Antalyaspor:0 Beşiktaş:2

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Antalyaspor:0 Beşiktaş:2

    Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Antalyaspor’la Antalya Atatürk Stadı’nda karşılaşan Futbol Takımız, Bobo'nun golleriyle rakibini 2-0 mağlup etti.

    Karşılaşma öncesindeki yağmurun ağırlaştırdığı zeminde oynanan mücadelenin ilk dakikalarında iki takım da orta alanda üstünlük kurma çalışarak vakit geçirdi. Zeminden dolayı top kontrolünde sıkıntılı anlar yaşansa da ilk 10 dakikada iki ekip de birer pozisyona girmeyi başardı. İlerleyen dakikalarda kanatları kullanmaya başlayan Siyah Beyazlılarımız 5 dakika içinde 3 pozisyon yakalasa da çerçeveyi tutturamadı. Beklediğimiz gol ise 18. dakikada Bobo’dan geldi. Golü getiren pozisyonu hazırlayan Bobo kendi başlattığı pozisyonu golle taçlandırarak Takımımız’ı 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra daha rahat oynamaya başlayan Siyah Beyazlılarımız karşısında Antalyaspor zaman zaman tehlikeli olsa da ilk yarı Bobo’nun attığı tek golle sona erdi.



    İkinci yarıya Antalyaspor hızlı başladı. Sedat'la tehlikeli olan rakibimiz ilk dakikalarda yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Antalyaspor’un açık oyununu iyi değerlendiren Takımımız rakip yarı alanda kolay pozisyonlar yakalamaya başladı. Serdar Özkan ve Holosko’nun uzaktan çektiği şutlarla da şansını deneyen Ekibimiz ilk golün sahibi Bobo’nun 61. dakikada penaltıdan attığı golle durumu 2-0 yaparak rahatladı. Oyunu istediği gibi yönlendiren Siyah Beyazlılarımız 90 dakikanın sonunda sahadan 2-0 galip ayrılarak tur için büyük bir avantaj elde etti.


    MAÇIN AYRINTILARI
    Stat: Antalya Atatürk Stadı
    Hakemler: Deniz Çoban, Baki Tuncay Akkın, Erhan Sönmez, Fethi Serkan Koçak (4. Hakem)
    Antalyaspor: Ömer, Uğur, Vahap (Dk. 41 Hakan Özmert), Yalçın, Şenol, Ertuğrul, Zitouni (Dk. 46 Volkan), Sedat, Fatih Ceylan, Djehoua, Tita (Dk. 86 Abdullah)
    Yedekler: Hakan, Ahmet, Fevzi, Abdullah, Volkan, Fatih Arat, Musa
    Teknik Direktör: Mehmet Özdilek
    Beşiktaş: Rüştü, Serdar Kurtuluş, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Sivok (Dk. 69 İbrahim Üzülmez), Ekrem Dağ, Cisse, Serdar Özkan (Dk. 77 Tello), Uğur İnceman (Dk. 83 Erkan Zengin), Holosko, Bobo
    Yedekler: Hakan Arıkan, Seric, Erkan, Nobre, Tello, İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek
    Teknik Direktör: Mustafa Denizli
    Goller: Bobo (Dk. 17 – Dk. 61 p.)
    Sarı Kart: Sivok (Dk. 40), Sedat (Dk. 40), Uğur Kavuk (Dk. 61), Serdar Kurtuluş (Dk. 76), Yalçın (Dk. 90)


    1. DEVRE

    6. dakikada Serdar Özkan’ın soldan yaptığı ortaya Bobo vurdu ancak top üstten auta gitti.


    10. dakikada Zitouni’nin sağdan ortaladığı topa Tita ayak koymaya çalıştı fakat başarılı olamadı.



    14. dakikada sağ kanattan yapılan ortaya İbrahim Toraman kafayla vurdu ama top dışarı çıktı.



    18. dakikada Bobo, Takımımız’ı 1-0 öne geçirdi. Orta sahada yakaladığı topla pozisyonu hazırlayan Brezilyalı Futbolcumuz ceza sahasına yakın olan Serdar Özkan’a pasını verdi. 3 Antalyasporlu futbolcunun arasında topa vurmaya çalışan Serdar pozisyonu değerlendiremedi ama bu karambolde dışarı seken topu iyi takip eden Bobo ceza sahası içinde sert ve düzgün bir vuruşla golümüzü attı.
    24. dakikada orta sahadan gönderilen uzun topu iyi takip eden Zitouni’nin sert şutu Rüştü karşıladı. Rüştü’den dönen topu çizgide yakalayan Zitouni’nin ortasını ise defansımız uzaklaştırdı.
    37. dakikada Serdar Özkan’ın ortaladığı topa Sivok kafayla vurdu ama top dışarı çıktı.



    2. DEVRE

    49. dakikada Sedat sol çaprazdan röveşata ile şansını denedi am top Rüştü’de kaldı.
    52. dakikada soldan atılan pası ceza sahası içinde düzelten Sedat’ın dönerek yaptığı vuruş üstten auta çıktı.
    57. dakikada ceza sahası dışından Serdar Özkan sert bir şut çekti fakat top kalecide kaldı.



    61. dakikada Uğur İnceman’ın kullandığı köşe vuruşunda topa yükselen Uğur Kavuk elle müdahale edince hakem Deniz Çoban penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Bobo, Takımımız’ın ve kendisinin ikinci golünü atarak skoru 2-0 yaptı.
    72. dakikada Hakan’ın köşeye giden sert şutunu Rüştü kurtardı.
    76. dakikada Hakan'ın kullandığı serbest vuruş az farkla auta çıktı.
    89. dakikada sol taraftan ceza sahasına giren İbrahim Üzülmez ortasını arkada boş bekleyen Tello'ya çıkardı. Şilili Futbolcumuz'un sert şutu direğin yanından auta gitti.

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X