spor haberleri

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • BuMeRs
    Member
    • 15-10-2004
    • 1590

    spor haberleri

    BJK-G.B maçı yeniden oynanacak



    ÇEŞME (İHA) - Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşmasının orta hakemi Kuddusi Müftfoğlu'nun kural hatası yaptığı görüşüne vardı ve karşılaşmanın yeniden oynanmasına karar verdi.

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşmasının 9 Mart Çarşamba günü 90 dakika oynanmasına karar verdi.

  • BuMeRs
    Member
    • 15-10-2004
    • 1590

    #2
    Konu: spor haberleri

    Süper Lig'in 20. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray, Ribery'nin de forma giydiği maçı 3-0 kazanarak, haftayı üç puanla kapatmayı başardı.

    Yorum

    • BuMeRs
      Member
      • 15-10-2004
      • 1590

      #3
      Konu: spor haberleri

      Kartal silbaştan

      Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 19. haftasındaki Beşiktaş-Gençlerbirliği maçının tekrar oynanmasına karar verdi.

      Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşmasının orta hakemi Kuddusi Müftfoğlu'nun kural hatası yaptığı görüşüne vardı ve karşılaşmanın yeniden oynanmasına karar verdi.
      Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşmasının 9 Mart Çarşamba günü 90 dakika oynanmasına karar verdi.
      Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Zekeriya Alp, Birinci Süper Lig'de Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasında yapılan ve 1-1 berabere sonuçlanan maçın tescil edilmediğini belirterek, 9 Mart 2005 tarihinde karşılaşmanın yeniden oynanacağını bildirdi.
      Ellerinde mevcut olan itilaflı dosyaları hukuk kurulu üyeleriyle birlikte ele aldıklarını, karara bağlayarak onayladıklarını söyleyen Alp, İstanbul'daki Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşmasında kural hatası yapıldığını belirlediklerini söyledi.
      Alp, şöyle devam etti:
      ''Maçta Beşiktaş'tan Tayfun ve Çağdaş ile Gençlerbirliği'nden Ömer ve Kerem'in sarı kartla disiplin cezası almamış kabul edilmesine karar verdik. Maçın tekrarıyla ilgili Gençlerbirliği'nin maddi bir kaybı söz konusudur. Maddi konularda 2 kulübün mutabakatta bulunmasını önerdik. Kötü tezahüratla ilgili Beşiktaş Kulübü ile sürdürülen disiplin koğuşturmasının devamına karar verdik.''
      Gelecek sezonun planlamasını da bu toplantıda ele aldıklarını ifade eden Alp, şöyle konuştu:
      ''Birinci Süper Lig, Birinci Lig, Türkiye Kupası ve Rezerv Lig ile ilgili taslakları görüştük. İlerleyen günlerde Birinci Lig kulüplerinin de katılımıyla Mart'ta bu taslağı ele alıp, gelecek sezona hazırlık yapacağız. Gelecek sezon yalnızca gençlere yönelik bir Bayanlar Ligi kurmak istiyoruz. 2005-2006 sezonuna yönelik Bayanlar Futbol Ligi ile ilgili çalışmaları sürdürüyoruz. Bu lig 20 takımlı olacak, deplasmanlı olacak, ağırlığı İstanbul kulüpleri olmak üzere Adana ve Mersin bölgeleri de katılacak.
      Sarıyer, bu hafta yapacağı karşılaşmanın tüm gelirini Güneydoğu Asya'daki tsunami felaketinden zarar görenlere bağış yapma teklifinde bulundu. Bunu değerlendirdik. Bunun diğer kulüplerimize örnek olmasını diliyorum.''
      Alp, ilerleyen günlerde İstanbul The Marmara Otel'de Merkez Hakem Kurulu ile ilgili de ortak bir toplantı yapacaklarını bildirdi.



      Yorum

      • BuMeRs
        Member
        • 15-10-2004
        • 1590

        #4
        Konu: spor haberleri

        Fener kaleyi kapattı

        Fenerbahçe, İstanbulspor ile yapacağı maçı kazanarak, yenilmezliğini sürdürmeyi hedefliyor.

        Birinci Süper Futbol Ligi'nin lideri Fenerbahçe, yarın İstanbulspor ile yapacağı 20. hafta mücadelesini kazanarak, sahasındaki yenilmezliğini sürdürmeyi hedefliyor.
        Ligin geride kalan 19 haftasında rakip sahalarda yaptığı 10 maçta 2 yenilgi ve 2 beraberlikle 10 puan yitiren sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ise henüz puan kaybıyla tanışmadı.
        Fenerbahçe, sahasındaki yenilmezliğinin yanı sıra son 7 maçta da kalesini gole kapattı.
        Kadıköy'de en son ligin 6. haftasında 3-1 yendiği Malatyaspor'dan, maçın 7. dakikasında bir gol yiyen sarı-lacivertliler, iç sahada tam 713 dakikadır rakiplerine gol yollarında geçit vermiyor.
        Sahasında yaptığı 9 lig maçında rakip filelere toplam 27 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde ise sadece 2 gol gördü.
        Ligin 2. haftasında Samsunspor maçında Volkan, 6. haftadaki Malatyaspor karşılaşmasında da Rüştü rakiplerinin 1'er golüne izin verdi.
        Bu arada devre arasında transfer edilen Nicolas Anelka, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ilk maçına çıkacak.
        Fenerbahçe'de 3'er sarı kartları bulunan Tuncay, Alex ve Serkan, sarı kart cezası sınırında. Bu futbolcular kart görmeleri durumunda Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek.



        Yorum

        • BuMeRs
          Member
          • 15-10-2004
          • 1590

          #5
          Konu: spor haberleri

          Okur'dan double-double

          Utah Jazz, Minnesota Timberwolves'u 100-82 yenerken, Mehmet Okur, 35 dakikada double-double yaptı.

          ABD Profesyonel Basketbol Ligi'nde, Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, sahasında Minnesota Timberwolves'u 100-82 yendi. Maçta 35 dakika forma giyen Okur, bu süre içinde double-double yaparak 14 sayı, 12 ribaunt (4 hücum, 8 savunma), 1 asist ve 1 top çalmalık performans sergiledi.
          Okur, 2 sayılık atışlarda 14'de 6 ve serbest atışlarda 4'de 2 isabet buldu.
          Üç oyuncunun çift haneli rakama ulaştığı Jazz'da Carlos Boozer, 21 sayı ve 11 ribauntla double-double yaparak hem maçın en skorer ismi oldu, hem de bu sezonki 22. double-double'ını yaptı.
          Double-double yapan Rus oyuncu Andrei Kirilenko, 20 sayı ve 10 ribauntla, Raja Bell 18 sayıyla, İspanyol Raul Lopez de 14 sayı, 6 ribaunt ve 9 asistle, galibiyeti getiren diğer isimler oldular.
          Yabancı oyuncusu olmayan nadir takımlardan biri Minnesota'da ise Latrell Sprewell'in 16, Troy Hudson'ın 15 ve Wally Szczerbiak'ın 14 sayısı, galibiyet için yeterli olmadı.



          Yorum

          İşlem Yapılıyor
          X