Rekorlar Kitabına giren cep telefonu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • cece
    Junior Member
    • 11-11-2005
    • 198

    Rekorlar Kitabına giren cep telefonu

    Modu, her şarta bukalemun gibi uyum sağlayabiliyor.

    Bir telefon düşünün: Birgün çok narin ve inceyken, ertesi gün çok daha büyük ve daha gelişmiş özelliklere sahip olsun. Modu konseptinin arkasında olan şeyde bu.
    Modu, Mobile World Congress'in en yenilikçi modellerinden biri. Ne yazık ki birçok ülkede yakın zamanda piyasaya çıkmayacak. Yine de bahar aylarından itibaren Filipinler ve İsrail'den getirtilebilecek.

    Üretildiği şirketle aynı ismi paylaşan Modu, kolay kontrollü zarif bir cep telefonuna benziyor. O kadar küçük ki Guinness Rekorlar Kitabına, dünyanın en hafif telefonu olarak geçmiş.
    Fakat şirket olan Modu, yalnızca bir telefon almayacağınızı söylüyor. Ekran görüntüleri dahil herşeyini değiştirecek 4 kıyafetle birlikte sipariş edilecek: Modu Classic geniş ekranlı bir sürgülü telefon, Modu Night kameralı telefon, Modu Express çok renkli fantastik bir cihaz ve Modu Street-art ise çubuk şekere benzeyen, geniş bir ekranlı bir cep telefonu.

    Modu seçenekleri sınırsız gibi görünüyor: JBL hoparlörler, otomobile kolayca monte olan cep telefonu, koşucular için özel telefon ve bisikletçiler için modifiye edilmiş bir cep telefonu.
    En güzel kısmı tüm bu telefonların aslında tek bir telefon olması.

    daha neler görücez
    Son düzenleme cece; 20-02-2009, 23:01. Reason: imla hatasý
İşlem Yapılıyor
X