FATY PAPY TRABZONSPOR'DA KALIYOR

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • þampiyon01
    Banned
    • 16-01-2009
    • 537

    FATY PAPY TRABZONSPOR'DA KALIYOR

    Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Burundili Futbolcu Faty Papy ile 3 Yıllık Sözleşme İmzalayacaklarını Söyledi. Bu Arada Ergin Keleş'in de Gözden Çıkarıldığı ve Kendisine Kulüp Bulmasının İstendiği Öğrenildi.

    FATY PAPY'İNİN EVRAKLARI BEKLENİYOR
    Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Antalya kampıyla ilgili yönetime ilk raporunu sundu. Bu rapor sonucunda Burundili futbolcu Faty Papy'i ile 3 yıllık sözleşme imzalanması kararlaştırılırken, Ergin Keleş'e ise kendisine kulüp bulması tebliğ edildi.

    Bordo mavili takımın Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Faty Papy ile sözleşme imzalamak için ülkesinden evraklarının gelmesini beklediklerini belirterek, "Faty Papy'inin Antalya kampındaki performansı bizi memnun etti. Hocamızın da olumlu raporu doğrultusunda bu futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalama kararı aldık. Ülkesinden evraklarının gelmesini bekliyoruz. Evraklar elimize ulaştığında en kısa zamanda bu futbolcuyla sözleşme imzalayacağız" dedi.

    LEONARDO İLE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR Hacısalihoğlu, ellerindeki transfer listesinde 6-7 futbolcu bulunduğunu da ifade ederek, "Bu futbolcular arasında eleme yapıyoruz. Önceliğimiz orta sahanın soluna bir takviye yapmak. Hocamızla sürekli dialog halindeyiz. En geç önümüzdeki hafta içerisinde transfer çalışmalarını sonlandırmayı planlıyoruz. Transfer çalışmalarını sürdürürken kulübün ekonomik yapısına zarar vermemesine özen gösteriyoruz" dedi.

    Hacısalihoğlu, Ajax'ın Brezilyalı sol kanat oyuncusu Leonardo içinde görüşmelerinin sürdüğünü vurgulayarak, "Bu futbolcu da gündemimizdeki isimlerden bir tanesi. Kendisiyle ve kulübüyle temaslarımız sürüyor" diye konuştu.

    GÖKSU A TAKIMDA KALACAK Teknik direktör Ersun Yanal'ın Antalya kampıyla ilgili geniş bir raporu daha kendilerine sunacağını söyleyen Hacısalihoğlu, "Bu rapor doğrultusunda büyük ihtimalle Göksu A takım kadrosuna dahil edilecek. Diğer genç futbolcular Yasin, Mehmet ve Zeki, PAF takımla çalışmalarına devam edecek. Ancak şu anda bu konuda kesin verilmiş bir kararımız yok" dedi.

    ERGİN KELEŞ GÖZDEN ÇIKARILDI

    Antalya kampında sergilediği performansla gözden çıkarılan Ergin Keleş'e kulüp bulması tebliğ edildi. Turkcell Süper Lig'den ve Bank Asya Birinci Ligi'nden birçok takımın talip olduğu genç futbolcuyla yollarını ayırdıklarını söyleyen Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Ergin'e kendine kulüp bulmasını söylediklerini belirterek, "Kamp sonunda böyle bir karar alındı" dedi.

    Antalya kampının son bir haftasında takımdan ayrı olarak çalışan futbolcunun gelen teklifler arasında en kısa zamanda bir karar vereceği öğrenildi.


    BARIŞ: FENERBAHÇE MAÇI ÇOK ÖNEMLİ Trabzonspor'un genç futbolcusu Barış Memiş, Antalya kampının kendisi için çok faydalı geçtiğini söyledi. Barış, takım içerisinde ki genç futbolcuların sayısının artmasının kendisine de moral olduğunu ifade ederek, "Yorucu ama faydalı bir kamp dönemini geride bıraktık. Şimdi bu kamp performansımızı lige yansıtmamız gerekiyor. İkinci yarıya Fenerbahçe maçı ile başlayacağız. Bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyorum. Hocam bana şans verdiği taktirde bu maçta takımım için elimden geleni yapacağım" dedi.
İşlem Yapılıyor
X