BİR SEVDADIR KARŞIYAKA

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Bluesman
    Super Moderator
    • 25-03-2004
    • 20416

    #46
    Konu: BİR SEVDADIR KARŞIYAKA

    KSK’’ye taze kan

    Geçtiğimiz hafta Akif Ersezgin’i yeniden başkanlığa seçen KSK, dünkü kongrede yönetimi belirlerken, 15 yeni isim listeye girdi

    Karşıyaka yeni yönetimine dün Nikah Salonu’nda yapılan genel kurulla gecikmeli de olsa kavuştu. Geçtiğimiz hafta başkan seçilmesine rağmen yönetim kurmak için zaman isteyen Ersezgin, 17 kişilik yönetimini delegelere tek tek tanıttı. Bir başkan, 14 asil ve 5 yedekten oluşan yönetimde 15 yeni isim yer aldı. Geçen dönemden Mehmet Peköz, Ufuk Kele, Osman Dal, Ünal Tuncer ve Aygün Cicibaş göreve devam eden isimler oldu. Ersezgin, Yaşar Holding’den Coşkun Keskiner ve Fahri Özgür Arıs’ı yönetime dahil etti. KSK Genel Kurulu, Onursal Başkan Selçuk Yaşar’ın açılış konuşmasıyla başladı. Yaşar, Örnekköy’de yeni yapılacak stadın KSK’nin tapulu malı olmasını istedi. Yaşar, “Bu konuda G.Saray, Beşiktaş ve F.Bahçe gibi kulüpler örnek alınmalı. Bu kulüpler mevcut tesisleri için gereken arsa desteğini devletimizin kuruluşlarından sağlamıştır. KSK’ye de aynı kolaylık gösterilmeli. Büyükşehir Belediye Başkanı da stadı görev yapacağı sürenin sonunda değil, şimdi yapmalı. Gerekirse TOKİ ile temasa geçilmeli. Ayrıca 3 büyükler gibi borsaya açılmalıyız” diye konuştu.
    GÖKHAN ÖZYURTLU

    Kaf-Kaf’ın yeni yönetimi
    Yapılan seçimler sonrasında yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Coşkun Keskiner, Fahri Özgür Aris, Mehmet Peköz, Fatih Diniz, Ufuk Kele, Osman Dal, Mithat Salepçioğlu, Ünal Tuncer, Azad Yeşil, Rıfat Kınay, Tuncay Şekerci, Engin Aydemir, Aydın Cicibaş, Yücel Gönül, Alpaslan Baykal, Gürhan Solakoğlu, Yusuf İzzettin Güven, Mehmet Kamil Karadeniz, Ali Alan.
    Kaynak:Yeniasır

    Yorum

    • Bluesman
      Super Moderator
      • 25-03-2004
      • 20416

      #47
      Konu: BİR SEVDADIR KARŞIYAKA

      KSK'de Kapsal tamam

      Teknik Direktör Reha Kapsal ile yeniden anlaşan yönetim görev bölümü yapıp hemen transferler için kolları sıvadı

      Karşıyaka'da başkanlık seçiminden sonra yönetimin de belli olması yeni sezon hazırlıklarının hızlanmasına olanak sağladı. Akif Ersezgin başkanlığındaki yeni yönetim önceki günkü genel kuruldan sonra Teknik Direktör Reha Kapsal'la bir araya geldi. Aygün Cicibaş ve Osman Dal'ın görüştüğü Kapsal, yeni sezonda da Karşıyaka'da çalışmak istediğini yönetime iletti. Bugün yapılacak son görüşmeden sonra başarılı teknik adamın yeşil-kırmızılı kulüp 3 yıllığına imza atması bekleniyor.
      Aygün Cicibaş, Kapsal'ın KSK'de kalıp Süper Lig'e çıkacak bir kadro oluşturmak istediğini belirterek, "Hocamızla anlaştık. Bir kaç gün içinde imza masasına oturacağız" dedi. Öte yandan ilk toplantısını yapan Karşıyaka'nın yeni yönetimi, geçen sezon basketbol şubesine bakan Mehmet Peköz'ü sportif faaliyetlerden sorumlu başkan yardımcısı yaptı. Coşkun Keskiner mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı, Ufuk Kele ise muasip üye oldu. Mustafa Ferit Acar'ın ise genel müdürlüğe atandı.
      GÖKHAN ÖZYUTLU
      Kaynak:Yeniasır

      Yorum

      • black belt
        Senior Member
        • 08-06-2004
        • 6523

        #48
        Konu: BİR SEVDADIR KARŞIYAKA

        hocam tebrikler..
        Tek başına taraftar ordusu gibisin...

        Yorum

        • Bluesman
          Super Moderator
          • 25-03-2004
          • 20416

          #49
          Konu: BİR SEVDADIR KARŞIYAKA

          Kaf Kaf aşkı başka

          Play-off öncesi Karşıyaka'ya 30 bin TL'lik reklam desteği veren eski Sportif Direktör Rıdvan Dilmen, transferde yardımını esirgemeyecek

          Karşıyaka taraftarının kısa sürede sevgisini kazanan, yeşil-kırmızılı takımı çalıştırdığı dönemde büyük beğeni toplayan Rıdvan Dilmen'in KSK aşkı bitmiyor. Ekstra Play-off'da Boluspor maçı öncesi kulübe 30 bin TL'lik reklam katkısında bulunan 'Şeytan' lakaplı Dilmen, sezon öncesi Karşıyaka'ya yardımını esirgemeyeceğini söyledi. "Benim Karşıyaka sevgim bir başka" diyen Dilmen, yeni sezonda transfer konusunda yeşil-kırmızılı kulübe her türlü desteği verebileceğini açıkladı.
          2 sezon önce Karşıyaka'nın sportif direktörlük görevinde bulunan ve birçok yıldızın İzmir'e gelmesini sağlayan Dilmen, "KSK için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Karşıyaka'nın Süper Lig kapısından dönmesi beni çok üzdü. Ancak enerjimizi kaybetmeden yeniden bu yolda yürümeliyiz. Büyük taraftarıyla Kaf-Kaf bunu başaracak güçtedir" dedi. Öte yandan Teknik Direktör Reha Kapsal ile yarın bir kez daha görüşüp ayrıntıları halledecek olan yönetim, başarılı teknik adamla hemen imza masasına oturacak. Başkan Akif Ersezgin, bütçenin tam olarak belli olması konusundaki çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Kapsal'a elimizdeki bütçeyle neler yapılabileceğinin bilgisini verdikten sonra imza masasına oturacağız. Trasferler de hemen arkasından başlayacak" yorumunu yaptı.
          GÖKHAN ÖZYURTLU
          Kaynak:Yeniasır
          Son düzenleme Bluesman; 07-06-2009, 02:45. Reason: ilave yazým

          Yorum

          • Bluesman
            Super Moderator
            • 25-03-2004
            • 20416

            #50
            Konu: BİR SEVDADIR KARŞIYAKA

            13-Haziran-2009 Cumartesi

            NBA'DE SEYİRCİ KSK'DE TARAFTAR

            Utah Jazz'da forma giyen Milli basketbolcumuz idman yaptığı Karşıyaka'da YENİ ASIR'a konuştu

            "NBA'de eğlenmeye gelen seyirci, Karşıyaka'da ise maçı kazandırmaya gelen taraftar var" dedi

            Amerika Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) şampiyonluk yaşayan ilk ve tek Türk basketbolcu olma özelliğini elinde bulunduran Mehmet Okur, tatil için geldiği İzmir'de ilginç ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eşinin İzmirli olması nedeniyle sezon tatilini burada geçiren milli basketbolcumuz, Amerikalı kondisyoner eşliğinde Karşıyaka Spor Salonu'ndaki çalışmalarında YENİ ASIR'da vardı. 2.11 boyundaki dev basketbolcu, KSK taraftarını yere göğe sığdıramadı. "NBA'de maçlara eğlenmeye, iyi vakit geçirmeye gelen seyirci var. Karşıyaka'da ise durum çok farklı. Burada takımı ateşlemeye yani maç kazandırmaya gelen taraftar var. Aradaki bu fark KSK'nin ayrıcalığını ortaya koyuyor" dedi.
            Tofaş'ta oynarken İzmir'e çekinerek geldiklerini belirten Mehmet Okur, "O zamanlar Pınar Karşıyaka maçlarını Atatürk Spor Salonu'nda oynardı. Sahaya çıkarken uğultudan bacaklarımızın titrediğini bilirim. Şimdi KSK'liler son derece modern bir salona kavuşmuş. Arena Spor Salonu'nu dolduğunda Karşıyaka 6 kişiyle mücadele ediyor gibi güçlü olur. Böyle bir ortamda kim oynamak istemez ki? Eşim İzmirli, belki bir gün bende bu salonda ter dökerim. O heyacanı yaşarım" dedi.
            GÖKHAN ÖZYURTLU

            Eşi Yeliz hep yanında
            Mehmet Okur'un İzmirli eşi Yeliz Okur, milli basketbolcumuzun en büyük destekçisi. Yaz tatilini eşinin ailesiyle birlikte geçiren Mehmet, "İzmir'de olmak gerçekten güzel. Eşim ve kızım Melisa ile birlikte burada çok mutluyuz" dedi. Karşıyaka Spor Salonu'nda Amerika'dan gelen kondisyoneriyle birlikte her gün idman yapan 2.11'lik dev oyuncumuz, formunu korumayı da ihmal etmiyor.
            Alıntı:Yeniasır

            Yorum

            • Bluesman
              Super Moderator
              • 25-03-2004
              • 20416

              #51
              Konu: BİR SEVDADIR KARŞIYAKA

              HUZUR OPERASYONU

              Eylül ayına kadar 4 milyon liraya ihtiyaçları olduğunu söyleyen yöneticiler camiaya seslendi

              "3 milyon hazır. 1 milyon lira daha bulursak Karşıyaka'nın sırtını kimse yere getiremez."

              Akif Ersezgin başkanlığındaki Karşıyaka'nın yeni yönetimi 2009-2010 sezonuna sorunsuz girmek için çalışmalara başladı. İç transferde anlaşacakları futbolcuların alacakları ve peşinatları için 1.9 milyon, federasyona 1.1 milyon ödeyeceklerini, yeni transferler için de 1 milyon liraya ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen Başkan Ersezgin, "Temmuz ayı sonuna kadar 4 milyon lira gerekiyor. Bunun 3 milyon lirası hemen hemen tamam. Eylül ayına kadar da 1 milyon lira daha bulursak Göğsümüzü gere gere dolaşır, hedefe emin adımlarla koşarız" dedi.
              Bank Asya 1. Lig Kulüpler Birliği toplantısında önemli kararlar aldıklarını belirten Ersezgin, "Bunu uygulayabilirsek kulüpler kurtulur. 18 takım imza atsın hemen uygulamaya başlayalım. Artık parayı basan değil, parayı iyi kullanan kazanacak. İyi futbolcu bulmak ve bu futbolcuları çalıştırıp şampiyon olmak önemli. Reha Kapsal'la bu yolda geçen sezon çok önemli yol aldık. Bunu sürdürmekte kararındayız. Çok iyi bir yönetim kurulu oluşturduk. Hocamız imza atacak ve hemen transfere başlayacağız" diye konuştu.
              GÖKHAN ÖZYURTLU

              Ahlaksız teklif
              Karşıyaka'nın orta sahadaki yıldızı Cihan Yılmaz'a Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'dan teklif geldi. Ancak Anadolu ekibi Cihan Yılmaz için Karşıyaka'ya bonservis parası ödemek istemezken başarı oyuncuya, "Kulübünü federasyona şikayet edip serbest kal, öyle sözleşme imzalayalım" dediği öğrenildi. Cihan 2 gün önce yaptığı açıklamada, "Kulübüme vefa borcum var. Para kazandırmadan hiçbir yere gitmeyeceğim" demişti.
              Alıntı:Yeniasır

              Yorum

              • Bluesman
                Super Moderator
                • 25-03-2004
                • 20416

                #52
                Konu: BİR SEVDADIR KARŞIYAKA

                02-Ağustos-2009 Pazar

                Karşıyaka Başkanı Ersezgin, geçen sezon kadro darlığından şikayet eden Kapsal'a böyle seslendi:

                AL SANA TAKIM

                Ersezgin, Teknik Direktör Kapsal'ın listesindeki 18 yıldız futbolcuya imza attırdıklarını söyledi

                "Üzerimize düşeni yaptık" diyen Ersezgin, "Şimdi sıra hocamızda. Ondan şampiyonluk istiyoruz" dedi

                2009-2010 sezonuna Süper Lig parolasıyla girmeye hazırlanan Karşıyaka'da Kulüp Başkanı Akif Ersezgin, yönetim olarak üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yerini getirmenin huzuru içinde olduklarını söyledi. Geçen sezon kadro darlığından şikayet eden ve her fırsatta devre arasında takviye yapılmadığı için ilk iki şanslarını teptiklerini dile getiren Kapsal'ın tüm istediği transferleri gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Akif Ersezgin şu açıklamayı yaptı:

                ALTERNATİFLER BOL
                "Kaleden, forvete 18 yeni futbolcu aldık. Geçen sezon orta sahada alternatif yoktu. Şimdi Taha, Kıvanç, Köksal, Mutlu, Burak ve Aykut var. Savunmada geçen sezon Aydın disiplinsiz, Ahmet ise başarısızlığı nedeniyle takımda tutulmadı. Kartal'dan Ufuk'u, Ankaragücü'nden Mustafa'yı aldık. İleri uçta 4 golcümüz 9 gol atmıştı. Hangisini tutacağız ki. Şimdi Okan Öztürk, Emrah ve Erçağ gibi iyi oyuncularla bu bölgeyi güçlendirdik. Sağ ve sol kanatta çok alternatifli bir kadromuz var. Kalemiz emin ellerde. Gitmesine üzüldüğümüz oyuncu yok."

                BOLU-KARABÜK ZORLAR
                Bu sezon Süper Lig için sivrilen takımların geçen yıla göre daha az olduğunu dile getiren Ersezgin, "Bolu ve Karabük iyi kadro kurdu. Giresun ve Ordu da zirveyi zorlayacak gibi. Altay ise her zaman potanın içinde yer alır. Biz geçen yıl Süper Lig'e çıkabileceğimizi gösterdik. Artık hedef ilk 2 olacak. Hedef takım olmanın dezavantajları da var. Ancak Karşıyaka hedefsiz olamaz ve bu yıl hedefini vuracak bir kadro kuruldu. Hocamız da geçen yıldan daha iyi bir kadroya sahip olduğumuzu söylüyor. Artık top teknik heyetimizde" dedi.
                GÖKHAN ÖZYURTLU
                Alıntı:Yeniasır

                Yorum

                • Bluesman
                  Super Moderator
                  • 25-03-2004
                  • 20416

                  #53
                  Konu: BİR SEVDADIR KARŞIYAKA

                  13-Ağustos-2009 Perşembe

                  Çağlayan'ı kaybettik

                  Göztepe'nin UEFA yarı finali oynayan efsane takımının unutulmaz yıldızı 69 yaşında hayata gözlerini yumdu

                  Göztepe ve Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Çağlayan Derebaşı, tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi'nde dün sabaha karşı hayata gözlerini kapadı. 1940 yılında Ankara'da doğan Göztepe'nin Efsane Takımı'nın 'Çarli'si, tam 13 yıl kesintisiz sarı-kırmızılı formayı giymişti.Çağlayan Derebaşı'nın naaşı bugünHakim Efendi Camii'nda öğlen ezanına mütakip kılınacak cenaze namazının ardından Gürsel Aksel Stadı'nda saat 14.00'te getirilecek.

                  HALİL KİRAZ
                  O gönül insanıydı
                  Çağlayan'la futbol oynadığımız yıllarda kardeş gibiydik Göztepe Ailesi olarak da 45 yıl birbirimizi hiç incitmedik. Çağlayan müstesna bir arkadaşımızdı. Çok sevecen, çok iyi bir insandı, bu ölüm ona yakışmadı, erken gitti Çarli'miz. Kalbi o kadar temizdi ki, bazı maçların sonuçları içine doğardı. İstanbul'da İstanbulspor'la oynuyorduk, rakip zorluydu, çekiniyorduk. Maçtan önce beni kanara çekti, "Bombacı, biz bunları 2-0 yeneriz. İki golü de sen atarsın" dedi ve 2-0 kazandık, golleri ben attım. Ondan sonra her maça çıkarken, "Çarli; boşuna oynamayalım, bu maçta şansımız var mı, kaç kaç biter" diye espriyle sorar olmuştuk. Mükemmel bir futbolcuydu, raket gibi bir sol ayağı vardı. Ama en önemlisi bir aile babası, bir beyefendiydi. Göztepe ve Türk Futbolu bir güzide evladını yitirdi.

                  NEVZAT GÜZELIRMAK
                  Bir futbol dehası
                  Çağlayan gibi bir beyefendi futbolcu kardeşimizi kaybettik, acımız çok büyük. Göztepe'ye gelmesinde rolüm olduğu için her zaman gurur duydum. Genç Milli Takım'da birlikteydik, Çağlayan sol kanatta arkamda oynuyordu. Parlak futbol zekası vardı, top tekniği mükemmeldi. Kampta yanyanaydık. İnsancıllığını da görünce Göztepe'nin şaşaalı devirlerinin unutulmaz yöneticisi Zeki Ağabey'i (Çırpıcı) aradım, alınmasını önerdim. Sağolsun, Çağlayan'ı Göztepe'ye kazandırdı. Avrupa Fuar Şehirleri Kupası'nda Göztepe başarılı olduysa, kahramanlardan biri de bizim Çarli'mizdi. Rakiplerimiz önünde ne zaman zorlansak, bilirdim ki Çarli arkada emniyet süpabıdır, rahatça mücadele ederdim. Çağlayan'a ne zaman top gelse, nereye atacağını ezbere bilirdim. Sadece Göztepe değil Türk futbolu müstesna bir evladını yitirdi. Hepimizin başı sağ olsun.
                  Alıntı:Yeniasır
                  Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.

                  Yorum

                  • Bluesman
                    Super Moderator
                    • 25-03-2004
                    • 20416

                    #54
                    Konu: BİR SEVDADIR KARŞIYAKA

                    14-Ağustos-2009 Cuma

                    BİZİM KUPA BAŞLIYOR

                    Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nin geleneksel olarak düzenlediği 'TSYD Ege Dostluk Kupası' bugün Atatürk Stadı'nda başlıyor. 1965 yılından bu yana düzenlenen ve bu yıl 41. kez organize edilen turnuvaya Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Altay, Karşıyaka, Bucaspor ve Çanakkale Dardanel katılıyor. 4 kez çeşitli nedenlerle yapılamayan organizasyonda, son olarak kupayı geçen yıl finalde penaltı atışları sonucunda Manisaspor'u mağlup eden Bucaspor almıştı.
                    Atatürk Stadı'ndaki turnuvanın açılış maçı bugün saat 18.00'de Altay ile Bank Asya 1. Lig'in yeni ekibi Bucaspor arasında oynanacak. Saat 20.30'da ise Karşıyaka ile Ç.Dardanel kozlarını paylaşacak. Kazanan taraflar şampiyonluk, kaybedenler ise üçüncülük için 16 Ağustos Pazar günü aynı statta mücadele edecek. Altay, TSYD Ege Dostluk Kupası'nı 16 kez kaldırarak şimdiye kadar en çok kazanan kulüp oldu. Siyah-beyazlıları, Göztepe 9, Karşıyaka 8, Altınordu ve Denizlispor 2, Aydınspor, Bucaspor ve İzmirspor da birer kupayla takip etti.

                    PROGRAM
                    Bugün
                    Altay-Bucaspor (18.00)
                    KSK-Dardanel (20.30)

                    Pazar
                    3.lük maçı (18.00)
                    Şampiyonluk maçı (20.30)
                    Alıntı:Yeniasır
                    Katılan tüm takımlara başarılar dilerim.
                    Canlı Yayın>Yeniasır TV 12620 2400/V 4/5
                    Son düzenleme Bluesman; 14-08-2009, 00:11.

                    Yorum

                    • Bluesman
                      Super Moderator
                      • 25-03-2004
                      • 20416

                      #55
                      Konu: BİR SEVDADIR KARŞIYAKA

                      Maç Sonuçları:
                      Altay:5 Buca:4 Penaltılarla Altay finalde.
                      KSK: 1 Ç.Dardanel:0 KSK finalde.
                      Son düzenleme Bluesman; 14-08-2009, 22:31. Reason: maç bitti.

                      Yorum

                      • Bluesman
                        Super Moderator
                        • 25-03-2004
                        • 20416

                        #56
                        Konu: BİR SEVDADIR KARŞIYAKA

                        Finalde Bugün...
                        Buca:3 Ç.Dardanel:2 Buca 3.oldu
                        KSK:3 Altay:4 Penaltılarla Altay şampiyon oldu.
                        Son düzenleme Bluesman; 16-08-2009, 22:36. Reason: maç bitti

                        Yorum

                        • Bluesman
                          Super Moderator
                          • 25-03-2004
                          • 20416

                          #57
                          Konu: BİR SEVDADIR KARŞIYAKA

                          Yeni sezonda Kafsinkafa başarılar...
                          Ekli Dosyalar

                          Yorum

                          • Bluesman
                            Super Moderator
                            • 25-03-2004
                            • 20416

                            #58
                            Konu: BİR SEVDADIR KARŞIYAKA

                            Cezamız bitmek üzere kır şeytanın bacağını,yen Altay'ı UBBER Alles Kafsinkaf!

                            Yorum

                            • Bluesman
                              Super Moderator
                              • 25-03-2004
                              • 20416

                              #59
                              Konu: BİR SEVDADIR KARŞIYAKA

                              Dört yedik oturduk.Anlamadığım; seyircisiz maçı 20:30'da oynatıp harcanan elektrik enerjisi kaybı ne olacak?Vah benim güzel ülkem.Ayıptır,yazıktır,günahtır.Neden olanları kınıyorum.

                              Yorum

                              • Bluesman
                                Super Moderator
                                • 25-03-2004
                                • 20416

                                #60
                                Konu: BİR SEVDADIR KARŞIYAKA

                                Çanakkale:1 Karşıyaka:5 İlk 11: Necati, Serkan, Gurur, Mustafa, Volkan, Aykut, Taha, Kıvanç, Erçağ, Emrah, Okan.


                                Bitiş düdüğüyle takım tribünlere koştu..Farklı galibiyeti beraber kutluyorlar..
                                MAÇ SONA ERDİ.
                                90+2. Uğur uzaktan sert şutu gol oldu. 5-1
                                NE ZAMAN GELECEK O BÜYÜK GECE..
                                Çanakkale'de tribünlerde Karşıyaka korosu coşkuyla bağırıyor.
                                Dk 86. Sağdan orta, Okan kafayla topu ağlara yolladı.
                                GOOOOOOOOOOOOOOOOLLL..OKAAAAAAANNN
                                Dk 84. Okan aldığı topu 30 metre tek başına sürdü, kaleciyle karşı karşıya, auta attı. %100 pozisyon kaçtı.
                                Dk 82. Sağdan rakip korner attı, defansımız kafayla uzaklaştırdı.
                                Dk 80. Kıvanç çıktı, Mutlu girdi.
                                Taha bitmeyen enerjisiyle bugün sahanın heryerindeydi, bu mükemmel oyununu 2 golle süsledi.
                                Dk 77. Aykut sağdan mükemmel indi, içeriye çevirdi, Erçağ yayda kontrol etti, arapası penaltı noktasında Taha karşı karşıya sağa Okan'a verdi, Okan tekrar Taha'ya, Taha gol çizgisinde yerde topu ağlara yolladı.
                                GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL...TAHAAAAAAAAA
                                Dk 75. Erçağ, ceza sahası sağ köşesinden sağ ayakla çok sert şut, üst direği sıyırarak aut.
                                Dk 74. Oyunu iyice rölantiye aldık, kontrollü futbol oynuyoruz. Uygun pozisyonlarda ilerde kalabalıklaşıyoruz.
                                Dk 71. Soldan Sakıp ortaladı, Mesut dokundu aut.
                                Dk 68. Ayhan giriyor, Serkan Kılıç çıktı.
                                Çanakkale taraftarı tribünleri boşalttı, maçtan çıktılar.
                                Dk 66. Çanakkale etkili geldi, uzaktan şut defansa çarparak kornere çıktı. Korneri kontrol ettik.
                                Dk 64. Soldan Taha indi, faulle yaparak indirdiler. Serbest atışı uzaklaştırdılar.
                                Dk 62. Taha soldan indi, yerden içeri Okan'a ortaladı, Okan altıpas önünde rahat pozisyonda topu ağlara yolladı.
                                GOOOOOOOOOOOOLLLL....OKAAAAANNNN
                                Dk 60. Samet ceza sahasında Mustafa son anda araya girdi. Ardından Sakıp soldan girdi, kornere attık.
                                Çanakkale tribünlerinden atılan davul tokmağı, orta hakem tarafından 4. hakeme verildi.
                                Dk 58. Soldan orta, arka direkte Okan müsait, dokundu, az farkla aut. %100 pozisyon kaçtı.
                                Dk 56. Aykut orta sahada aldığı topla müthiş ilerledi, Okan'a arapası, kaleciyle karşı karşıya, kaleci çıktı ayaklarıyla kesti.
                                Dk 54. Samet uzaktan şut, aut. Necati kaleci atışı kullanıyor.
                                Dk 53. Çanakkale tribününde kavgalar var, polis müdahale etti.
                                Dk 51. Güney soldan indi, defans kesti. Güney soldan çok etkili, Kıvanç Güney verkaçında top taca çıktı.
                                OOOOOOOOO KAR-ŞI-YA-KA OOOOOOOOOOOO..TRİBÜNLER İNLİYOR..
                                Dk 48. Soldan serbest atış kullandık, ceza sahasına gelen orta kalecide kaldı.
                                Dk 46. Sağdan aldığı topla ceza sahasına giren Erçağ sert vurdu, kalecinin bacakları arasından geçen top filelerde..
                                GOOOOOOOOOOOOOLLL...ERÇAAAAAAÐ
                                Rakipte Koray çıktı, Mesut girdi.
                                2.YARI BAŞLADI.
                                İLK YARI SONA ERDİ.
                                Dk 44. Sakatlanan Emrah çıkıyor, yerine Güney giriyor.
                                Dk 43. Erçağ sağdan indi, Volkan'ın önüne yuvarladı, Volkan çizgiye indi, ortası aut.
                                Dk 42. Kıvanç'ın topa müdahalesi hakem faul dedi, yanlış karar. Ardından kontra çıktık, Kıvanç kaybetti.
                                Dk 40. Samet'in ara pası, Hüseyin karşı karşıya, Necati yattı aldı.
                                Dk 39. Rakipte sakatlanan Özgür çıktı, yerine Samet girdi.
                                Dk 37. Taha soldan giderken yere indirildi. serbest atış, ceza sahası kalabalık, atış kalecide kaldı.

                                Dk 36. Erçağ sağdan indi, Aykut'a çıkardı, onun ortası kaleci kontrol etti.
                                Dk 35. Önce Gurur Hüseyin'i, hemen arkasından Aykut İlyas'ı düşürdü. Skorun etkisiye defansif oynuyoruz.
                                Dk 33. Çanakkale korner attı, Taha kafayla uzaklaştırdı. Tehlikeli hareket, faul kullanıyoruz.
                                Dk 32. Orta sahayı uzun toplarla geçmeye çalışıyoruz, rakip daha baskılı oynamaya başladı.
                                Dk 30. İkili mücadelede Serkan Kılıç yerde sakatlık geçirdi. İtirazdan dolayı kalecimiz Necati sarı kart gördü. Rakipte de Özgür sakatlandı, kenarda.
                                Dk 28. Emrah'a uzun pas, bire bir kaldı, defans araya girdi.
                                Dk 24. İlyas'a atılan top, Gurur faul yaptı. 35 metreden bir frikik kullandılar, Selçuk vurdu, barajımızda kaldı, ardından aut.
                                Dk 22. Uğur uzaktan vurdu, kalecimiz Necati rahat kontrol etti. Golden sonra daha kontrollü oynuyoruz, oyun kontrolümüzde devam ediyor.
                                Dk 21. Rakipte Koray soldan bindirmesi, yerinde müdahale ile taca attık, devamında top takımımızda.
                                TRİBUNLER YAŞA VAROL KAFSİNKAF TEZAHÜRATIMIZLA İNLİYOR. DEPLASMANDA TARAFTARIMIZ COŞKULU.
                                Dk 18. İlyas'a uzun top, Mustafa kornere attı. Korneri uzaklaştırdık.
                                Dk 17. Rakip uzun top attı, seken top kaleci Necati'de kaldı.
                                Dk 15. Çanakkale sağdan serbest atış kullandı, ceza sahası önünde Taha kafayla uzaklaştırdı.
                                Dk 12. Erçağ sağdan indi, ortaya çevirmek istediği top kornere çıktı. Kornerde Emrah'ın yaydan şutu defansa çarptı.
                                Dk 10. Erçağ sağ kanatta topu mükemmel sürdü, rakibini geçti, sıfıra indi, geriye çıkardığı top defans son anda araya girdi ve Emrah'ın şutunu kesti. Emrah sakatlandı, kenarda tedavisi sürüyor.
                                Dk 8. Taha topla indi, ceza sahasına girerken sol çaprazdan vurdu, az farkla aut.
                                Dk 7. Aykut'un ara pasında sol kanatta Emrah kaleci çıktı pozisyonunu bozdu, aut.
                                Dk 5. Sağdan Volkan uzun taç kullandı, arkaya seken top Kıvanç vurdu kalecide kaldı.
                                Dk 4. Sağdan Volkan ortaladı, Taha kafayla topu ağlara gönderdi.
                                GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL.TAHAAAAAAAAAAAAA
                                Dk 2. Çanakkale soldan serbest vuruş kullandı, uzaklaştırdık.
                                MAÇ BAŞLADI.
                                Çanakkale Dardanel deplasmanı için taraftar derneğimizin organize ettiği 7 otobüs saat 13.00`te çarşıdan hareket etti. Çok sayıda özel araç da öğlen saatlerinde konvoy halinde yola çıktı.
                                Bank Asya 1.Ligi’nde zirve yarışını sürdürmek isteyen Karşıyaka, bugün Çanakkale Dardanelspor deplasmanında zorlu bir sınav verecek. 18 Mart Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak ve D Spor’un canlı yayınlayacağı karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek. Yeşil kırmızılı ekipte sakatlığı devam eden kaptan Fuat bu karşılaşmada da forma giyemeyecek. Ligde üst sıraları hedeflediklerini belirten Profesyonel Şube Sorumlusu Osman Dal, “Ligde Kayseri Erciyes ve kupadaki Kartal maçlarındaki galibiyetlerle moral bulduk. Bu çizgimizi Dardanel maçında da sürdürmek istiyoruz. Zor bir karşılaşma olacak. Ama kazanmaktan başka düşüncemiz yok” dedi.

                                Son düzenleme Bluesman; 05-10-2009, 21:58.

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X