AJAX'LI YILDIZ: "TRABZONSPOR'DA SEVE SEVE OYNARIM"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • þampiyon01
    Banned
    • 16-01-2009
    • 537

    AJAX'LI YILDIZ: "TRABZONSPOR'DA SEVE SEVE OYNARIM"

    Hollanda Birinici Ligi Kulüplerinden Ajax'ın Brezilyalı Oyuncusu Leonardo Vitor Santiago, Trabzonspor'a Transferi Konusunda İlk Kez Konuştu

    Leonardo, Trabzonspor'da seve seve futbol oynayabileceğini, ancak şu ana kadar Trabzonspor yönetiminden kimsenin kendisiyle görüşme yapmadığını açıkladı.

    Trabzonspor'a transfer olması konusunda kendisini ilk olarak Shota Arveladze'nin telefonla aradığını belirten Leonardo Vitor Santiago, "Yaptığım tüm araştırmalardan sonra kendisine Trabzonspor'da seve seve top oynayacağımı söyledim. Fakat bugüne kadar hiçbir Trabzonspor yöneticisi benimle bir görüşme yapmadı. Hafta içerisinde Hollanda'ya gelip benimle görüşeceklerini duydum. Fakat bugüne kadar hiç kimse gelmedi. Galiba birçok şey dedikodudan başka bir şey değil" dedi.

    Ajax'ın bonservis ücreti olarak 2 milyon Euro istediği, transferin de bu yüzden çıkmaza girdiği iddialarını da değerlendiren Leonardo, "Bunu ilk kez duyuyorum. Birkaç ay sonra bonservisim elimde olacak. Nasıl olur da bu kadar yüksek bir bonservis ücreti isteyebilirler. Benim bonservisime 700 bin Euro ödemişlerdi, ben inanmıyorum" diye konuştu.

    Trabzonspor'da oynamak için kendisi açısından herhangi bir engel bulunmadığını da ifade eden Brezilyalı futbolcu, "Trabzonspor seyircisinin hem sevecen, hem de hırçın olduğunu duydum, ben de bundan hoşlanırım. Uzun yıllardır şampiyonluk özlemi çekiyorlar. Şampiyonluk özleminin sona ermesi için ben hazırım" şeklinde konuştu.
İşlem Yapılıyor
X