EN AZ 500 DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİ

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • fikret1965
    Junior Member
    • 28-08-2008
    • 30

    EN AZ 500 DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİ

    Evet arkadaşlar bugün 12 Kasım BYPAS USTA Dönüşüm Yazılımını 12 Ağustosta ÖZMENA FORUMA vermiş. Bugüne kadar yani üç ay içinde 7200 küsur evet tam YEDİ BİN İKİYÜZ tıklama olmuş.

    5 Kasım Çarşamba günü FENERBAHÇE-ARSENAL Maçı vardı. KORAX sayfasına girdiğimde gözlerime inanamadım üye sayısı 736 civarındaydı. Diğer meşhur markaların üye sayısı 100 civarındaydı. Çünkü hiçbir forumda bir markaya bu kadar insanın ayni anda baktığını görmemiştim. İnanamadığım için tekrar tekrar baktım.

    O zaman bir hesap yaptım. Tam 7200 tıklama bunun %10 Dönüşüm yapmış olsa 720 kişi eder (bir kişinin birden fazla aynı sayfaya girdiğini de hesaba katıyoruz). 120 kişiyi ben saymayayım diğer 100 kişiyi de Dönüşümden Memnun Olmayanlar saymasın mesela Dectrona Servis veren Uydu Tamircileri gibi gerçi onlar kendilerini daha iyi bilirler. Geriye kalır 500 kişi. Yani MİNUMUM 500 KİŞİ DECTRONDAN KORAX a BYPAS USTA SAYESİNDE DÖNÜŞÜM YAPMIŞTIR. BYPAS USTA DECTRON MAÐDURLARINA SAHİP ÇIKMIŞTIR. BYPAS USTA ANADOLU İNSANINA SAHİP ÇIKMIŞTIR. Artık aramızda Bayan Dönüşümcü arkadaşlarımızda vardır. Herhalde Forumda bu bir ilk olsa gerek. BYPAS USTA benimle yaşıtsan veya küçüksen yanaklarında benden büyüksen de elerinden öpüyorum. SAÐOL VAROL.

    500 DÖNÜŞÜM YAPAN ADINA ÖZMENA FORUMA DA BU GÜZEL-SEVİYELİ ORTAM İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ. Sağolun Varolun. Saygılar bizden.

    Arkadaşlar neden bu kadar BYPAS USTA yı desteklediğimi anlatayım Şubat 2008 de uydu alıcım arızalandı eve uyducu çağırdım ne olduğunu anlamadı. Beni ikna etmeyen şeyler söyledi. Ertesi gün uydu alıcımı servise götürdüm. Bugün bakar akşama kadar veririz dediler akşama kadar ses çıkmadı. Akşam iş çıkışı tamirciye uğradım bakamadık dediler yarın mutlaka veririz dediler. Bu böyle 5 gün sürdü artık kavga etmeye hazırdım gitmeden telefon da beni bağırttılar yani tamirci ve avenesine bağırmak zorunda kaldım akşam gittim oldu dediler 70 ytl para istediler verdim lanet olsun dedim eve geldim. Ama evde çalışmadı. Gerisini anlatmayacağım aklıma geldikçe tekrar sinirleniyorum. Sonra bir elektro marketten bu Dectronu aldım bir ay yazılım desteği sürdü. Bunu da fazla anlatmayacağım kutu üstüne yazılan USB ye kayıt gibi yanıltıcı ve aldatıcı ibareleri herkes biliyor.

    Siz nasıl olurda şimdi BYPAS USTA ya sahip çıkmazsınız. Allah razı olsun bu usta çıktı KORAX a DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİ DEDİ ve ben dönüşümü gerçekleştirdim. Fakat olay bu kadar basit değil.

    1-Uydu Cihazınızın kablolarını sökmeden,
    2-Televizyon Sehpasını yerinden oynatmadan,
    3-Uydu Cihazını bir torbaya koyup oradan otobüsle veya kendi arabanızla tamirciye taşımadan
    4-Tamircinin bugün yaparız ama olmadı yarın bakarız gibi hal ve tavırlarına sabır etmenize gerek kalmadan
    5-Tamirciyi uydu alıcım yapıldı mı diye defalarca telefonla aramaya gerek kalmadan
    6-Uydu alıcıyı tamirciye almaya gitmeden
    7-Ayrıca bir ücret ödemeden
    8-Uydu alıcısını tekrar bir torbaya koyup otobüsle veya arabanla evine taşımadan
    9-Tekrar televizyon sehpasını çekmeden
    10-Tekrar kabloları bağlamadan
    11- Şayet başka uydu alıcın yoksa evde 5 gün TV siz kalmadan veya TV üstüne konan ve bir türlü karasal yayınları düzgün almayan seyyar antene muhtaç olmadan

    BUNLARIN HİÇ BİRİNİ YAPMADAN oturduğun yerde BYPAS ustanın DÖNÜŞÜM sayfasından indirdiğin yazılımı ustanın anlattığı gibi USB üzerinden yüklüyorsun ve 3 veya 5 dakika içinde BAMBAŞKA BİR CİHAZ ortaya çıkıyor. İŞTE BUNUN İÇİN BYPAS USTAYI DESTEKLİYORUM. BİZLERİ KİMSEYE MUHTAÇ ETMEDİ.

    Üstelik cebinden parada çıkmıyor ve hiçbir eziyete de katlanmıyorsun BYPAS USTA nın Dönüşüm JOKER yazılımlarını Konya sokakta parayla yüklüyor. Bununla da kalmadı servis harici tamire giden Dectronu bile sahibine sormadan Koraxa çeviriyorlar bu olayın canlı bir şahidi Forumun üyesi zaten kendisi mesajında da bunu yazdı. İŞTE ARKADAŞLAR BUNUN İÇİN BYPAS USTAYI destekliyorum. TV yi her açışımda aklıma sen geliyorsun BYPAS USTA eline emeğine sağlık bu işi bizlere sebil olarak hayır olarak yaptın belli. Mesajlara bakınca çok arkadaş bunun farkında. Bazı mesajlardan alıntılar:
    Originally posted by cosnev View Post
    Benimde Dectron 9500O CI+USB CİHAZI VAR DEDİKLERİNİZİ AYNEN YAPTIM,SONUÇ MÜKEMMEL CİHAZIM KORAX OLDU.SONSUZ TEŞEKKÜRLER..


    Originally posted by serkanta16 View Post
    elleriniz dert görmesin bypas kardeş Ne Mutlu Türküm diyene Koreliler de kına yaksın bir yerlerine


    Originally posted by bywebx View Post
    Ellerinize ve emeğinize sağlık 9500 fta usb ye yükledim, sonuç mükemmel açılışı süper menülerde çok güzel Polsat lar auto Tps leri açmadı, teşekkür ederim bypas.!!!! NE MUTLU TURKUM DIYENE.


    Originally posted by seymen71 View Post
    BABA ISTE BUDUR YAWWW SANA SONSUZ TEŞEKKÜRLER .... BU İŞTE COK FAZLA PROFOSYÖNEL DEGİLİM AMA BU DECTRON İÇİN HARCADIGIM ZAMANIN HADDİ HESABI YOK ... NE KADAR DUA VE SEVAP ALDIN ANLATAMAM......


    Originally posted by yahmet View Post
    bypas arkadaşım sana sonsuz teşekkürler.atıl vaziyetteki cihazları bize yeniden kazandırdın.bizleri dectrondan kurtardın.şuan cihazı koraxa çevirdim ve sorunsuz kullanıyorum.


    Originally posted by ATAMERT72 View Post
    Allah emeği geçenlerden tekrar razı olsun. inşallah bu durum KONT yetkililerine kapak olur. zira reklamlarını fazlasıyla yaptık burdan.


    Originally posted by yanlizkurt79 View Post
    Yazılar yetersiz gercekten bir cok mahdura ilaç gibi oldu bu eline koluna emeğine sağlık arkadaşım yükledim cihaz canavar gibi oldu. yükledim yazılımları ilk sözüm Allah razı olsun oldu.


    Originally posted by takash View Post
    geçti yarım saat i hiç bi sorun yok. fıstık gibi çalışıyo. artık korax sayfasında görüşürüz. ediim dektron yetkililerinin yaptığı işin içine.


    Originally posted by f_bahce1907 View Post
    SEN BIR SUPERSIN


    Originally posted by delitimsah View Post
    arkadaşlar dönüşümü bende gerçekleştirdim ve gayet muhteşem ardından korax bölümünden gereken yazılım yamalarını aldım ………………(yazılım desteği vermeyen kont yetkililerine kapak olsun başka bişey demiyorum )


    Originally posted by Marodona View Post
    Arkadaşlar ben lada arabadan indik porşeye bindik diyorum. ...........Bypas üstad sen bize büyük iyilik yaptın. ..........Bende Allah razı olsun diyorum. Eline emeğine sağlık.

    Originally posted by chatlaq_ceza View Post
    DECTRON 9500 fta-usb cihazı dün aldım …………. dönüştürmekle ilgili bir takım yazılar gördüm ve saygılarımı sunuyorum ki bypass kardeşimiz olayı kökünden çözmüş….. arkadaşımıza ne kadar tşk etsek azdır ve gerçekten araştırmalarıam göre böyle bir şey düşünüp yapanda henüz olmamış başarılarının ve üstün zekanın devamını diliyorum...saygılarımla...


    Originally posted by zaferim2001 View Post
    Tam 1 senedir dectron 9500 cı+usb modelini kullanıyorum,teknolojiyi seven ve yakından takip eden birisi olarak dectron'un müşterisini sahipsiz bırakıp yazılım desteğinden mahrum bırakması ve yüzlerce mesaja kayıtsız kalması beni de çok üzüyordu,karşıma çıkan ilk fırsatı USTA'lar sayesinde değerlendirip Dectron'dan kurtuldum, bu işe vesile olan arkadaşlara sonsuz TEŞEKKÜRlerimi sunuyorum,haydi hep birlikte Korax sayfasında buluşmak dileğiyle...yukarıda bir arkadaş Kont fabrikasının batması temennisinde bulunmuş,günceli takip etmeyip günü kurtarmaya çalışanlar batmaya mahkumdur zaten


    Originally posted by muhti123 View Post
    ALLAH RAZI OLSUN BYPASS YAZILIMI ATTIK ÇOK SÜPER ÇALIŞIYOR GELSİN ARTIK KORAX YZILIMLARI EYVALLAH


    Originally posted by aytuga View Post
    ALLAH RAZI OLSUNNNN NE DİİM BEN SİZE KURTULDUK ŞU DEKTRON AÐRISINDAN MİGRENİM DELİRİYODU DÜNYA VARMIŞ TEKRAR SAÐOLUN


    Originally posted by indianajons View Post
    Bende çok sıkılmıştım …….. üstad imdada yetişti eline emeğine sağlık allah zihin acıklığı versin bunca insanın duasını almak her şeye değer ………


    Originally posted by kaman69 View Post
    emeğine sağlık mükemmel oldu


    Originally posted by gidener View Post
    tskler dönüşümü yaptım korax yeni ***leri yükledim...olaganüstü çalışma emeğinize sağlık...sağolun varolun


    Originally posted by CHARISMA44 View Post
    BEN DENEDİM VE UYGULADIM. ÇOK BAŞARILI OLDU. GICIR GICIR, KANAL LİSTESİNİDE GÜNCELLEDİM. ELİNE VE EMEÐİNE SAÐLIK ARKADAŞIM. GERÇEKTEN SONSUZ TEŞEKÜRLER.


    Originally posted by smn View Post
    Bende dectron uydu alıcısını bugün ( 1 kasım 2008) itibariyle korax ' a dönüştürdüm. Sanki yeni bir cihaz almış gibi oldum. Dönüşümü yapan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Bu yeteneğini kullanarak daha güzel işler de başarabileceğini tahmin ediyorum..


    Originally posted by manisavestel View Post
    iyi akşamlar arkadaşlar. …………….. dönüşüm heyecanından emeğine teşekkür edemedim. ………….emeğinize ne kadar teşekkür etsem azdır diyorum. sizlere en içten teşekkürlerimi sunar hayat boyu başarılarının devamın diliyorum.saygılarımla Manisa dan kucak dolusu sevgiler.


    Originally posted by hilal_lady View Post
    Arkadaş eline koluna beynine sağlık. Taktire şayan ötesi bir çalışma. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

    Arkadaşlar daha böyle çok mesaj var. Birde Dönüşüm yapıp hiçbir şey yazmayan teşekkür dahi etmeyenler var. BYPAS USTA TÜRK UYDU TÜKETİCİSİNE BÜYÜK HİZMET YAPTIN, ANADOLU İNSANININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜN ve benimde özel mesajlarıma defalarca sabırla cevap verdin işlerimi hallettin. Şahane yazılım ve sofcam desteği alıyorum tekrar sonsuz teşekkürler. Cosnev arkadaşın dediği gibi seni hep iyilikle anıyoruz.

    500 DÖNÜŞÜM YAPAN ADINA ÖZMENA FORUMA DA TEKRAR ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ. Sağolun Varolun. Saygılar bizden.
  • bypas
    Junior Member
    • 06-04-2008
    • 80

    #2
    Konu: EN AZ 500 DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİ

    Sayın Fikret1965,
    EN AZ 500 DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİ yazınız için ben de size çok teşekkür ediyorum. Çok naziksiniz. Çok güzel şeyler yazmışsınız. Yazdığınız güzel şeyleri hep beraber başardık. Güzellikler hepimize aittir. Dönüşüm Dectron Mağdurlarını ne kadar sevindiriyorsa ben de o kadar mutlu oluyorum.
    Selamlar saygılar

    Yorum

    • Marodona
      Junior Member
      • 10-09-2008
      • 24

      #3
      Konu: EN AZ 500 DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİ

      Sayın Bypas Ustam fikret1965 arkadaşın yazdıklarının hepsine katılıyorum. Sayın ustam şu uydudan güncellemeli yeni recivirlara bir görüş belirtseniz. Ustam sizde şifre dosyası verseniz hizmet verseniz olurmu acaba. Elle şifre girmek istemiyoruz. Çok şey istedim herhalde. Sayın ustam Dönüşümden ve Korax tan çok memnunuz. Çok teşekkürler.

      Yorum

      • uyducini
        Junior Member
        • 12-09-2008
        • 36

        #4
        Konu: EN AZ 500 DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİ

        Bypas üstad sayenizde dönüşüm yaptık ve çok memnunuz. Sizin sayenizde yeni bir cihazımız oldu. Fikret arkadaşımız bizim duygularımıza tercüman olmuş.

        Üstadım yılbaşı yaklaşıyor. Benim büyük oğluma bir sözüm vardı yılbaşında onun odasına TV ve uydu alıcısı alacağım. Marodona arkadaşımız da biraz bahsetmiş sizden Koraxsın yeni cihazlarıyla ilgili bir yorum bekliyoruz. Bizim dönüşüm yaptığımız cihazlardanmı olsun yoksa yeni modellerden birinimi alalım? Yorumunuz çok makbule geçecektir. Üstadım emekleriniz için en içten teşekkürlerimi gönderiyorum.

        Yorum

        • emin_070
          Senior Member
          • 03-07-2006
          • 3337

          #5
          Konu: EN AZ 500 DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİ

          BYPAS Usta benim bu bölümle hiçbir alakam yok ama anlatılanları okuyunca iyiki varsın diyorum.

          ELLERİN DERT GÖRMESİN.

          Yorum

          • uyducini
            Junior Member
            • 12-09-2008
            • 36

            #6
            Konu: EN AZ 500 DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİ

            Bypas üstad önerinizi uyguladım çok memnunum. Çok çok teşekkür ediyorum. Elleriniz dert görmesin.

            Yorum

            • Marodona
              Junior Member
              • 10-09-2008
              • 24

              #7
              Konu: EN AZ 500 DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİ

              Sayın Bypas Ustam galiba fikret1965 arkadaşın recivirinı başka marka cihazlarada çevirdin Sayın ustam özel mesaj atmıştım cevabını bekliyorum Çok teşekkürler.

              Yorum

              • uyducini
                Junior Member
                • 12-09-2008
                • 36

                #8
                Konu: EN AZ 500 DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİ

                sidar333 bu sayfaya bakınız

                Yorum

                • ileriyasar
                  Junior Member
                  • 14-09-2007
                  • 4

                  #9
                  Konu: EN AZ 500 DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİ

                  vay be kansere çare bulunmuş, helal olsun

                  Yorum

                  • uyducini
                    Junior Member
                    • 12-09-2008
                    • 36

                    #10
                    Konu: EN AZ 500 DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİ

                    Originally posted by ileriyasar View Post
                    vay be kansere çare bulunmuş, helal olsun
                    ileriyaşar yapılan işi küçümsemekle bir şey kazanamazsın. usta bir hizmet yaptı bende çok faydalandım. Yüzlerce Özmena üyeside faydalandı. sende bir hizmet yap sanada teşekkür edelim. Forumun faydasıda bu değilmi zaten. Yoksa herkes evinde kendi sorunuyla başbaşa otururdu.

                    Yorum

                    • cibril
                      Junior Member
                      • 14-08-2008
                      • 7

                      #11
                      Konu: EN AZ 500 DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİ

                      dectron combolarda da dönüşüm oluyormu bilen varmı acaba teşekkürler

                      Yorum

                      İşlem Yapılıyor
                      X