Lise devrimi!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Lise devrimi!

    Fulya Süleyman Seba Kompleksi’nin görkemli açılışıyla gündeme oturan Beşiktaşımızda yönetim, kuruluş yıldönümü kutlamaları için düğmeye bastı.

    Başkanımız Yıldırım Demirören’in talimatı ile harekete geçen yöneticiler, Cola Turka Arena’da düzenlenecek 106. kuruluş yıldönümünde Beşiktaş Koleji’ni etkin bir liseye dönüştürmenin startını vereceği öğrenildi.

    Bahçeşehir Üniversitesi Başkanı Enver Yücel ile birlikte bu projenin temellerini atan Başkan Demirören’in kolejden mezun olacak Beşiktaşlıların Türkiye’de kültür, spor, siyaset, basın gibi önemli yerlerde görev almalarını istediği ve bu nedenle çalışmaları hızlandırdığı belirtildi. Demirören’in kuruluş yıldönümü kutlamaları ile hem bütün camiayı bir araya getirmek hem de Türkiye’nin etkin yerlerinde kulübün haklarını savunacak Beşiktaş Koleji mezunlarından oluşan lobilerin kurulmasını sağlamayı istediği öğrenildi.



    Kulübün kuruluş yılı olan 1903’ü simgelemesi nedeniyle 19 Mart tarihinde Cola Turka Arena’da yapılacak kutlamaya Onursal Başkan Süleyman Seba başta olmak üzere camianın önde gelen isimlerinin katılacağı kaydedildi.

    Törende, Beşiktaş Koleji ile ilgili projenin tanıtımının yanı sıra çeşitli barkovizyon ve dans gösterileri de yapılacak.
    Kaynak: Milliyet

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X