Bayanlarda yaprak dökümü

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Bayanlarda yaprak dökümü

    Avustralya Açık'ta tek bayanlarda Venus Williams ve Ana Ivanovic'ten sonra Jelena Jankovic de elendi. 1 numaralı seri başı, 4. turda Marion Bartoli'ye 2-0 yenilerek saf dışı kaldı.




    Teniste sezonun ilk Grand Slam mücadelesi olan 97. Avustralya Açık Tenis Turnuvası'na, dördüncü tur maçlarıyla devam edildi.

    Melbourne Park kortlarında yapılan, toplam 22 milyon Avustralya Doları ödüllü turnuvanın yedinci gününde tek bayanların 1 numaralı favori ismi Jelena Jankovic turnuvaya veda etti.

    Sırp raket, dördüncü turda 16 numaralı seri başı Marion Bartoli ile karşılaşırken, 1 saat 22 dakika süren maçta setleri 6-1 ve 6-4 kaybeden Jankovic, Venus Williams ve Ana Ivanovic'in ardından Avustralya Açık'a erken veda eden bir diğer favori oldu.

    Bu sezon aldığı sonuçlarla dünya klasmanında 1 numaraya yükselen Jelena Jankovic, geçen yıl yarı final oynadığı Avustralya'da bir kez daha şampiyonluğa oynayamadı.

    Geçen sezon Wimbledon'da final oynayarak dikkat çeken Fransız Bartoli ise, kariyerinde ilk kez Avustralya Açık'ta çeyrek finale yükseldi.

    FEDERER GERİ DÖNDÜ
    Tek erkeklerin favori isimlerinden Roger Federer ise elenmekten son anda kurtuldu. Dördüncü turda 20 numaralı seri başı Tomas Berdych ile karşılaşan 2 numaralı seri başı Federer, 2-0 geriye düştüğü maçta sonraki 3 seti alarak çeyrek final biletini kaptı.

    Kariyerinin ilk Avustralya Açık çeyrek finaline yükselmek isteyen 23 yaşındaki Çek raket, güçlü rakibi karşısında ilk 2 seti 6-4 ve 7-6'lık setlerle aldı ve büyük avantaj yakaladı. Daha sonra toparlanan Roger Federer, 6-4'lük iki setle eşitliği sağlarken, final setini de 6-2 alarak son 8'e kaldı.

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X