Sizinle Gurur Duyuyorum

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Sizinle Gurur Duyuyorum

    3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Tesisler, Bedensel Engelliler ve Güreş şubelerinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Yücel, Akaretler’deki kulüp binamızda Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız’ı kabul etti.

    Dünya Engelliler Günü nedeniyle Tesisler, Bedensel Engelliler ve Güreş Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Yücel’i ziyaret eden Siyah Beyazlılarımız Kulübümüz’ün kendilerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve takım kaptanı Kaan Dalay, Yönetim Kurulu üyemiz Hüseyin Yücel’e çiçek verdi. Kulüp Binamız’da gerçekleşen ziyarette Hüseyin Yücel’in yanı sıra Genel Müdürümüz Sami Çoban ve Genel Koordinatörümüz Levent Çifter de hazır bulundu.


    Dünyada engellilere çok büyük önem verildiğini söyleyerek konuşmasına başlayan Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Yücel, Türkiye’nin bu konuda geç kaldığını belirtti. Ancak Beşiktaşımız’ın bu konuda da bir ilki gerçekleştirdiğini söyleyen Yücel, “Engellilerle yakından ilgilenen ilk kulüp Beşiktaşımız oldu. Kulübümüz ve kendi adıma sizlerle gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bizler, sizler için elimizden geleni yapmaya hazırız. Dünya Engelliler Günü vesilesiyle buradayız. Bu gün hepimiz için kutlu olsun. Önümüzdeki Kurban Bayramı ve yeni yılın sizler için, Kulübümüz için, ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerin her zaman mutlu ve başarılı olmasını canı gönülden istiyorum” dedi.


    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X