Mustafa Denizli’nin Açıklaması

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Mustafa Denizli’nin Açıklaması

    Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, 3-0 galibiyetimizle sona eren Gençlerbirliği maçı sonrasında şu açıklamaları yaptı.


    “Güzel bir seri yakaladık ona devam ediyoruz. Kupa ve ligde devam eden güzel bir galibiyet serimiz var. Her hafta maçların zor olduğunu görüyoruz. Zor bir takımla oynadık. Ne olursa olsun kazanmak için oynuyoruz. Kadroda herkesin hazır olması da işimizi kolaylaştırıyoruz. Takım olma yolundaki çalışmalarımızın en iyi göstergesi bu. Biz önce takım yapmakla, gerçek manada ise takım olma yolunda çalıştık. Zaman zaman zorlansak da bunu ortaya çıkartmaya çalışıyoruz. Kime görev verirsem vereyim hiç soru işaretimiz yok. Kulübeden gelen oyuncularımız hazır ve sezon sonuna kadar bize katkı sağlayacaklar.



    Bu akşam iyi mücadele ettik. Gençlerbirliği gibi bir takıma karşı böyle pozisyonlar bulmak kolay değil. Özellikle ikinci yarıda çıkış grafiği yüksek olan bir takım Gençlerbirliği. Son 4-5 haftada en az gol yiyen bir takımla oynadık. Çok iyi ve skoru değiştirecek futbolcuları var. Bu maçın zor olacağını biliyorduk ama buraya geldikten sonra kazanmayı bilmek daha önemli. Futbolcularımızın çabası, hücumu, oyun anlayışı böyle galibiyetleri hak ettiğimizi gösteriyor.”

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X