan'ı aşıp direkte patladı. Arsenal ataklarını her geçen dakikada sıklaştırıyor.
    33. dakika Arsenal sol kanattan serbest vuruş kullandı, Volkan çıktı ve topu tokatlayarak uzaklaştırdı. Fakat top duvara çarpmış gibi geri döndü...
    34. dakika Arsenal atağında Selçuk son anda kafa ile topu uzaklaştırdı. Ardından Fenerbahçe atağa kalktı. Roberto Carlos'un pasında Denilson araya girdi ama bu kez Gökhan sağ kanatta topu kaptı ve ilerleyip şutunu çekti, Fabianski son anda uzanarak topu kontrole tti.
    36. dakika Fenerbahçe ilk kez organize şekilde geldi. Maldonado ve Kazım paslaştı. Kazım içeri ortaladı ama Guiza'dan önce defans araya girdi. Geçse Guiza, gol pozisyonuna girecekti.

    UÇTU UÇTU VOLKAN UÇTU!
    39. dakika Arsenal atağında Ramsey sağdan ortaladı. Defansımız uzaklaştırmak istersen arkada nasri topla buluştu, çok sert ve düzgün köşeye vurdu ama Volkan uçarak topu çeldi.
    40. dakika Fenerbahçe'nin orta alandaki boşluğundan dolayı Arsenal çok hızlı yarı sahamıza geliyor.
    42. dakika Roberto Carlos'un kullandığı serbest vuruşta Semih indirdi, Guiza almak istedi ama kalabalık Arsenal defansı topa hakim oldu.
    44. dakika Ramsey çalımlarla ceza sahasına kadar sokuldu ve şutunu çekti. Defanstan seken topu Roberto Carlos uzaklaştırmak istedi ama ayağından sekti, top Fabregas'ın önünde kaldı ama Volkan çok daha hızlıydı ve yatarak topu aldı.
    45. dakika Karşılaşmanın ilk yarısının bitmesine yakın Arsenal, artık Fenerbahçe defansını tamamen bunaltmış durumda. Oyun tamamen bizi yarı sahamızda oynanıyor.
    45+1. dakika Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
    İKİNCİ YARI
    46. dakika Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.
    47. dakika Van Persei'e sert müdahalede bulunan Lugano sarı kart gördü. Bu çok kritik bir müdahaleydi ama Lugano da bu kart nedeniyle Porto mücadelesinde forma giyemeyecek.
    48. dakika Poziyonun ardından kazanılan serbest vuruşta Toure çok güzel vurdu ama Volkan yine uçarak kornere çeldi.
    48. dakika Ardından kullanılan köşe vuruşunda topu çeldik ve çok hızlı çıktık, Uğur sol çaprazdan yaklaştı. Yerden vurdu ama kaleci Fabianski son anda kornere çeldi.
    49. dakika Ardından kullandığımız köşe vuruşunda top bir anda boşta kaldı ama Silvestre son anda uzaklaştırdı.
    50. dakika Fenerbahçe bu kez sağ kanattan Gökhan ile geldi ama Fabianski zamanında çıkarak topu uzaklaştırdı. Ardından yine atak tazelemek istedik ama baskı gelince geriye döndük.
    51. dakika Fenerbahçe ilk yarının aksine ikinci yarıya çok iyi başladı. Orta alanda baskımızı artırıyoruz.
    52. dakika Bendtner'in soldan ortasında Van Persei, Roberto Carlos'u iterek kafa vuruşunu yaptı, Volkan yine kurtardı ama öncesinde zaten hakemin faul düdüğü vardı.
    53. dakika Ceza sahasının 15 metre kadar dışından serbest vuruş kullandık. Carlos'un yine direkt kaleyi denedi ama Fabianski'nin üzerine geldi top.
    54. dakika Arsenal bu kez sağ kanattan Van Persei ile geldi. Persei'nin ortasında Fabregas'tan önce Volkan çıktı ve topu aldı.
    55. dakika Arsenal bu kez sağdan Toure ile geldi. Toure içeri ortaladı ama Gökhan Gönül kafa ile uzaklaştırdı. Ardından yeniden içeri ortalanan topu Lugano uzaklaştırdı.
    56. dakika İkinci yarıda orta alanda daha çok pres yapıyoruz.
    57. dakika Arsenal sol kanattan Denilson ile geldi. Denilson soldan kaçan Bendtner'e atmak istedi ama defansımız araya girdi.
    58. dakika Orta alanda sürekli kısa paslar yaparak organize olmaya çalışıyoruz.
    59. dakika Fenerbahçe'de Kazım oyundan çıktı, yerine Ali Bilgin girdi.
    59. dakika Arsenal'de de Ramsey oyundan çıktı, yerine Diaby girdi.
    60. dakika Arsenal'da Bendtner oyundan çıktı, yerine Vela girdi.
    61. dakika Denilson'un sağdan ortasında Volkan bir kez daha çıkarak topu kontrol etti.
    62. dakika Arsenal yine etkili geldi. Soldan Vela'nın pasında topla buluşan Clichy içeri ortaladı, Van Persei müsait pozisyonda kafa ile vurdu ama top üstten auta çıktı.
    63. dakika Semih, sol kanattan ilerlemek isterken yerde kalınca hakem serbest vuruşa hükmetti. Roberto Carlos topun başına geçti ve atışı kullandı, çok sert ama isabetsiz giden top direkt auta çıktı.
    64. dakika Diaby sağ kanatta aldığı topla içeri doğru girdi ve Fabregas'a pasını aktardı ama Lugano Fabregas'ın pozisyonunu bozarak etkili vurmasını engelledi.
    65. dakika Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Fenerbahçe, bu dakikalarda yine kendi yarı sahasına çekildi.
    66. dakika Nasri, sağdan aldığı topla ilerledi ve içerdeli Fabregas'a ortaladı ama o noktada Gökhan geçit vermedi. Hakem de Gökhan'a yapılan hareketin faul olduğunu tespit etti.
    67. dakika Vela'nın pasında Nasri vurdu ama top üstten auta çıktı.
    68. dakika Fenerbahçe'de Maldonado oyundan çıktı, yerine Josico girdi.
    69. dakika Fenerbahçe'de Roberto Carlos oyundan çıkmak istediğini söyledi ve yerine Vederson girdi.
    70. dakika Fenerbahçe savunması iyice kapandı. Selçuk ayak koyunca top kornere çıktı. Atışı Arsenal'da Fabregas kullandı, Volkan çıktı ve yine aldı.
    72. dakika Rakibine sert müdahalede bulunan Vederson sarı kart gördü.
    73. dakika Arsenal Van Persei ile sağdan serbest vuruş kullandı. İçeri gelen topa herkes aynı anda yükseldi, ön direkte Diaby'den seken topu Volkan kornere tokatladı.
    74. dakika Ardından Van Persei bu kez köşe vuruşu kullandı, dışarı açılan topu Denilson kontrol etti ve şutunu çekti ama top üstten auta çıktı.
    75. dakika Josico'nun pasında topla buluşan Gökhan içeri ortaladı ama Guiza'dan önce defans araya girdi ve topu uzaklaştırdı.
    76. dakika Arsenal'da Van Persei sarı kart gördü.
    77. dakika Karşılaşmada heyecen her geçen dakika artıyor.
    78. dakika Uğur Boral, Selçuk'un pasıyla soldan haraketlendi ve içerideki Guiza'ya ortalamak istedi ama defans araya girince top kornere çıktı.
    79. dakika Köşe atışını Fenerbahçe'de Carlos kullandı ama Semih rakibine faul yapınca pozisyon başlamadan bitti.
    80. dakika Arsenal, Fenerbahçe üzerindeki baskısını son dakikalar yaklaştıkça artırıyor.
    81. dakika Arsenal'da Silvestre'nin kafasına Semih'in dirseği gelince bu oyunca kısa süreli sakatlık geçirdi.
    83. dakika Sakatlanan Silvestre oyuna devam edemeyince yerine Song girdi.
    84. dakika Van Persei, 40 metreden serbest vuruş kullandı, Fabregas içeride kontrol etti ama Vederson pozisyonunu bozunca top auta çıktı.
    87. dakika Rakibinin pozsiyonunu bozmak için müdahalede bulunan Gökhan yerde kaldı. Arsenalli futbolcular devam etti ve son olarak top auta çıktı. Şimdi Gökhan yerde...
    88. dakika Gökhan top durduktan sonra tedavisinin yapılması için dışarı alındı.
    90. dakika Gökhan'ın uzun pasında Guiza hareketlendi ama Fabianski araya girdi.
    90+1. dakika Karşılaşmaya 4 dakika uzatma süresi eklendi.
    90+2. dakika Her iki takımda da artık yorgunluk var.
    90+4. dakika Hakem son düdüğü çaldı ve karşılaşma sona erdi.

    KADROLAR
    Stat: Emirates
    Hakemler: Roberto Rosetti, Stefano Ayroldi, Francesco Altomare (İtalya)
    Arsenal: Fabianski, Fabregas, Toure, Nasri, Van Persie, Denilson, Ramsey, Silvestre, Djourou, Clichy, Bendtner
    Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Selçuk, Maldonado, Uğur, Semih, Guiza
    Maçtan notlar
    Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu’nda 4. hafta maçında deplasmanda İngiliz rakibi Arsenal ile karşılaşan Fenerbahçe’de, teknik direktör Luis Aragones, Alex’in yerine Kazım’ ilk 11’de yer verdi.
    İspanyol teknik adam, Eskişehirspor ile yapılan maçta sakatlanan ve Londra’ya getirilmeyen kaptan Alex’in yerine Arsenal karşısında ilk 11’de Kazım’a görev verdi. Kazım, cezalı olduğu için Eskişehirspor ile yapılan lig maçında forma giyememişti.
    Arsenal ile 21 Ekim’de İstanbul’da yapılan maçta Aragones’in 18 kişilik maç kadrosuna almadığı Kazım, küçükken taraftarı olduğu Arsenal karşısında İngiltere’de forma şansı buldu.
    Fenerbahçe’de Arsenal karşısında Volkan Babacan, Vederson, Burak, Josico, Ali, Yasin ve Deivid ise yedek soyundu.

    FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR, TAKIMLARINI YALNIZ BIRAKMADI
    Fenerbahçeli taraftarlar, Londra’da takımlarını yalnız bırakmadı.
    Emirates Stadı’nda kendilerine ayrılan bölümü tamamıyla dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarını coşkuyla desteklediler.
    Avrupa’dan ve Türkiye’den karşılaşma için Londra’ya gelen taraftarlar, maçtan önce de stat önünde tezahüratlar yaptılar.
    Bu arada karşılaşmadan 1 saat önce tek başına stada çıkan Guiza, taraftarların tezahüratları üzerine yanlarına gidip, reklam panolarından atladı ve tribünlere çıktı. İspanyol futbolcu, taraftarlarla burada fotoğraf çektirdi.
    İngiliz taraftarlar da tribünlerdeki yerlerini alırlarken, Emirates Stadı’nın kimi bölümlerinde az sayıda boş koltuk olduğu görüldü.

    ARSENAL’DE, İLK 11’DE 6 DEÐİŞİK OYUNCU
    Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, 21 Ekim’de İstanbul’da yapılan ilk maçtaki ilk 11’de bu akşam 6 değişiklik yaptı.
    İngiliz ekibinde ilk maçta ilk 11’de yer alan futbolculardan, hasta olan kaleci Almunia ile sakatlıkları bulunan Adebayor, Walcott ve Eboue, bu akşam 18 kişilik kadroda yer almazlarken, Diaby ve Song ise yedek soyundular.
    İngiliz ekibinde bu oyuncuların yerlerine kaleci Fabianski’nin yanısıra Toure, Van Persie, Ramsey, Djourou ve Bendtner ilk 11’de forma giydiler.
  • eren511
    Member
    • 29-07-2006
    • 2805

    #2
    Konu: Arsenal FC 0 - 0 Fenerbahçe

    mücadelerinden dolayı futbolcuları kutluyorum

    Yorum

    • cemal344
      Senior Member
      • 03-11-2005
      • 3977

      #3
      Konu: Arsenal FC 0 - 0 Fenerbahçe

      Bravo tebrikler arsenalden evinde gol yemeden gelmek başarı.

      Yorum

      • boys81
        Junior Member
        • 02-11-2008
        • 5

        #4
        Konu: Arsenal FC 0 - 0 Fenerbahçe

        arsenal fark atar deyenleri görmek isterdim.

        Yorum

        • bybuki
          Seni unutmayacagým
          • 26-01-2004
          • 4684

          #5
          Konu: Arsenal FC 0 - 0 Fenerbahçe

          Originally posted by boys81 View Post
          arsenal fark atar deyenleri görmek isterdim.

          eeeee adamlardan fark yememek için karşı rakip kaleye korkudan gidemeyip
          defans yaparsan fark yemezsin ustad beerbeerbeer


          Yorum

          İşlem Yapılıyor
          X