4. ve Son Dreambox Yarışma Yöntemini Siz Belirleyin ( Yeni )

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ybæl©ik
    ADMINISTRATOR
    • 25-01-2003
    • 30775

    4. ve Son Dreambox Yarışma Yöntemini Siz Belirleyin ( Yeni )

    Değerli Ozmena Forum Üyeleri

    Sizlerle birlikte olduğumuz yayın hayatımız boyunca, son kullanıcılar olarak hep sizlerin yanınızda yer aldık ve yine sizlerle firmalar arasında iletişim sağlayarak sorunlara ilk elden, kaynağından çözüm bulmayı amaç edindik.

    Sizlerin katılımları ve foruma katkılarınız elbette ki gözardı edilemez. Sizler olmadan bu forum amaçlarına ulaşamaz ve aktivitesini devam ettiremez.

    Görevli ve üyeleri ile birlikte bir bütün halinde ve uyum içerisinde olmayı hedefleyen Ozmena Forum her zaman sizlerin değerli düşüncelerine önem vermiştir.

    Bu kapsamda,

    Bir firma sponsorluğunda başlayan ve verilmesi öngörülen 4 adet Dreambox cihazın 2 tanesi, firma kaynaklı bazı olumsuzluklar nedeniyle şu ana kadar verilememiştir. ( 2 adet cihaz daha önce değişik yönlemlerle forum üyelerine verilmiştir )

    Söz verdiğimiz ve kalan 2 adet Dreambox cihazın, forumumuzun finansörlüğünde verilmesi planlanmış olup 3. cihaz için halen devam etmekte olan bir yarışmamız bulunmaktadır. ( Son katılım 16.01.2009 Cuma saat 00:00 )

    4. ve son Dreambox cihaz için ise sizlerden gelecek olan teklifler doğrultusunda, başından sonuna kadar herşeyi sizlerin belirleyebileceği bir yarışma düzenlenecektir.

    Lütfen bu konudaki görüş ve düşüncelerinizi en kısa sürede aktarınız. 3. cihaz yarışması bitmeden 4. ve son cihaz için gerekli kuralları hep birlikte belirleyelim.

    Teşekkürler.
İşlem Yapılıyor
X